MOPART BMW SERVICE -0893565812
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW- 0893-565 812
Аз също искам да похвалия Ники. Също така искам и нещо много важно да споделя че съм изключително доволен от гаранцията която дава за закупените части от него. Преди няколко месеца сменях спирачни дискове след това имаше проблем, Ники подмени частите и колата е перфектна.
Ники отново Ти благодаря за бързата и отлично свършена работа. За мене си се доказал като човек който поема отговорност за извършен ремонт и застава зад гаранцията която е дал.
Ники отново Ти благодаря за бързата и отлично свършена работа. За мене си се доказал като човек който поема отговорност за извършен ремонт и застава зад гаранцията която е дал.

Няма начин да няма начин
pinko_23 написа:Аз също искам да похвалия Ники. Също така искам и нещо много важно да споделя че съм изключително доволен от гаранцията която дава за закупените части от него. Преди няколко месеца сменях спирачни дискове след това имаше проблем, Ники подмени частите и колата е перфектна.

Искам да Благодаря на Ники относно бързата и професионална работа по колата. 

kirko_17 написа:Искам да Благодаря на Ники относно бързата и професионална работа по колата.

- mysticusa
- Потребител
-
- Кара: BMW e36 320i
- Мечтае да кара: 1969 Dodge Charger RT
- Детайли за колата: Schwarz 2
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW
Мн точен и голям пичага!!!
- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
Re: АВТОСЕРВИЗ, СПЕЦИАЛНО ЗА МАРКАТА BMW-0886444448
Благодаря на колегата Ники страшно много. Имах проблем с багажника на колата и разкъсани кабели и изобщо можех да го отварям. На всичкото отгоре индикатора на таблото ми светеше и постоянно ми писукаше, че багажника ми е отворен. Досаден проблем, с който никой не би се захванал понеже е страшно пипкава работа да се оправят тези кабели. Е никой не би се захванал освен Ники! За няма и 2 часа след като му оставих колата ми се обади, че е готова и проблема е отстранен. Освен основния проблем момчето беше работило по отстраняването и на други дреболии и то без да ме таксува за тях.
Жив и здрав бъди колега. От сега нататък знам къде ще си карам колата когато има проблем с нея!
Поздрави
Жив и здрав бъди колега. От сега нататък знам къде ще си карам колата когато има проблем с нея!
Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Колега благодаря за хубавите думи , само да уточним че аз съм Иво,а Ники е колегатаLattri написа:Благодаря на колегата Ники страшно много. Имах проблем с багажника на колата и разкъсани кабели и изобщо можех да го отварям. На всичкото отгоре индикатора на таблото ми светеше и постоянно ми писукаше, че багажника ми е отворен. Досаден проблем, с който никой не би се захванал понеже е страшно пипкава работа да се оправят тези кабели. Е никой не би се захванал освен Ники! За няма и 2 часа след като му оставих колата ми се обади, че е готова и проблема е отстранен. Освен основния проблем момчето беше работило по отстраняването и на други дреболии и то без да ме таксува за тях.
Поздрави

- Lattri
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 320i M Пакет, е39
- Мечтае да кара: е39 - сбъдната
ludiagsm написа:Колега благодаря за хубавите думи , само да уточним че аз съм Иво,а Ники е колегатаLattri написа:Благодаря на колегата Ники страшно много. Имах проблем с багажника на колата и разкъсани кабели и изобщо можех да го отварям. На всичкото отгоре индикатора на таблото ми светеше и постоянно ми писукаше, че багажника ми е отворен. Досаден проблем, с който никой не би се захванал понеже е страшно пипкава работа да се оправят тези кабели. Е никой не би се захванал освен Ники! За няма и 2 часа след като му оставих колата ми се обади, че е готова и проблема е отстранен. Освен основния проблем момчето беше работило по отстраняването и на други дреболии и то без да ме таксува за тях.
Поздрави
Моя грешка извинявам се

Днеска пак бях при колегата Иво, който ми смени и оправи доста неща по колата, качествено, бързо и на добра цена!
Благодарско

Поздрави
По какво се познава добрия шофьор? По броя мухи на страничните прозорци.
- bmw325ci
- младши ентусиаст
-
- Кара: M50B25,M50B30,S50B30
- Мечтае да кара: M1 Procar
- Детайли за колата: 325i, E36 BTCC Replica, E36 M3
Никола освен че беше най-добрия мйстор е и един от най-големите пичове които познавам, мога само да кажа хиляди благодарности и да добавя, че ludiagsm (Иво) е достоен заместник и няма да останете разочаровани, силно препоръчвам сервиза

- rafa224
- старши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 G05
Здравейте. Днес ми се прояви странен проблем. Изписаха ми се следните грешки: Flat Tyre Monitor failure. Tyre pressure loss can not be identified. Level control system failure.Ground clearance and driving comfort reduced.Avoid high speed cornering.
Какъв може да е проблема? Възможно ли е да с спаднала някоя гума(или всички)? Или има проблем с някоя тръгнала въздушна възглавница?
Какъв може да е проблема? Възможно ли е да с спаднала някоя гума(или всички)? Или има проблем с някоя тръгнала въздушна възглавница?
Последна промяна rafa224 на 16 Май 2014, 8:31, променена общо 1 път
Каква стана с Ники? Беше страхотен майстор и човек. Сигурен съм, че си е избрал достоен заместник!
- svetlinst
- Потребител
-
- Кара: 330d e91
- Мечтае да кара: M3
Отново оставам изключително доволен от работата на сервиза. След ремонт на ходова част/окачване е39-ката вози перфектно!
Професионално и бързо обслужване. Препоръчвам услгите на сервиза. Поздрави, Светлин 

- ludiagsm
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5 E53
- Мечтае да кара: BMW i8 JET Surf
- Детайли за колата: 3.0i ,с газова уредба :) ,дюзи Баракуда, ел оерка на мястото на Визкосъединителя ,Таблет 10 инча и собстврна аудио система с блутут и суббугер .
Скоро ще има турбинка 1 или 2 :)
Благодаряsvetlinst написа:Отново оставам изключително доволен от работата на сервиза. След ремонт на ходова част/окачване е39-ката вози перфектно!Професионално и бързо обслужване. Препоръчвам услгите на сервиза. Поздрави, Светлин

- nikola59
- младши ентусиаст
-
- Кара: E90 LCI 320D xDrive
- Детайли за колата: N47/184 Hp
Ивчо, благодаря за перфектно свършената работа. 

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги