Android,телефони,проблеми и подобни!
Модератор: Общи модератори
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
Re: Android,телефони,проблеми и подобни!
Не е проблем, ама да си помрънкам. От 1.5 м и кацане на асфалт. Неприятна ситуация.

- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
err0r написа:Не е проблем, ама да си помрънкам. От 1.5 м и кацане на асфалт. Неприятна ситуация.
Eто това е още една причина да си купувам евтини китайци. Първият ми смар беше Nokia C7 - добре, че беше с метален корпус, че иначе нямаше да изкара дълго. След това Galaxy SII - Падане в тоалетна - мокър + счупен дисплей, тъч и све - сушене и смяна на диспелй за 240 кинта. След това вече батко е умен - реплика на Note II - на втората седмица му строших дисплея като си местих пералнята - познайте дали изобщо съм търсил да го сменям. Не че за под 100лв. нямаше да намеря, но реших, че ми е все тая. Тоя днес дето го взех и в кучи в гъз да се навре - не ми пука. Последния го носих без калъф и протектор. Вещита си ги купувам, за да ми служат, не обратното.
© написа:speeder88 написа:kulov написа:http://www.gsmarena.com/lenovo_a850-5689.php
това е.
ТНТ, то самият телефон е малко над 100 лв, скоро поръчахме за бащата на един приятел същия за $111, аз моя го взех декември за $144. много съм доволен, много добра машинка е
![]()
стигне ли се до смяна на батерията, направо вземам нов. тея луди китайци непрекъснато вадят нови и нови модели![]()
5-6 приятели си взеха различни модели на тая марка и до сега не съм чул лоши отзиви.
И аз реших така проблема! По-добре всяка година да си вземам нов китаец за 300-400 кинта среден клас вместо да треперя на един боклук две-три години. Днес точно взех една реплика на S4, ми какво да кажа, Quad core na 1,5MHz, 4GB ROM, 1GB RAM за 300 ле'а толкова!
най-големия проблем на китайските телефони е камерата или поне преди беше
Как се представят те сега?
Ами... Пак е л@йняна, но по-се ядва.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Някой има ли идея, защо като си пусна теста на AnTuTu benchamark, всеки път ми се изключва телефона, само първия път като пробвах успя да завърши теста успешно
Телефона е SGS4.

- r19
- младши ентусиаст
-
- Кара: 412 Turbo/323ti
- Мечтае да кара: Mig-29
- Детайли за колата: Old school!
speeder88 написа:err0r написа:Не е проблем, ама да си помрънкам. От 1.5 м и кацане на асфалт. Неприятна ситуация.
Eто това е още една причина да си купувам евтини китайци. Първият ми смар беше Nokia C7 - добре, че беше с метален корпус, че иначе нямаше да изкара дълго. След това Galaxy SII - Падане в тоалетна - мокър + счупен дисплей, тъч и све - сушене и смяна на диспелй за 240 кинта. След това вече батко е умен - реплика на Note II - на втората седмица му строших дисплея като си местих пералнята - познайте дали изобщо съм търсил да го сменям. Не че за под 100лв. нямаше да намеря, но реших, че ми е все тая. Тоя днес дето го взех и в кучи в гъз да се навре - не ми пука. Последния го носих без калъф и протектор. Вещита си ги купувам, за да ми служат, не обратното.© написа:speeder88 написа:kulov написа:http://www.gsmarena.com/lenovo_a850-5689.php
това е.
ТНТ, то самият телефон е малко над 100 лв, скоро поръчахме за бащата на един приятел същия за $111, аз моя го взех декември за $144. много съм доволен, много добра машинка е
![]()
стигне ли се до смяна на батерията, направо вземам нов. тея луди китайци непрекъснато вадят нови и нови модели![]()
5-6 приятели си взеха различни модели на тая марка и до сега не съм чул лоши отзиви.
И аз реших така проблема! По-добре всяка година да си вземам нов китаец за 300-400 кинта среден клас вместо да треперя на един боклук две-три години. Днес точно взех една реплика на S4, ми какво да кажа, Quad core na 1,5MHz, 4GB ROM, 1GB RAM за 300 ле'а толкова!
най-големия проблем на китайските телефони е камерата или поне преди беше
Как се представят те сега?
Ами... Пак е л@йняна, но по-се ядва.

