Инсталация за DSC,PDC... модула - Зов за помощ!!!
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Инсталация за DSC,PDC... модула - Зов за помощ!!!
nik0las написа:Седалките са окабелени и работят до някъде![]()
Има много странен проблем![]()
![]()
на Диагностиката ги засича и 2те като пасажерски и оправлявам дясната се мърдат и 2те![]()
Панела с копчетата на лявата/шофиорската неработиобаче с палнела на дясната работи ,но пак се мърдат и 2те като я местя.
Зада работи коретно една от седалките другара трябва да е изключена!
Естествено дават грешки айрбеците защото незасича едната седалка....
Подгрева работи и на 2те но ако пуснеш на едната и на другата се пускат.
Ако имате идея къде е проблема помагайте или давайте съвет...
Колега подкара ли си седалките? Знам къде си объркал нещата.
Ако си решил проблема ,поне напиши за да може и другите да знаят за напред!
- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535i Msport - Jb4 tunne
Проблема е решен от едни пичове в София който се интересува да ми пише, че да не излезе реклама.
Значи такива глупости като различни модули и тн... няма модулите са еднакви и на 2те седалки като партномер, демек дори да ги размениш модулите ще си работят пак шофиорска пасажерска...
Начина по който клолата разпознава седалките зависимост пасажерска или шофиорска е една допълнителна маса към захранването на модула
Ако я има седалката е пасажерска ако я няма е шофиирска. При мен бяха вързани и 2те маси и колата беше с 2 пасажерски 
Значи такива глупости като различни модули и тн... няма модулите са еднакви и на 2те седалки като партномер, демек дори да ги размениш модулите ще си работят пак шофиорска пасажерска...
Начина по който клолата разпознава седалките зависимост пасажерска или шофиорска е една допълнителна маса към захранването на модула

Последна промяна nik0las на 30 Апр 2014, 8:08, променена общо 1 път
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
nik0las написа:Проблема е решен от едни пичове в София който се интересува да ми пише, че данеизлезе реклама.
Начина по който клолата разпознава седалките зависимост пасажерска или шофиорска е една допълнителна маса към захранването на модулаАко я има седалката е пасажерска ако я няма е шофиирска. При мен бяха вързани и 2те маси и колата беше с 2 пасажерски
Точно така! Допълнителната маса на 2ри крак на захранващата букса определя коя сеалка е дясна и от там идва и проблема.
Това в WDS-а трябва да го пише? Не ги ли разгледа диаграмите?
В темата, която ти пратих, го пишеше това, с нещо друго ли се сблъска, че се наложи да се обръщаш към специалисти или?
В темата, която ти пратих, го пишеше това, с нещо друго ли се сблъска, че се наложи да се обръщаш към специалисти или?
- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
iceblast написа:Това в WDS-а трябва да го пише? Не ги ли разгледа диаграмите?
Освен това имаше проблем с пиезо-патрона на колана + кодировка на колата да излиза с тези екстри и оптциите от I-drive менюто...
Честно на мен ми писна да се разправям в един момент и затова се обърнах към хората. Колата беше готова за под 1час следкато аз бях направил цялата хамалогия...
Ясно. Да беше писал, щяхме да помогнем с кодирането, то е лесно в случая. В iDrive-а какво ти се е показало, освен подгрева друго няма какво да ти излезе там. Тя колата сега може би ще ти записва грешка за кормилната конзола, защото ще търси електрическа, а твоята не е?
- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
iceblast написа:Ясно. Да беше писал, щяхме да помогнем с кодирането, то е лесно в случая. В iDrive-а какво ти се е показало, освен подгрева друго няма какво да ти излезе там. Тя колата сега може би ще ти записва грешка за кормилната конзола, защото ще търси електрическа, а твоята не е?
Не нетърси...
22 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2