проблем с малките колони на вратите
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с малките колони на вратите
не работят от как съм го купил ,тях ги проверих и са здрави .Ако знае някои къде са свързани ,от големите долу или чак при радиото
.Не ми се разглобява вратата ,не ми останаха здрави копчета ....., Някои да даде информация ако желае 

- PNR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e36 318is COUPE M42
ами
приятел сигирен ли си че са ти здрави самите говорителчета по точно до колкото разбрах става вапрос за пищялките но няма значение ти как ги замери без да разглабяш вратите
значи кабелите варвят заедно с кабелите на колонките които ти седят в краката но не сам сигурен дали трагват отгоре или се разклоняват някаде по трасето пробвай но мисля че би трябвало дасе разклоняват някаде надоло зад таблото ако
прекасни ги там близо до другата колонка в краката и им подай някакав сигнал да видиш дали ще трагнат ако трагнат ги варжи паралелно на другите защотот пищялките са ти 8ома и ще паднеш на 4 успех

значи кабелите варвят заедно с кабелите на колонките които ти седят в краката но не сам сигурен дали трагват отгоре или се разклоняват някаде по трасето пробвай но мисля че би трябвало дасе разклоняват някаде надоло зад таблото ако
прекасни ги там близо до другата колонка в краката и им подай някакав сигнал да видиш дали ще трагнат ако трагнат ги варжи паралелно на другите защотот пищялките са ти 8ома и ще паднеш на 4 успех
- gani76
- Потребител
-
- Кара: Старо BMW
- Детайли за колата: E36 320i
На самите "пищялки" фабрично има кондензатор да филтрира ниските и средните честоти под 1,5Кхц.Инпенданса на основните колони почти несе променя,8Ом
- gani76
- Потребител
-
- Кара: Старо BMW
- Детайли за колата: E36 320i
На моето BMW не бяхя свързани въобще.Имаше букси за Hi-Fi обзавеждане 8 колони.На едната имаше сигнал от плеара.
5 мнения
• Страница 1 от 1