Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Re: iOS тема

Мнение от b00st » 24 Апр 2014, 10:59

bum_bum написа:Затуй "еърплейн шедълър" от Сидия и от 22:00 до 08:00 съм офлайн :mhihi:

Ква сидия, то си го има в iOS с перфектна функционалност - Do Not Disturb си го правиш на schedule с час. Даже може да си избираш дали да ти спира само звука на нотификациите или ако някой ти звъни спешно на пожар през нощта, в рамките на 2 минути от същия номер, може първия път да е silent, втория да звъни.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 24 Апр 2014, 11:13

ходих до глобул днес, да видя кво стана със скапания айфон, който им оставих на 31 март...щял да дойде на 6 май :ranting: welcome to Bul-fucking-garia :ranting: :ranting: :ranting:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от taratora » 24 Апр 2014, 11:29

Ми един месец си е ОК, кво толко :dunno: За 2 работни дена ли да стане :mhihi:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Апр 2014, 11:32

b00st написа:
bum_bum написа:Затуй "еърплейн шедълър" от Сидия и от 22:00 до 08:00 съм офлайн :mhihi:

Ква сидия, то си го има в iOS с перфектна функционалност - Do Not Disturb си го правиш на schedule с час. Даже може да си избираш дали да ти спира само звука на нотификациите или ако някой ти звъни спешно на пожар през нощта, в рамките на 2 минути от същия номер, може първия път да е silent, втория да звъни.

Аз не искам да работи телефона просто, щото си чета на него и после го оставям до главата си.
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 24 Апр 2014, 11:41

bum_bum написа:
b00st написа:

Аз не искам да работи телефона просто, щото си чета на него и после го оставям до главата си.

Именно, аз правя същото ама ползвам нет и точно това му замисъла. А в еърплейн мод нет йок.

Потребител
Аватар

Мнение от goshevv » 24 Апр 2014, 14:59

ръб написа:ходих до глобул днес, да видя кво стана със скапания айфон, който им оставих на 31 март...щял да дойде на 6 май :ranting: welcome to Bul-fucking-garia :ranting: :ranting: :ranting:

Като минеш 30-ия ден - директно при тях и искаш нов ;) Пробвано (с друга марка телефони, но все пак) и работи :)
Наистина трябва малко да се инатиш и да напишеш 1-2 жалби, но аз бях твърдо решен, защото се опитаха да ме излъжат, въпреки че грешката беше в тях и да кажат човешки, че ще се забави още 5 дни, така че ти решаваш.

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Апр 2014, 15:37

След 30-тия ден може да ги съдиш и те го знаят. Ей тук в един местен вестник писаха за човек осъдил Техномаркет заради някаква прахосмукачка.
Форумите са пълни с гаранционно заменени телефони от глобул, основно Iphone 5. Направо ме е страх да взема 5-ца само заради това - проблеми, гаранции, разправии ... Глобул ли е получил некачествени бройки или пък тяхната мрежа им прави нещо кой знае :shock: :mhihi:

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 24 Апр 2014, 15:52

goshevv написа:
ръб написа:ходих до глобул днес, да видя кво стана със скапания айфон, който им оставих на 31 март...щял да дойде на 6 май :ranting: welcome to Bul-fucking-garia :ranting: :ranting: :ranting:

Като минеш 30-ия ден - директно при тях и искаш нов ;) Пробвано (с друга марка телефони, но все пак) и работи :)
Наистина трябва малко да се инатиш и да напишеш 1-2 жалби, но аз бях твърдо решен, защото се опитаха да ме излъжат, въпреки че грешката беше в тях и да кажат човешки, че ще се забави още 5 дни, така че ти решаваш.

Е, те нов се мъчат да му дадът, ама нямат :mhihi:

Преди един месец (две страници по-назад) споменах за какво става на въпрос.
virtue and tranquillity

Потребител
Аватар

Мнение от goshevv » 24 Апр 2014, 15:54

© написа:След 30-тия ден може да ги съдиш и те го знаят. Ей тук в един местен вестник писаха за човек осъдил Техномаркет заради някаква прахосмукачка.
Форумите са пълни с гаранционно заменени телефони от глобул, основно Iphone 5. Направо ме е страх да взема 5-ца само заради това - проблеми, гаранции, разправии ... Глобул ли е получил некачествени бройки или пък тяхната мрежа им прави нещо кой знае :shock: :mhihi:

Аз затова скочих на 5s, не че и там не може да стане фал, но като се замислиш никоя марка/модел вече не е гаранция за качество.

Потребител
Аватар

Мнение от goshevv » 24 Апр 2014, 15:57

vladye написа:
goshevv написа:

Е, те нов се мъчат да му дадът, ама нямат :mhihi:

Преди един месец (две страници по-назад) споменах за какво става на въпрос.

Няма значение, даже да нямат нов, ако е минал законоустановеният срок трябва да ти го изплатят в пълен размер ... разбира се, ако не си искаш стария апарат със закъснелия ремонт.Така да се каже, нямат много място за машинации след 30-ия ден.

Аватар

Мнение от vladye » 24 Апр 2014, 15:59

Няма стар апарат, но парите може да си ги иска, по принцип - да.
virtue and tranquillity

User
Аватар

Мнение от b00st » 24 Апр 2014, 16:04

Те дават, просто го мотаят. И мене ме мотаха, наистина беше незначителен проблем с паъур бутона, ама си го имаше и аз директно им казах, ако искат ще работим по трудния начин - с техните приятели от КЗП. Пуснах една жалбичка първо в офиса им и след 2 седмици се отбих да ги видя кво правят и хоп гледам официално извинение от Customers Realation-а + нов телефон с протекторите. Всичко така или иначе пак отне 1 месец.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 24 Апр 2014, 22:36

b00st написа:
bum_bum написа:
b00st написа:

Именно, аз правя същото ама ползвам нет и точно това му замисъла. А в еърплейн мод нет йок.

Аз си го пускам от СБС сетингите и си го спирам после пак от там преди да оставя телефона. ДНД не съм го разглеждал ама ако може да се спира ГСМ радиото бих го ползвал.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 25 Апр 2014, 1:10

Имало много почивни дни видиш ли..ебаси, да не би сега да го произвеждат и шипват от Китай?!

Аватар

iOS тема

Мнение от vladye » 25 Апр 2014, 7:05

ръб - на коя дата остави телефона? ЗЗП казва, че 30 дневния срок е съставен от календарни дни.

Sent from my iPhone using Tapatalk 2
virtue and tranquillity

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата