Е36 кабрио-малко съвети и помощ
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- ares2
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е30Е36Е39E34<---E63E65
Е36 кабрио-малко съвети и помощ
на път съм да се сдобия с едно кабрио Е36.
320и 95'
м50б20ванос , кожено рекаро с подгрев.. нищо кои знае какво иначе като визия ..
искам да попитам тези от вас които имат или поне са запознати с този автомобил, дали си струва? труден ли е заподдръжка? много ли ралзики има с останалите седан и купе? и тн
автоматик е .. струва ми се че нещо не ускорява бързо обаче.. и тн
даите просто някои мнения за модела като цяло..
320и 95'
м50б20ванос , кожено рекаро с подгрев.. нищо кои знае какво иначе като визия ..
искам да попитам тези от вас които имат или поне са запознати с този автомобил, дали си струва? труден ли е заподдръжка? много ли ралзики има с останалите седан и купе? и тн
автоматик е .. струва ми се че нещо не ускорява бързо обаче.. и тн
даите просто някои мнения за модела като цяло..
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
Re: Е36 кабрио-малко съвети и помощ
кабриото от е36 е най тежко като КГ , 20ката автомат си е мъчение с 1 дума и ще гори 12-15 .
мн гледай уплатненията на тавана и като цяло целия таван че мекия се подържа доста трудно ако нямаш гараж та дори и ако имаш маже се няколко пъти в годината със специални препарати самоче ние даже не го мажем та ако е от Бг по добре Не освен ако не е мн запазена най добре дай някакви снимки или линк към обявата да ти дадем мнение поне по тях.
мн гледай уплатненията на тавана и като цяло целия таван че мекия се подържа доста трудно ако нямаш гараж та дори и ако имаш маже се няколко пъти в годината със специални препарати самоче ние даже не го мажем та ако е от Бг по добре Не освен ако не е мн запазена най добре дай някакви снимки или линк към обявата да ти дадем мнение поне по тях.
БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- red_bull92
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: ARKTISSILBER METALLIC (309)
Нямам преки наблюдеиня, но понеже питаш за частите от външните всички са взаимозаменяеми с такива от купе единствено без капака на багажника, а вътре имаше разлика в мокета. За други разлики в момента не мога да се сетя, ако има нека някой по-компетентен колега да каже. Успех с покупката 

Кола с предно предаване е като жена с малки цици, върши работа, но не доставя удоволствие!
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
BMW E36 318is (m42b18) на части -> http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 5#p3958725
- Българският Орел
-
-
- Кара: BMW ♥
- Мечтае да кара: Harley Davidson V-Rod
- Детайли за колата: E34 , Е30 скоро.
Много части от купе са взаимно заменяеми с кабриото,хубав автомобил е .Прегледай си мекият таван за щети и ако има нужда го поправи задължително.Внимавай с стъклата на вратите не се дръж за тях защото можеш да развалиш машинките и става страшно,дай снимки на колата да я видим.
Честита придобивка.

- ares2
- старши ентусиаст
-
зафорям се един бартер.. просто не зная дали си струва. ще опитам да сложа снимки скоро
гюрука изглежда ок.. но има работа по колата определено
гюрука изглежда ок.. но има работа по колата определено
- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
ако си мислиш че е прекалено добре , недей да го взимаш почти на 100% ще е някой дарак
ремонтите около тавана са скъпи да знаеш влизаш в филм . качи снимките които ти праща да ти помогнем с каквото можем 

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- ares2
- старши ентусиаст
-
днес ще го снимам . то си е при мен.. просто още не съм го взел.
трябва да си дам така гледания и поддържан ИС седан...
но.. просто ми сеработи по нова кола.. от там идва всичко.
но ще се вслушам в съветите ви .. още не сме си стиснали ръцета.. не е спешна сделката
но ще се вслушам в съветите ви .. още не сме си стиснали ръцета.. не е спешна сделката
- Slavkov_e21
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е21
- Детайли за колата: '81 Е21 м10
ares2 написа:днес ще го снимам . то си е при мен.. просто още не съм го взел.
Нямам мнение по-различно от останалите (за кабрио).. Много заменими части с купето. двигателя.. пъргав е, як мотор, който не можеш да умориш.. Друг е въпроса, че с автомата е по-различно. Разхода се качва, няма я тази пъргавина в началото и т.н. За тавана, както казаха колегите, много трябва да се внимава в случай че я бартеросаш. Друго другооо.. като цяло, аз поне не бих бартеросал, колата която съм гледал, за която съм се грижил и т.н толкова години, за кола която на практика, не знаеш дали утре няма да те остави някъде

8 мнения
• Страница 1 от 1