Android,телефони,проблеми и подобни!

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Re: Android,телефони,проблеми и подобни!

Мнение от err0r » 15 Апр 2014, 17:44

Не е проблем, ама да си помрънкам. От 1.5 м и кацане на асфалт. Неприятна ситуация.

Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: кошара!
Мечтае да кара: BMW M3 E46

Мнение от speeder88 » 15 Апр 2014, 19:08

err0r написа:Не е проблем, ама да си помрънкам. От 1.5 м и кацане на асфалт. Неприятна ситуация.

Изображение

Eто това е още една причина да си купувам евтини китайци. Първият ми смар беше Nokia C7 - добре, че беше с метален корпус, че иначе нямаше да изкара дълго. След това Galaxy SII - Падане в тоалетна - мокър + счупен дисплей, тъч и све - сушене и смяна на диспелй за 240 кинта. След това вече батко е умен - реплика на Note II - на втората седмица му строших дисплея като си местих пералнята - познайте дали изобщо съм търсил да го сменям. Не че за под 100лв. нямаше да намеря, но реших, че ми е все тая. Тоя днес дето го взех и в кучи в гъз да се навре - не ми пука. Последния го носих без калъф и протектор. Вещита си ги купувам, за да ми служат, не обратното.

© написа:
speeder88 написа:
kulov написа:http://www.gsmarena.com/lenovo_a850-5689.php
това е.

ТНТ, то самият телефон е малко над 100 лв :mhihi: , скоро поръчахме за бащата на един приятел същия за $111, аз моя го взех декември за $144. много съм доволен, много добра машинка е :yes:

стигне ли се до смяна на батерията, направо вземам нов. тея луди китайци непрекъснато вадят нови и нови модели :mhihi:

5-6 приятели си взеха различни модели на тая марка и до сега не съм чул лоши отзиви.

И аз реших така проблема! По-добре всяка година да си вземам нов китаец за 300-400 кинта среден клас вместо да треперя на един боклук две-три години. Днес точно взех една реплика на S4, ми какво да кажа, Quad core na 1,5MHz, 4GB ROM, 1GB RAM за 300 ле'а толкова!

най-големия проблем на китайските телефони е камерата или поне преди беше
Как се представят те сега?

Ами... Пак е л@йняна, но по-се ядва.
Изображение
SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 15 Апр 2014, 23:26

Някой има ли идея, защо като си пусна теста на AnTuTu benchamark, всеки път ми се изключва телефона, само първия път като пробвах успя да завърши теста успешно :dunno: Телефона е SGS4.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 412 Turbo/323ti
Мечтае да кара: Mig-29
Детайли за колата: Old school!

Мнение от r19 » 16 Апр 2014, 14:35

speeder88 написа:
err0r написа:Не е проблем, ама да си помрънкам. От 1.5 м и кацане на асфалт. Неприятна ситуация.

Изображение

Eто това е още една причина да си купувам евтини китайци. Първият ми смар беше Nokia C7 - добре, че беше с метален корпус, че иначе нямаше да изкара дълго. След това Galaxy SII - Падане в тоалетна - мокър + счупен дисплей, тъч и све - сушене и смяна на диспелй за 240 кинта. След това вече батко е умен - реплика на Note II - на втората седмица му строших дисплея като си местих пералнята - познайте дали изобщо съм търсил да го сменям. Не че за под 100лв. нямаше да намеря, но реших, че ми е все тая. Тоя днес дето го взех и в кучи в гъз да се навре - не ми пука. Последния го носих без калъф и протектор. Вещита си ги купувам, за да ми служат, не обратното.

© написа:
speeder88 написа:
това е.

ТНТ, то самият телефон е малко над 100 лв :mhihi: , скоро поръчахме за бащата на един приятел същия за $111, аз моя го взех декември за $144. много съм доволен, много добра машинка е :yes:

стигне ли се до смяна на батерията, направо вземам нов. тея луди китайци непрекъснато вадят нови и нови модели :mhihi:

5-6 приятели си взеха различни модели на тая марка и до сега не съм чул лоши отзиви.

И аз реших така проблема! По-добре всяка година да си вземам нов китаец за 300-400 кинта среден клас вместо да треперя на един боклук две-три години. Днес точно взех една реплика на S4, ми какво да кажа, Quad core na 1,5MHz, 4GB ROM, 1GB RAM за 300 ле'а толкова!

най-големия проблем на китайските телефони е камерата или поне преди беше
Как се представят те сега?

Ами... Пак е л@йняна, но по-се ядва.

:shock: Честно казано предпочитам дърт флагман отколкото нов китаец :paranoid:
Или иначе казано SII или SIII отколкото реплика, или някакво си Леново(да не се засягат колегите, които ги ползват) :dunno:
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: F10

Мнение от (bubsa) » 18 Апр 2014, 12:29

Изображение

Жорка,аз тоя проблем си го реших със Самсунг Xcover2 :D Вече има няколко сериозни падания и няма и драскотина.Протектори не използвам и дисплея си е като нов,въпреки,че доста често е заедно с топка ключове в джоба...

Мисля скоро да го сменя с С4 актив и то само заради керливата памет на хковера.
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

...и всички разбират от всичко...

Да пишеш на БЪЛГАРСКИ език с ЛАТИНСКИ букви е като да пишеш с лайна по стената. Чете се, но не е приятно!
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F15 xDrive30d N57T
Мечтае да кара: 911 Turbo

Мнение от AGD » 18 Апр 2014, 12:50

DiMIcha84 написа:Някой има ли идея, защо като си пусна теста на AnTuTu benchamark, всеки път ми се изключва телефона, само първия път като пробвах успя да завърши теста успешно :dunno: Телефона е SGS4.

Почти сигурно батерията ти е сдала багажа. Известен проблем с част от първите произведени. На колега, на когото му правеше този номер - изключване при по-високо натоварване в тест или игра, така се беше надула, че повдигаше задния панел. Купи си нова, защото за гаранцията му казаха да си остави телефона докато доставят нова батерия :kuku:
Търси samsung battery swelling и ще видиш много резултати, подобни на този :
http://thedroidguy.com/2013/12/troubles ... galaxy-s4/
Последна промяна AGD на 18 Апр 2014, 13:49, променена общо 1 път
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 18 Апр 2014, 12:50

лош късмет може би :| аз имах Galaxy S и в момента Note 2 от година и половина (айфона още не съм го изпускал), и 2та търпяха много abuse, много падания, и да чукна на дърво, никога не ми се е пукал дисплей.

Колкото до китайците - имат лошо нарицателно тук заради репликите, които обикаляха продавалник до преди 1-2 години. В момента има много силни китайски фирми, които правят телефони с хардуер и изработка на големите производители, но на по-ниски цени. Рано или късно ще дойдат и тук масово, и мнението ще се промени. Визирам фирми примерно като Oppo или Xiaomi...

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е39 525д 2001
Мечтае да кара: F13 с М буквичка.

Мнение от DiMIcha84 » 18 Апр 2014, 14:52

AGD написа:
DiMIcha84 написа:Някой има ли идея, защо като си пусна теста на AnTuTu benchamark, всеки път ми се изключва телефона, само първия път като пробвах успя да завърши теста успешно :dunno: Телефона е SGS4.

Почти сигурно батерията ти е сдала багажа. Известен проблем с част от първите произведени. На колега, на когото му правеше този номер - изключване при по-високо натоварване в тест или игра, така се беше надула, че повдигаше задния панел. Купи си нова, защото за гаранцията му казаха да си остави телефона докато доставят нова батерия :kuku:
Търси samsung battery swelling и ще видиш много резултати, подобни на този :
http://thedroidguy.com/2013/12/troubles ... galaxy-s4/

Мойта не дава видими признаци да е здала багажа, държи си нормално и не е подута, но знам ли. :dunno: :dunno:
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от 1337 » 18 Апр 2014, 21:22

това е.

Колега, мога ли да те питам къде е 111$, понеже най-евтино съм го виждал в ибей за 160$ и като цяло какви са ти впечатленията от телефона?

Много ти благодаря!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Комбайн
Мечтае да кара: Фадрома

Мнение от ukelichko » 19 Апр 2014, 15:09

Какви са тия услуги на Гугъл плей магазин. Точат ми батерията за страх, с мрежа, без мрежа, във всякакъв режим. Отиват 60 процента от батерията за тях. Кое да спра. Питах и в андроид форума, но ясен отговор никой не ми даде. Телефонът е HTC ONE с 4.4.2 android.
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 19 Апр 2014, 15:14

Я за начало спри автоматичните актуализации на приложенията- като е пусната си проверява когато му е кеф... И става забавно когато имаш много програми- проверява за всяка и като нищо може да се окаже, че 1-2 часа на ден рови из нета без да знаеш...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 19 Апр 2014, 15:30

Спрях актуализирането на приложенията. Което е интересно, че в опциите за приложенията деактивирането на тия услуги на плей магазин не са ми активни.
Изображение

Аватар

Мнение от F3P » 19 Апр 2014, 15:38

Е няма как да спреш основни услуги...
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от ukelichko » 19 Апр 2014, 19:11

Спрях Гугъл павилион и беъкъп транспорт и като че ли нещата се оправиха.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 19 Апр 2014, 20:10

рут,къстъм и си решаваш много проблеми и бъгове.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата