Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от taratora » 25 Апр 2014, 7:32

© написа:Глобул ли е получил некачествени бройки или пък тяхната мрежа им прави нещо кой знае :shock: :mhihi:

Факт е, че не предлагат вече айфони пък не знам :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Апр 2014, 10:34

bum_bum написа:
b00st написа:
bum_bum написа:
b00st написа:
bum_bum написа:Затуй "еърплейн шедълър" от Сидия и от 22:00 до 08:00 съм офлайн :mhihi:

Ква сидия, то си го има в iOS с перфектна функционалност - Do Not Disturb си го правиш на schedule с час. Даже може да си избираш дали да ти спира само звука на нотификациите или ако някой ти звъни спешно на пожар през нощта, в рамките на 2 минути от същия номер, може първия път да е silent, втория да звъни.

Аз не искам да работи телефона просто, щото си чета на него и после го оставям до главата си.

Именно, аз правя същото ама ползвам нет и точно това му замисъла. А в еърплейн мод нет йок.

Аз си го пускам от СБС сетингите и си го спирам после пак от там преди да оставя телефона. ДНД не съм го разглеждал ама ако може да се спира ГСМ радиото бих го ползвал.

Не го спира, ама кво ти дреме като не те буди. http://support.apple.com/kb/HT5463

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 25 Апр 2014, 12:47

Просто съм луд и не искам да си пържа мозъка и докато спя :dunno:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 25 Апр 2014, 12:52

Е то тия мрежи навсякъде ни облъчват така или иначе. Файда.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 25 Апр 2014, 12:59

Aз затва в спалнята нямам почти никаква електроника - нито ТВ, нито телефони, таблети, нищо. Само един електронен часовник/будилник от тези с LED циферблат, къде са да си гледам сутрин да спя ли още 2мин. или да ставам вече :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 25 Апр 2014, 13:30

vladye написа:ръб - на коя дата остави телефона? ЗЗП казва, че 30 дневния срок е съставен от календарни дни.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

протокола за сервиз ми е от 31 март - тогава го оставих в Глобул. Къде мога да го проверя това ?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Апр 2014, 14:03

b00st написа:Е то тия мрежи навсякъде ни облъчват така или иначе. Файда.

Тъй де ама ГСМ- а до главата нощем съвсем не е оферта. Пък относно мрежите и облъчването силно се надявам в скоро време да реша въпроса кардинално.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от goshevv » 25 Апр 2014, 14:39

ръб написа:
vladye написа:ръб - на коя дата остави телефона? ЗЗП казва, че 30 дневния срок е съставен от календарни дни.

протокола за сервиз ми е от 31 март - тогава го оставих в Глобул. Къде мога да го проверя това ?

Точно така е, от опит го знам, броиш 30 календарни дни от 31 март, в случая мисля 1 май ще дойде.След съответната дата нещата се обръщат в твоя полза, така да се каже.

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 25 Апр 2014, 14:47

bum_bum написа:Пък относно мрежите и облъчването силно се надявам в скоро време да реша въпроса кардинално.

Хау? :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Апр 2014, 14:48

1 декар на 25км от центъра в боровата гора и близо 1000м надморска височина. Ама още се лъжем за цената, че тия си мислят, че продават имот в Алпите. :mhihi:
Изображение

Слави
Аватар

Мнение от © » 25 Апр 2014, 15:01

bum_bum написа:1 декар на 25км от центъра в боровата гора и близо 1000м надморска височина. Ама още се лъжем за цената, че тия си мислят, че продават имот в Алпите. :mhihi:

Няма такова спокойствие, стига да може да си го позволиш т.е. да живееш по откъснато от цивилизацията
Колко WiFi мрежи хващате в спалнята си? Аз засичам поне 7-8 :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

iOS тема

Мнение от steeN » 25 Апр 2014, 16:18

bum_bum написа:
b00st написа:Е то тия мрежи навсякъде ни облъчват така или иначе. Файда.

Тъй де ама ГСМ- а до главата нощем съвсем не е оферта. Пък относно мрежите и облъчването силно се надявам в скоро време да реша въпроса кардинално.

Заешка мрежа в мазилката хаха :) В същност може и по-фина да трябва за тия гигахерци.
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от bum_bum » 25 Апр 2014, 16:37

© написа:
bum_bum написа:1 декар на 25км от центъра в боровата гора и близо 1000м надморска височина. Ама още се лъжем за цената, че тия си мислят, че продават имот в Алпите. :mhihi:

Няма такова спокойствие, стига да може да си го позволиш т.е. да живееш по откъснато от цивилизацията
Колко WiFi мрежи хващате в спалнята си? Аз засичам поне 7-8 :kuku:

С телефона слабо- 10 тина максимум. С компютъра .. не мога да броя до толкова.
Изображение

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 25 Апр 2014, 17:28

ръб написа:

Предполагам в ЗЗП, но аз звъннах един телефон на КЗП, за да ми потвърдят.
virtue and tranquillity

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 25 Апр 2014, 17:31

В понеделник ще ги посетя, благодаря.

едит. днес ми звъннаха и смс ми пратиха :D 31 март оставен, на 29 април си го получих, с фолиата фабричните и iOS 6, надявам се чисто нов, засега никакви проблеми :)

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата