Имали 730д фейс 218кс.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- optimist
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e65 730d SE
- Мечтае да кара: m5
Re: Имали 730д фейс 218кс.
Така и така сте поомазали темата.. Като сравняване фейс и не фейс първото което се набива на очи е интерфейса . Менюто е много различно и на фейсовите направено много по-опростено и лесно за боравене .. Преди време като се качих на една при фейсова все едно тепърва се учих на и драйва
Панела на климата има малка разлика... Голяма е разликата в двигателя 1во е с други дюзи а именно пиезо 2ро управлението на турбината на 218 кс е вакумно докато на 231 е да кажем електрическо
Резултата е ,че има сериозна разлика в динамиката и 1-2 литра надолу в разхода.. Да вложиш пари да правиш фейс такава кола ми се вижда напълно неоправдно тва е меко казано излишна инвестиция , която освен сериозен разход не носи нищо.. Да не говорим, че по двигателя няма как да се промени към фейсов друг софт други дюзи и друга турбина мисля и че в егеера има разлика и тн.
По- добре гледайте колата да е в кондиция с работещи модули ,двигател и здрава периферия и ходова част пък дари е фейс или не голямата работа... Определено бих пердпочел 745и пред фейс дизел

Панела на климата има малка разлика... Голяма е разликата в двигателя 1во е с други дюзи а именно пиезо 2ро управлението на турбината на 218 кс е вакумно докато на 231 е да кажем електрическо

По- добре гледайте колата да е в кондиция с работещи модули ,двигател и здрава периферия и ходова част пък дари е фейс или не голямата работа... Определено бих пердпочел 745и пред фейс дизел

- Baro 530d
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E65 730d 2006
- Мечтае да кара: 650i GranCoupe 760i
Re: Имали 730д фейс 218кс.
Здравейте отново колеги! Важното е да има разбирателство,все пак форума е за обмяна на информация помежду ни,а не да се заяждаме! Колегата optimist напълно съм съгласен с тебе!
Поздрави на всички! 

32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3