:: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Модератор: Търговски модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: 332i
Детайли за колата: E36 red coupe 3,2 stroker

Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::

Мнение от penev » 09 Май 2014, 12:25

elmaza91 от Варна, който се казва Нейко Ангелов, се опита да ми продаде заварен диф, за шпер.
Моля не ми пишете съобщения! Вече не влизам в този форум.

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар
Мечтае да кара: Е38 740IL

Мнение от LiTtLeRoCk » 09 Май 2014, 18:14

Писах му.

ентусиаст
Аватар
Кара: 540i E39
Мечтае да кара: това което има вече...
Детайли за колата: М62В44

Мнение от bili1 » 11 Май 2014, 0:31

Сега се зачетох из оплакванията на колегите в този раздел и търсех името "ivcho320" и го намерих,оплакал се от него е колегата "niki7o0o" и май "boris_k" ако е същия Ивайло Иванов!
Случая е следния,на 20-ти Април пуснах тема,че си продавам фаровете - viewtopic.php?f=134&t=367998 с цел след като ги продам да добавя още пари и да си купя оригинални "Хела" фейслифт за Е39 затова пуснах и тема в "Купува",че купувам фейсови фарове за Е39,след пускането на обявата 2-3 дена след това ми се обади въпросния "ivcho320" името му е Ивайло Георгиев Иванов (със сигурност е Ивайло Иванов,но за Георгиев не съм сигурен) от Плевен тел:0899123117 и ме помоли да му запазя фаровете 4-5 дена щял да ги вземе СЪС СИГУРНОСТ даже и капаро ми предлагаше (което не исках),запазих му фаровете и спрях да избутвам темата,фаровете бяха на колата ми до 3-тия ден и си ползвах колата за нужди...на 4-тия ги свалих почистих и пастирах външно,с идеята да е по-доволен Ивайло писах му и смс,че фаровете са свалени и почистени с две думи съм му ги подготвил за пращане на 5-тия ден никакъв не се обади,на другия ден (6-тия) той ми звъни и ме попита дали съм щял да ходя на бмв събора за да му занеса фаровете на ръка :shock: ,казах му че няма как после да си тръгна без фарове,той каза ок тогава до няколко дена чакам едни пари да ми приведът и ще ти се обадя да ги пуснеш по еконт,аз през това време като най-големия глупак седях и чаках без фарове на колата,а колата ми трябваше за късмет точно тия дни ми изтече и прегледа,след последния разговор няколко дена след това пак се чухме тогава Ивайло ме помоли да съм си сложил фаровете обратно на колата :shock: и да съм отишъл на събора да ги види как седят на колата на живо и след събора да съм му ги пуснал по еконт (много нагло вече става),казах му че няма как да стане имам си други ангажименти по цял ден и тая година ще пропусна събора и фаровете съм ги пуснал за продаване,а не да ги разнасям напред и назад да ги слагам и махам,тогава той ме помоли да му направя НОВИ снимки на фаровете при наличието на тези в обявата ми- http://bili1.snimka.bg/automobiles/faro ... 7.31148406 да ги види хубаво да прецени дали са това което искал и да му пратя снимките на ЛС в форума,още в същия ден направих снимките- http://bili1.snimka.bg/automobiles/farove.816290 и му ги пратих на ЛС и веднага му писах смс,че има ЛС във форума,цял ден и цяла вечер никакъв невлезна да си види съобщението със снимките при положение,че се разбрахме по-рано по телефона,че ще му ги пратя в същия ден той да ги види да прецени и на другия ден да ми даде отговор да ги пускам последно или не,ядосах се зарад несериозното отношение и чакането да вземе решение дни наред и,че колата ми зарад него седи няколко дена без фарове и че прегледа ми изтече и него няма как да мина без фарове на колата,и му писах лично съобщение във форума същата вечер,че за мен е некоректен и дните на "запазване"изтекоха на фаровете,пак са в продажба и че това ме е подразнило аз на него да пиша и звъня да си види ЛС-то едва ли не аз имам зор за тия фарове,отново си ги пуснах в продажба.На следващия ден вечерта (понеделник 05.05) ми се обади и пак започна да ме уговаря да му ги пратя,че му харесвали че бил сериозен извинява се за дните който колата ми седя без фарове и неговото НЕзайнтересуване,а аз му казах,че за мен той е СЪМНИТЕЛЕН (точно това му казах) и че нямам голямо желание да му пращам на него фаровете защото зарад такива много пъти съм пращал пратки по еконт и неходят да си ги взимат после,но не съм ги писал в тази тема,той ме убеждава,убеждава щял да ги вземе и ми каза да му ги пусна в сряда (тая сряда) с опция "преглед" ;) тогава щял да има парите на обяд!В сряда (07.05) фаровете му бяха пуснати от мен от гр.Пловдив от централен офис в "Кичук париж" с опция "преглед" пратката беше приета от Атанас Илиев и пратена ое него за гр.Плевен някакъв офис ПЛЕВЕН РЦ5800 така пише на копието за подателя дадено ми от еконта (ще намеря точния адрес на офиса в понеделник) провинциална зона помня някаква беше за Ивайло Георгиев Иванов тел:0899123117,на следващия ден (четвъртък 08.05) на обяд му звъннах и го попитах дали ще иде да си види фаровете в еконт той каза,че пътувал бил на път цял ден такава му била работата и незнаел дали ще успее да се прибере до 18:00 часа следобяда да иде да ги види,ако неуспеел в същия ден на следващия ден (петък 09.05) сутринта щял да иде да ги види/вземе СЪС СИГУРНОСТ,казах му да ми се обади като е в еконта,в петък сутринта никакъв не се обади чаках го до обяд,на обяд му звъннах и той ми каза,че бил ходил до еконта сутринта,но разтоварвали камионите и не му дали да си види пратката :banghead: :ranting: :shock: (смях в залата,дъвчех дъвка и я погълнах като чух това),каза ми също "ако е това което очаквам ще ги взема" :shock: (усетих че момчето нещо е намислил и не е много откровен с мен след като е видял подробните снимки който поиска и въпреки това ми заявява "ако е това което очаквам") аз го попитах виждал ли е досега фарове "Depo" реплика на Хела на Е39 и какво очаква да види след като фаровете са перфектни реплика на Е39,той каза "да виждал съм,но с лъскав мигач,искам да огледам твойте как са"както и да е попитах го дали ще иде следобяда да ги види...каза,че ще иде към 15:00-16:00 часа изчаках спокойно мина се и това време обадих му се в 18:15 горе-долу беше,каза че бил отишъл до офиса видял ги фаровете (найстина ги беше видял защото ми описа как са опаковани :shock: ,от тук си мисля,че ги е набелязал за размяната за която ще разберете по-надолу,ако евентуално се е случила такава),но пак не му ги били дали да си ги вземе защото тъкмо затваряли (да се смееш ли да ревеш ли :mhihi: ),мен ми кипна от глупавите му лъжи и го попитах с каква цел и защо го прави (вече знам,дано не съм прав :evil: ),попитах го "сега разбра ли защо не исках да ти пращам фаровете и ми беше съмнителен" той пак започна да ме убеждава,че е точен и коректен човек и че щял да ги вземе...каза ми също "колега какъв ти е проблема...кога ще си вземеш парите :shock: дали в 13:00 на обяд сега или утре ще ги взема...ти тъй,тъй щя си вземеш парите на другия ден разбери ме работата ми е такава постоянно пътувам" и тем подобни...казах му,че го разбирам и той да ме разбере,че колата ми седи без фарове дни наред,а ми трябва и зарад него уговарям други хора за техните фарове и един вид ги лъжа само и мотая както например колегата "maskivan" го накарах да ми снима фаровете си и да ми ги прати на ЛС човека даже ги и подготви за пращане чакахме само Ивайло,тогава се разбрахме за събота (10.05) сутринта да иде да ги види...СЪС СИГУРНОСТ (често употребявана негова дума)! :mhihi:
В събота (10.05) сутринта в 10:49 часа Ивайло ми се обади и ми каза,че е в еконта,бил отворил/разопаковал и бил взел единия мой фар и ГО БИЛ СРАВНИЛ с някакъв фар Хела (фейслифт) на негов приятел :banghead: :ranting: (тука явно е станала размяната,ако има такава) и мойте фарове не му харесали защото рефлектора около лупата бил НАЗЪБЕН фирменно :shock: и ги върнал като бил платил доставката :clap: в едната посока,ядосах и то много казах му добре и затворих (като изобщо непредполагах какво може да е станало/направил) веднага отидох до еконт проверихме найстина пратката била отказана,направих веднага разпореждане да си ми върнат фаровете,в понеделник сутринта фаровете ще са в гр.Пловдив централен офис "Кичук париж",но като прочетох мнението на колегата "niki7o0o" на 181-ва страница,че му бил подменил дистанционното по тоя подъл начин много се ядосах и притесних сега за фаровете ми,схванах каква му е била целта най-накрая...незнам какво ще получа в понеделник сутринта обратно :( ,сега преди малко му писах и смс "Imai kasmet da si mi podmenil fara s drug,taka kakto si napravil i s distancionnoto!" ,ако в понеделник получа друг фар :banghead: :banghead: ще го снимам на място,ето вижте фаровете който му изпратих- http://bili1.snimka.bg/automobiles/farove.816290 снимани са подробно,ако ми е сменил фара който ужким бил сравнявал с някаква Хела ще търся отговорност от тоя офис в Плевен и работещите там,искам да подчертая и,че като му пусках фаровете на Ивайло направих застраховка на фаровете/пратката,искам и вашата помощ,ако в понеделник получа друг фар да го потърсим тоя Ивайло и да му търсим обяснение за действията и мотането което ми направи,а колкото до офиса в Плевен дано не са допуснали това да се случи пред очите им или скрито от тях,в нарушение са и то голямо!
P.S. Току що му звънях няколко пъти и ми затваря,но после вдигна явно е на диско момчето (чуваше се силна музика),предупредих го,че ако е направил тази подмяна с фара ми както с дистанционното на колегата ще търся отговорност първо от офиса в който го е направил после и него ще видим какво има да каже тук по въпроса също така му споменах и че знам че е подменил дистанционното на колегата неговите думи бяха "Подменил,неподменил това е...през к...а ми е айде,че имам работа лека вечер" и ми затвори :shock: ,преди това ми каза "ще ти дам и адреса ми в Плевен ела,ако искаш да се разберем тук,незнам какъв си не ме интересува винаги си вдигам телефона не ми пука" незнам какво имаше в предвид,но немисля зарад такива играчи на "дребно" да ми взимат разрешителното за оръжие (не бих го използвал в никакъв случай просто,ако имаш провинения ти го взимат автоматично),моля колегата "niki7o0o" да каже в кой офис е станала неговата подмяна,ако се е случило сега и същото с мен ще им търсим отговорност на тия в тоя офис на Еконт нямат право да изпускат пратката от поглед при "прегледа/подмяната",моля колеги казвайте как да процедираме с колегата "niki7o0o" трябва да си търсим правата (жалба ли трябва да подам в офиса на еконт,ако фара ми е сменен)...проблема е и в офиса на еконт в Плевен и в "ivcho320"?
Ако може и някой колега от гр.Пловдив (помолих колегата "boris_k"),ако е свободен в понеделник сутринта да дойде до главния офис на Еконт в Кичук париж да отворим заедно пратката и да бъде като свидетел на случващото се...ще му бъда много благодарен! :bowdown:
Има много недосмислици от страна на Ивайло в тази история...но най-голямата е...да ми откажеш фаровете,защото си ги бил сравнил с оригинална фейсова Хела един до друг,фар до фар и си видял,че моя рефлектор около лупата бил назъбен и това не ти харесало :mhihi: :clap: ,добре бе...на тия ПОДРОБНИ ясни снимки- http://bili1.snimka.bg/automobiles/faro ... 0.33092996 който ме накара да ти снимам и пратя и аз така направих в същия ден...НЕ виждаш ли рефлектора... :conf: или целта не ти е била той?!?!?! :mrgreen:
И другите 2 смешни лъжи:Как си отишъл в петък (09.05) сутринта да си видиш пратката в еконт и не са ти дали да я видиш,защото били натоварвали камионите?!?! :mhihi:
И другата...как си отишъл същия ден в 18:00 часа в същия офис за същата пратка и ОТНОВО ти отказват да ти я дадат,защото затваряли,а си я видял как изглежда и как са били опаковани фаровете?!?! :guitarist: Интересно в обаждането ти...ти подчерта,че си видял как съм ги изчистил и подготвил и,че фаровете са долепени един срещу друг завити в самозалепващия се безцветен найлон който ползват в Еконт (да така е найстина,така ги опаковахме),но как видя тия подробности през дебелите слоеве найлон с мехурчета за предпазване от счупване и т.н. и толкова много тиксо (което не е прозрачно) който навързахме/обвихме фаровете СЛЕД като ги обвихме със самозалепващия се найлон...много ми е интересно как видя през тия мехурчета и през това тиксо?!?! :shock:
Само да спомена за протокола същия "ivcho320" има обява- viewtopic.php?f=134&t=368682&p=3904317#p3904317 в която продава само един фар Хела фейслифт,незнам дали има връзка с мойте фарове,но утре след като пристигнат,ако не са подменени ще проверя и за липсващи части или кой знае какво е замислил!
Последна промяна bili1 на 11 Май 2014, 15:08, променена общо 5 пъти

ентусиаст
Аватар

Мнение от bili1 » 11 Май 2014, 9:38

Днес разбрах каква е процедурата,ако има подменема стока,така е направил и колегата с дистанционното подава се веднага жалба в офиса на еконт от там има човек в България който се занимава точно с тия неща той те поема,при прегледа на записите от камерите,ако бъде установено че пратката/стоката се подменя или се "задмерва" при прегледа от камерите,изплащат ти пратката,ако имам подменен фар ще се радвам да си ми ги изплатят после нека модераторите решат какво да го правят "ivcho320",утре ще разберем какво е направил този "колега"!

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 11 Май 2014, 16:00

Писах.

ентусиаст
Аватар

Мнение от bili1 » 12 Май 2014, 21:54

Взеx си фаровете днес сутринта нямало е размяня,ако колегата "ivcho320" си е помислил че го обвинявам се извинявам по точно го подозираx,защото е имало размяна с дистанционното но колегата което после му е било изплатено от еконт след като са видели записите,сега ако може Ивайло да даде едно обяснение за двуседмичното размотоване което ми направи и накрая да ми откаже фаровете защото били с назъбен рефлектор около лупата,нали преди това иска подробни снимки и на тяx видя рефлектарите?

Аватар
Кара: Bmw 320i Mb52 Vanus

Мнение от ivcho320 » 13 Май 2014, 7:41

Колегата bili1,ти си много заблудено момче,незнам кой те е размотавал 2-седмици,бяхме се разбрали като съм готов финансово да ти зжунна и да те изчакам докато сфалиш фаровете,не съм те карал да ме чакаш на полусъединител както обесняваш.Друг пут преди да клепиш някого бъди по сигорен за думите си,защтото сега освен че ме наплю пред колегите ништо друго не стана,и за някво дистанционно спри да дрънкаш,защото почваш да ме дразниш.И колега,бъди малко повече мъж,като си виновен дигни поне телефона си няма да те изям,даже тая смелост нямаш да си дигнеш тела и да обясниш,защо преди да си сигорен в нещто говориш пред целия форум.чАКАМ СИ ИЗВИНЕНИЕТО ОТ ТЕБ BILI1

ентусиаст
Аватар

Мнение от bili1 » 13 Май 2014, 14:11

:mhihi: Колега как можа да напишеш толкова нагло съобщение,някой депутат от народното събрание ли ти диктува текста! :mhihi:
Преди малко говорихме с колегата "ivcho320" той ми звънна и аз му вдигнах,тоя път се престраших :lol: защото нямам смелост имам страх от телефонни разговори от малък :mhihi: (вчера като си звъннал бях в фитнеса),говорихме,говорихме и се разбрахме да оправя нещата тук защото съм го наклепал "незаслужено" пред колегите,а форума му трябва и му е от полза,НАПЪЛНО те разбирам!
Забележи сега колко човечен съм ;) ...ИЗВИНЯВАМ се за подозренията ми,че си разменил единия ми фар,действително не си го разменил за което се радвам,забравям за мотането което ми направи живи и здрави да сме :bchug: ,отеглям всякакви обвинения и тем подобни към колегата "ivcho320" не желая да го мислите за измамник,мошеник или нещо от сорта,НО колега след това което написа повярвай ми наглостта ти подразни модератора! ;)

1. заблудено момче..?!?! :dunno:
2. незнам кой те е размотавал 2-седмици....ми ти! :lol:
3. бяхме се разбрали като съм готов финансово да ти зжунна и да те изчакам докато сфалиш фаровете...еми аз отгоре съм описал как е протекло изчакването от моя страна да станеш готов финансово! ;)
4. не съм те карал да ме чакаш на полусъединител както обесняваш...за пръв път като ми звънна ме помоли мъжка дума,да ти запазя фаровете 4-5 дена и че ще ги вземеш СЪС СИГУРНОСТ,така и направих! :dunno:
5. Друг пут преди да клепиш някого бъди по сигорен за думите си...сигурен съм във всичко което съм писал по-горе извинявай,ако съм те наклепал! :mhihi:
6. защтото сега освен че ме наплю пред колегите ништо друго не стана....ИЗВИНЯВАЙ,ако е станало така колега! :(
7. и за някво дистанционно спри да дрънкаш...за дистанционното на колегата "niki7o0o" за което е писано на 181-ва страница спирам да дрънкам ок! :mhihi:
8. защото почваш да ме дразниш...това модератора няма да го одобри :( ,извинявай колега че съм те подразнил съжалявам,аз 2 седмици бях много спокоен даже се записах на курсове по медитация чух мухабет във фитнеса,че успокоявало нервната система! :mhihi:
9. И колега,бъди малко повече мъж...старая се! :(
10. като си виновен дигни поне телефона си няма да те изям...ВИНОВЕН?!?! :shock: ... :dunno: ...тука отново подразни колегите четящи това (не трябваше да го пишеш) вече съм по-спокоен щом няма да ме ядеш бях се притеснил доста сериозно...плахо момче съм :cry: :( !
11. даже тая смелост нямаш да си дигнеш тела и да обясниш,защо преди да си сигорен в нещто говориш пред целия форум.....пак ти казвам сигурен съм във всичко и обещавам вече да съм по-смел и да си вдигам телефона! :D
12. чАКАМ СИ ИЗВИНЕНИЕТО ОТ ТЕБ BILI1....е тва вече разсмя не само мен повярвай ми евала ти правя! :mhihi: :clap:

Извинявам ти се за всичко колегата "ivcho320",за мен случая приключи (надявам се и за теб),дано модератора не ти се е ядосал много...или пък на мен,че ти запазих после и пуснах фаровете си и после те наплюх пред всички колеги! :D
Извиних се официално! :lalala:
Последна промяна bili1 на 13 Май 2014, 22:16, променена общо 3 пъти

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 13 Май 2014, 17:05

Направо съм потресен за каква наглост става въпрос,а за правописа изобщо не ми се коментира.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

старши ентусиаст
Аватар
Кара: е30 м50б25
Мечтае да кара: и да си свирка...

Мнение от KPETEH » 14 Май 2014, 9:29

Maxmadness написа:Направо съм потресен за каква наглост става въпрос,а за правописа изобщо не ми се коментира.

+1
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 14 Май 2014, 11:27

ivcho320 написа:Колегата bili1,ти си много заблудено момче,незнам кой те е размотавал 2-седмици,бяхме се разбрали като съм готов финансово да ти зжунна и да те изчакам докато сфалиш фаровете,не съм те карал да ме чакаш на полусъединител както обесняваш.Друг пут преди да клепиш някого бъди по сигорен за думите си,защтото сега освен че ме наплю пред колегите ништо друго не стана,и за някво дистанционно спри да дрънкаш,защото почваш да ме дразниш.И колега,бъди малко повече мъж,като си виновен дигни поне телефона си няма да те изям,даже тая смелост нямаш да си дигнеш тела и да обясниш,защо преди да си сигорен в нещто говориш пред целия форум.чАКАМ СИ ИЗВИНЕНИЕТО ОТ ТЕБ BILI1

Колега, на теб не ти е за пръв път подобна случка, а?

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 14 Май 2014, 15:11

penev написа:elmaza91 от Варна, който се казва Нейко Ангелов, се опита да ми продаде заварен диф, за шпер.

Отлетя.

Потребител
Аватар
Кара: BMW E36 TDS
Мечтае да кара: Друга Комбайна

Мнение от BMWTDS-samolet » 21 Май 2014, 22:30

Hellz - искам да го добавя към некоректните !!! цитат от колегата: "kolegata dnes ti e pusnal farove kaza 4e sa perfektni bo6 s lupa" . 50% щипките по фаровете или ги няма или са счупени , това са фаровете с най-много безобразно намазан силикон във България...пълен туч ! Доверих се на колегата тъй като цената от 150 лева говореше сама по себе си , че фаровете ще са наистина супер. Ако колегата се смята за обиден по някакъв начин, утре ще кача и снимки на "ПЕРФЕКТНИТЕ ФАРОВЕ" !

СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
Аватар

Мнение от LiTtLeRoCk » 23 Май 2014, 20:49

BMWTDS-samolet написа:Hellz - искам да го добавя към некоректните !!! цитат от колегата: "kolegata dnes ti e pusnal farove kaza 4e sa perfektni bo6 s lupa" . 50% щипките по фаровете или ги няма или са счупени , това са фаровете с най-много безобразно намазан силикон във България...пълен туч ! Доверих се на колегата тъй като цената от 150 лева говореше сама по себе си , че фаровете ще са наистина супер. Ако колегата се смята за обиден по някакъв начин, утре ще кача и снимки на "ПЕРФЕКТНИТЕ ФАРОВЕ" !

Писах му.

Потребител
Аватар

Мнение от Hellz » 24 Май 2014, 8:31

Колега,фаровете ти бяха пуснати с опция преглед,казах ти също че не съм ги пуснал аз лично,ти ми казваш че не си имал време да си ги видиш в еконта незнам с какво съм некоректен?пускам предлаганата стока с опция да я огледаш за наличие на проблеми забележки и тнт

ПредишнаСледваща

Назад към Авточасти и аксесоари