Бизнес навигация без CD-changer
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Бизнес навигация без CD-changer
Здравейте, имам въпрос: колата е 2003 г. бизнес навигация с един слот за диск/двд и е без CD-changer възможно ли е да се визуализира навигацията на екрана и в същото време да слушам музика от диск?
Бях чел някъде, че ако сложиш навигационния диск колата запаметява картата и зададения адрес и след това можеш да го изкараш и да вкараш музиката и така да се слуша музика и едновременно с това да имаш навигационна карта на екрана.
Някои да знае нещо повече или изобщо дали е става това упражнение?
Благодаря
Бях чел някъде, че ако сложиш навигационния диск колата запаметява картата и зададения адрес и след това можеш да го изкараш и да вкараш музиката и така да се слуша музика и едновременно с това да имаш навигационна карта на екрана.
Някои да знае нещо повече или изобщо дали е става това упражнение?
Благодаря
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: Бизнес навигация без CD-changer
Значи колега за твоята навигация карта за България няма. Отделно това което си го мислиш за едновременното слушане на музика и навигация не става!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
Колега, знам, че за моята навигация няма карта за България, мен ме интересува като изляза извън България, примерно Гърция
Относно слушането на музика и визуализация на навигацията, питам защото в Manual-a качен във форума на български пише, че ставало (и по-конкретно 122 стр.)

Относно слушането на музика и визуализация на навигацията, питам защото в Manual-a качен във форума на български пише, че ставало (и по-конкретно 122 стр.)
Зареждаш си картата, добавяш дестинацията и навито тръгва. После си пъхаш диска с музиката и си свирка. Проблем може да има ако трябва да презареди някакви данни, или изгасиш колата пак иска ДВД за навигацията. Като цяло става това което питаш поне при мен става с по-стария модул незнам.
- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 525 DA
Здравейте, наскоро се сдобих с Е61,имам само един слот за диск, а именно ЦД!!!В менюто на Идрива нямам опция НАВИГАЦИЯ !!! Та въпроса ми е,ако направя диск евентуално ще може ли да го пррочете,или няма вариант да активирам тази опция?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Щом го нямаш в менюто, значи какъвто и диск да направиш с навигация, няма да тръгне...
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
За съжаление ще трябва да купувам няква навигация,,,жалко че немога да използвам вградения дисплей

Колега, из форума се продават про навигации, модули и т.н. Взимаш, монтираш, кодираш и си ти. Иначе коя година е колата 2003/2004? Софт-а и модула сигурно са старички
a1n написа:Колега, из форума се продават про навигации, модули и т.н. Взимаш, монтираш, кодираш и си ти. Иначе коя година е колата 2003/2004? Софт-а и модула сигурно са старички
Тъй както си го написал човек ще рече че е нищо работа , а за цената и евентуалните проблеми след монтажа ако стане въобще да не говорим.
Е какво има толкова да стане след монтажа? Не казвам да прави Mad ъпгрейд като колегата MadChicken
Верно ще му излезе по-скъпъчко, но пък ще стане и няма да има проблеми.

Ами за да му излезе възможно най-тънко ,да речем около 3К трябва да вземе втора ръка части за които никой няма да даде гаранция.Ако пък реши да купи нови по-добре да сменя кколата.Затова има алтернативни варианти.
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
a1n написа:Mad ъпгрейд

За 1000лв е в играта за нормална Pro навигация с монтажа. Само моите експерименти са 3К и нагоре

Only dead fish follow the stream...
- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
Колата е 04.05 2005г.На софта не съм му правил упдейт,понеже прочетох из форумите,че изгаряли модулите и после ставало мазало...а и никой не давал гаранция,ако се случи нещо такова и да поеме отговорност.
Интересно тук тъй като нямаш меню за навигацията ако му напраиш ъпдейт само на модула за мултимедиата дали ще тръгне (естествено ако хадфуерно го поддържа, имаш гпс антена, и т.н.)
- djerityyy
- кандидат ентусиаст
-
А как мога да разбера дали го поддържа хардуерно? Трябва някои специализиран сервиз може би...аа на тях колко им имам доверие и колко смучатттт
15 мнения
• Страница 1 от 1