Играта на Лукойл 2014г.

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Аватар
Кара: много бавно бенве
Мечтае да кара: Порше
Детайли за колата: топ, топ, топ! unikat full!

Re: Играта на Лукойл

Мнение от Bogat-Beden » 31 Авг 2012, 18:31

doncheff написа:А кви работи съм чувал за екто горивата от вътрешен човек в ЛукОйл, направо не ми се мисли!

сподели ,де плс :roll:
не че зареждам на Лукойл вече де, :mhihi:
"Може да решава тоя, който има e60 бе! Щом немаш e60, какво ще решиш ти бе? Ти немаш право да решаваш!"

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320д Е46 136к.с
Мечтае да кара: BMW F10

Мнение от shark1986 » 01 Сеп 2012, 0:27

doncheff написа:А кви работи съм чувал за екто горивата от вътрешен човек в ЛукОйл, направо не ми се мисли!

:OT: Ти може много работи да си чувал ама аз пиша каквото усещам ;) Вие както ги изкарахте тия горива от лукойла до сега да бях натирил варела за скраб.То не беше колата гасне,нафтата замръзва :ok: зареждал съм и на ОМВ,Еко,Шел все тая :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2 - BMW E30 touring
Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
Детайли за колата: Детайлите са перфектни.

Мнение от kokala » 01 Сеп 2012, 2:48

shark1986 написа:

:OT: Ти може много работи да си чувал ама аз пиша каквото усещам ;) Вие както ги изкарахте тия горива от лукойла до сега да бях натирил варела за скраб.То не беше колата гасне,нафтата замръзва :ok: зареждал съм и на ОМВ,Еко,Шел все тая :)

При колата не знам как е трябва да пробвам, но имах едно скутерче 150 кубика, там разлика имаше и то голяма! Сипвам от лукоил и тоя скутер ту вървеше ту не... през повечето време пълна морга буквално, сипа ли от омв или екото ставаше космическа ракета и да, не преувеличавам, разликата беше огромна! Двама познати си сипаха по едно и също време от една и съща бензиностанция и после карбураторите им бяха пълни с вода!
Изображение Изображение Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 2008 X5 30d
Мечтае да кара: M-power

Мнение от doncheff » 01 Сеп 2012, 15:16

Bogat-Beden написа:

Един от вътрешните им контрольори на горивата ми сподели НИКОГА да не зареждам от Екто. От нормалните може, но екто - не! Били много несполучливи и не ми ги препоръчвал изобщо.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 01 Сеп 2012, 20:39

doncheff написа:
Bogat-Beden написа:

Един от вътрешните им контрольори на горивата ми сподели НИКОГА да не зареждам от Екто. От нормалните може, но екто - не! Били много несполучливи и не ми ги препоръчвал изобщо.

И кое му е несполучливото колега?Аз от както са излезли тия горива все от екто зареждам и съм много доволен!И от ОМВ съм зареждал доста хваления от потребителите гориво МАХ еми разлика със екто и него не съм усетил грам!!!
П.П.Извинявам се че се отклоних от темата!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от doncheff » 02 Сеп 2012, 8:44

Просто споделям информация, както бях помолен от колега. Може да го вземете в предвид, може и да го игнорирате, изборът е ваш.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от jordanov » 02 Сеп 2012, 8:59

мисля че колегата Наско_ имаше Й. взе ли литрите все пак? :) Някой от първа ръка да каже ... не приятел на приятел на приятел.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от shark1986 » 02 Сеп 2012, 12:17

doncheff написа:Просто споделям информация, както бях помолен от колега. Може да го вземете в предвид, може и да го игнорирате, изборът е ваш.

Колега по твоята логика ако ектото са несполучливи престави си обикновенния евро дизел какъв ще е сигурно не е за сипване :mhihi:
П.П.По темата днес пак ми се падна буквата "О"ама "У" и "Й" нема и нема вече стават няколко комплекта.!Ще им взема няколко по хиляда литра аз усещам :mhihi:

Потребител
Аватар
Кара: Е46 330Ci

Мнение от loadrunner » 02 Сеп 2012, 15:08

Здравейте,колеги.От буквите имам "Л","У","К" и "О"/или "капка"/.Ако някой проявява интерес към конкретно тези букви-пишете да се разберем.От Карлово съм.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от doncheff » 02 Сеп 2012, 16:37

shark1986 написа:
doncheff написа:Просто споделям информация, както бях помолен от колега. Може да го вземете в предвид, може и да го игнорирате, изборът е ваш.

Колега по твоята логика ако ектото са несполучливи престави си обикновенния евро дизел какъв ще е сигурно не е за сипване :mhihi:
П.П.По темата днес пак ми се падна буквата "О"ама "У" и "Й" нема и нема вече стават няколко комплекта.!Ще им взема няколко по хиляда литра аз усещам :mhihi:

Нямам моя логика по въпроса, повтарям, споделих информация от достоверен източник. И не горивото е лошо доколкото разбрах, а добавките в него, които го правят Екто...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Х5
Мечтае да кара: Х5

Мнение от sisqou » 04 Сеп 2012, 18:17

loadrunner написа:Здравейте,колеги.От буквите имам "Л","У","К" и "О"/или "капка"/.Ако някой проявява интерес към конкретно тези букви-пишете да се разберем.От Карлово съм.

Колега, може да взема едно О ако искаш една "пълен напред" например :)

ентусиаст
Аватар
Кара: 03'Е53 М62TUB44
Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
Детайли за колата: Петица с много седмици

Мнение от dan-dam » 26 Апр 2014, 8:03

Пак събирам стикери от еко. Ако някой има излишни да удари едно рамо, че съм си харесал една топка :D

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Мнение от datchko » 09 Авг 2014, 13:59

От вчера (08.08.2014 г.) пак има игра в Лукойл.
Търсят се букви "Л", "У", "К+1000" или "К+100" и "ОЙЛ".

Аз засега имам 2 "У"-та :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: VOLVO XC60 2016 Feiclift D3

Re: Играта на Лукойл 2014г.

Мнение от Демирев » 10 Авг 2014, 11:20

Тръгна новата игра и с нови по-гадни условия за леките коли!
Вече трябва да заредиш гориво за поне 40 лева че да бъркаш в купата с късметчета!
Borymeckata написа:БМВ къща разваля... Момата е казала: "Или аз, или желазарията!"

ентусиаст
Аватар
Кара: e61 535d LCI
Мечтае да кара: F90

Re: Играта на Лукойл 2014г.

Мнение от datchko » 10 Авг 2014, 15:13

Демирев написа:Тръгна новата игра и с нови по-гадни условия за леките коли!
Вече трябва да заредиш гориво за поне 40 лева че да бъркаш в купата с късметчета!

Да и на всичкото отгоре дават едно талонче за една сметка/фактура над 40лв. Демек, ако заредиш за 80лв, няма да си вземеш две талончета, а само едно :no:
Аз така, за да си взема 2 талончета, ходих в две различни бензиностанции на Лукойл и два пъти сипвах по 40 кинта. :mhihi: :mhihi:
Но поне, ако имаш карта за отстъпки, можеш да я ползваш, независимо от текущата "игра" за талончетата.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата