Играта на Лукойл 2014г.
Модератор: Общи модератори
- Bogat-Beden
-
-
- Кара: много бавно бенве
- Мечтае да кара: Порше
- Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!
Re: Играта на Лукойл
doncheff написа:А кви работи съм чувал за екто горивата от вътрешен човек в ЛукОйл, направо не ми се мисли!
сподели ,де плс

не че зареждам на Лукойл вече де,

"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
doncheff написа:А кви работи съм чувал за екто горивата от вътрешен човек в ЛукОйл, направо не ми се мисли!

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
shark1986 написа:doncheff написа:А кви работи съм чувал за екто горивата от вътрешен човек в ЛукОйл, направо не ми се мисли!
Ти може много работи да си чувал ама аз пиша каквото усещам
Вие както ги изкарахте тия горива от лукойла до сега да бях натирил варела за скраб.То не беше колата гасне,нафтата замръзва
зареждал съм и на ОМВ,Еко,Шел все тая
При колата не знам как е трябва да пробвам, но имах едно скутерче 150 кубика, там разлика имаше и то голяма! Сипвам от лукоил и тоя скутер ту вървеше ту не... през повечето време пълна морга буквално, сипа ли от омв или екото ставаше космическа ракета и да, не преувеличавам, разликата беше огромна! Двама познати си сипаха по едно и също време от една и съща бензиностанция и после карбураторите им бяха пълни с вода!

- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Bogat-Beden написа:doncheff написа:А кви работи съм чувал за екто горивата от вътрешен човек в ЛукОйл, направо не ми се мисли!
сподели ,де плс![]()
Един от вътрешните им контрольори на горивата ми сподели НИКОГА да не зареждам от Екто. От нормалните може, но екто - не! Били много несполучливи и не ми ги препоръчвал изобщо.
- shark1986
- младши ентусиаст
-
doncheff написа:Bogat-Beden написа:doncheff написа:А кви работи съм чувал за екто горивата от вътрешен човек в ЛукОйл, направо не ми се мисли!
сподели ,де плс![]()
Един от вътрешните им контрольори на горивата ми сподели НИКОГА да не зареждам от Екто. От нормалните може, но екто - не! Били много несполучливи и не ми ги препоръчвал изобщо.
И кое му е несполучливото колега?Аз от както са излезли тия горива все от екто зареждам и съм много доволен!И от ОМВ съм зареждал доста хваления от потребителите гориво МАХ еми разлика със екто и него не съм усетил грам!!!
П.П.Извинявам се че се отклоних от темата!
- doncheff
- младши ентусиаст
-
Просто споделям информация, както бях помолен от колега. Може да го вземете в предвид, може и да го игнорирате, изборът е ваш.
- jordanov
- кандидат ентусиаст
-
мисля че колегата Наско_ имаше Й. взе ли литрите все пак?
Някой от първа ръка да каже ... не приятел на приятел на приятел.

- shark1986
- младши ентусиаст
-
doncheff написа:Просто споделям информация, както бях помолен от колега. Може да го вземете в предвид, може и да го игнорирате, изборът е ваш.
Колега по твоята логика ако ектото са несполучливи престави си обикновенния евро дизел какъв ще е сигурно не е за сипване

П.П.По темата днес пак ми се падна буквата "О"ама "У" и "Й" нема и нема вече стават няколко комплекта.!Ще им взема няколко по хиляда литра аз усещам

- loadrunner
- Потребител
-
- Кара: Е46 330Ci
Здравейте,колеги.От буквите имам "Л","У","К" и "О"/или "капка"/.Ако някой проявява интерес към конкретно тези букви-пишете да се разберем.От Карлово съм.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
shark1986 написа:doncheff написа:Просто споделям информация, както бях помолен от колега. Може да го вземете в предвид, може и да го игнорирате, изборът е ваш.
Колега по твоята логика ако ектото са несполучливи престави си обикновенния евро дизел какъв ще е сигурно не е за сипване![]()
П.П.По темата днес пак ми се падна буквата "О"ама "У" и "Й" нема и нема вече стават няколко комплекта.!Ще им взема няколко по хиляда литра аз усещам
Нямам моя логика по въпроса, повтарям, споделих информация от достоверен източник. И не горивото е лошо доколкото разбрах, а добавките в него, които го правят Екто...
- sisqou
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Х5
- Мечтае да кара: Х5
loadrunner написа:Здравейте,колеги.От буквите имам "Л","У","К" и "О"/или "капка"/.Ако някой проявява интерес към конкретно тези букви-пишете да се разберем.От Карлово съм.
Колега, може да взема едно О ако искаш една "пълен напред" например

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
Пак събирам стикери от еко. Ако някой има излишни да удари едно рамо, че съм си харесал една топка 

- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
От вчера (08.08.2014 г.) пак има игра в Лукойл.
Търсят се букви "Л", "У", "К+1000" или "К+100" и "ОЙЛ".
Аз засега имам 2 "У"-та

Търсят се букви "Л", "У", "К+1000" или "К+100" и "ОЙЛ".
Аз засега имам 2 "У"-та

- Демирев
- ентусиаст
-
- Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3
Re: Играта на Лукойл 2014г.
Тръгна новата игра и с нови по-гадни условия за леките коли!
Вече трябва да заредиш гориво за поне 40 лева че да бъркаш в купата с късметчета!
Вече трябва да заредиш гориво за поне 40 лева че да бъркаш в купата с късметчета!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"
- datchko
- ентусиаст
-
- Кара: e61 535d LCI
- Мечтае да кара: F90
Re: Играта на Лукойл 2014г.
Демирев написа:Тръгна новата игра и с нови по-гадни условия за леките коли!
Да и на всичкото отгоре дават едно талонче за една сметка/фактура над 40лв. Демек, ако заредиш за 80лв, няма да си вземеш две талончета, а само едно

Аз така, за да си взема 2 талончета, ходих в две различни бензиностанции на Лукойл и два пъти сипвах по 40 кинта.

Но поне, ако имаш карта за отстъпки, можеш да я ползваш, независимо от текущата "игра" за талончетата.