Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Re: iOS тема
Да ъпна малко темата, че ако едитна последния си пост, никой няма да го види.
Седмица по-късно (да чукна на дърво), телефона няма проблеми
батерията не ми харесва само как се държи много много, най-вече на 3G, иначе на wi-fi и 2G се държи мъжки.
Имам питане - ако може някой бивш собственик на 5, и настоящ на 5S да си напише впечатленията и опита си по отношение на батерията на 2та телефона ? Обмислям да продам 5-цата и да си взема 5S
Седмица по-късно (да чукна на дърво), телефона няма проблеми

Имам питане - ако може някой бивш собственик на 5, и настоящ на 5S да си напише впечатленията и опита си по отношение на батерията на 2та телефона ? Обмислям да продам 5-цата и да си взема 5S
Това и мен ме интересува, според представителя на глобул имало съществена разлика т.е. 5s се държала по-добре и да не съм си вземал 5-ца, но не знам дали може да му се вярва
Сестра ми има 4s и пусне ли 3G батерията изчезва за отрицателно време. При андроид има доста енергоспестяващи опции и може да го държиш включен постоянно, но тук не съм запознат
Сестра ми има 4s и пусне ли 3G батерията изчезва за отрицателно време. При андроид има доста енергоспестяващи опции и може да го държиш включен постоянно, но тук не съм запознат
5S предлага ли се от Глобул вече? Последния път като проверявах там го нямаше, а с мтел не ми се занимава.
На виваком им било в политиката да не продават apple продукти
На виваком им било в политиката да не продават apple продукти

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
От глобул се предлага само на изплащане на някакви безумни цени. За какво ти е да чакаш 6 след като ще прилича повече на таблет отколкото на телефон.
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ще прилича нъцки .....ще е малко по-голям от 5/5S ... по малко от сантиметър (4.7") почти незабелижима разлика..... и пак няма да е като самсунговата дъска за гладене . Упоменатия от теб "таблет-фон" най вероятно няма да се появи тази година............или ако се появи ще е по нова-година.........ако изобщо някой сътвори батерия за него през това време. Просто това чудо иска много ток. Разлика между 5 и 5S няма .....или поне няма покритие в цената спрямо 5.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Колега, между 4" и 4,7" си има бая бая разлика. С едното успявам да работя безпроблемно с една ръка, с другото никакъв шанс
Аз смятам в близките месеци за ъпгрейдвам към 5s и докато умре. После ще му мисля.

- ръб
- младши ентусиаст
-
Бааааси, тая вечер си играх с 4s и спрямо моята 5ца изглежда доста по-солиден и well built :/
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
темата с батериите при телефоните е като разхода при колите..за един държи доста при много използване, ама многото използване е малко за друг, при който не държи много
п.п. според мен не си заслужава сега да инвестираш в нов 5S, разликите са няколко и батерията не е съществена, според мен.

п.п. според мен не си заслужава сега да инвестираш в нов 5S, разликите са няколко и батерията не е съществена, според мен.

- kronos
- ентусиаст
-
- Кара: MB w212 AMG
- Мечтае да кара: по пътища без дупки
Със умерени разговори и без постоянно 3г и разни там, пет дни, това за 5s
с тия 5 дни ще избиеш рибата
аз не се сещам и за андроид телефон, който да държи толкова, въпреки че там разнообразието на батерии е огромно
За мен е важно да издържа поне 24 часа с каквото и да е натоварване т.е. вечерта да може да го заредя. Същият представител на глобул ми разказва, че неговия iphone 5 до 3-4 часа следобяд издържал и после трябвало да се зареди
Да кажем, че той говори малко повече, но да не може да издържи до вечерта ...

За мен е важно да издържа поне 24 часа с каквото и да е натоварване т.е. вечерта да може да го заредя. Същият представител на глобул ми разказва, че неговия iphone 5 до 3-4 часа следобяд издържал и после трябвало да се зареди

Да кажем, че той говори малко повече, но да не може да издържи до вечерта ...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Е той какво го прави, че и ден да не изкара? Моят е постоянно с всичко включено и си държи по 24 часа.
- ръб
- младши ентусиаст
-
На моя само 3G да му е включено постоянно и за 10тина часа е аут...
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ръб написа:На моя само 3G да му е включено постоянно и за 10тина часа е аут...
Зависи къде се намираш и как е обхвата на мрежата. Принципно 3g в бг sux като цяло и особено в по-малките градове, затова телефона усилва антената за да има по-добър обхват и батерията заминава респективно по-бързо. Докато при edge няма такава нужда, понеже обхата е сравнително по-добър.