Или иначе казано SII или SIII отколкото реплика, или някакво си Леново(да не се засягат колегите, които ги ползват)

- (bubsa)
- старши ентусиаст
-
- Кара: F10
err0r написа:Не е проблем, ама да си помрънкам. От 1.5 м и кацане на асфалт. Неприятна ситуация.
Жорка,аз тоя проблем си го реших със Самсунг Xcover2

Мисля скоро да го сменя с С4 актив и то само заради керливата памет на хковера.
- AGD
- младши ентусиаст
-
- Кара: F15 xDrive30d N57T
- Мечтае да кара: 911 Turbo
DiMIcha84 написа:Някой има ли идея, защо като си пусна теста на AnTuTu benchamark, всеки път ми се изключва телефона, само първия път като пробвах успя да завърши теста успешноТелефона е SGS4.
Почти сигурно батерията ти е сдала багажа. Известен проблем с част от първите произведени. На колега, на когото му правеше този номер - изключване при по-високо натоварване в тест или игра, така се беше надула, че повдигаше задния панел. Купи си нова, защото за гаранцията му казаха да си остави телефона докато доставят нова батерия

Търси samsung battery swelling и ще видиш много резултати, подобни на този :
http://thedroidguy.com/2013/12/troubles ... galaxy-s4/
Последна промяна AGD на 18 Апр 2014, 13:49, променена общо 1 път
George Carlin написа:Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac?
- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
лош късмет може би
аз имах Galaxy S и в момента Note 2 от година и половина (айфона още не съм го изпускал), и 2та търпяха много abuse, много падания, и да чукна на дърво, никога не ми се е пукал дисплей.
Колкото до китайците - имат лошо нарицателно тук заради репликите, които обикаляха продавалник до преди 1-2 години. В момента има много силни китайски фирми, които правят телефони с хардуер и изработка на големите производители, но на по-ниски цени. Рано или късно ще дойдат и тук масово, и мнението ще се промени. Визирам фирми примерно като Oppo или Xiaomi...

Колкото до китайците - имат лошо нарицателно тук заради репликите, които обикаляха продавалник до преди 1-2 години. В момента има много силни китайски фирми, които правят телефони с хардуер и изработка на големите производители, но на по-ниски цени. Рано или късно ще дойдат и тук масово, и мнението ще се промени. Визирам фирми примерно като Oppo или Xiaomi...
- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
AGD написа:DiMIcha84 написа:Някой има ли идея, защо като си пусна теста на AnTuTu benchamark, всеки път ми се изключва телефона, само първия път като пробвах успя да завърши теста успешноТелефона е SGS4.
Почти сигурно батерията ти е сдала багажа. Известен проблем с част от първите произведени. На колега, на когото му правеше този номер - изключване при по-високо натоварване в тест или игра, така се беше надула, че повдигаше задния панел. Купи си нова, защото за гаранцията му казаха да си остави телефона докато доставят нова батерия![]()
Търси samsung battery swelling и ще видиш много резултати, подобни на този :
http://thedroidguy.com/2013/12/troubles ... galaxy-s4/
Мойта не дава видими признаци да е здала багажа, държи си нормално и не е подута, но знам ли.

kulov написа:http://www.gsmarena.com/lenovo_a850-5689.php
това е.
![]()
Колега, мога ли да те питам къде е 111$, понеже най-евтино съм го виждал в ибей за 160$ и като цяло какви са ти впечатленията от телефона?
Много ти благодаря!
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
- Кара: Комбайн
- Мечтае да кара: Фадрома
Какви са тия услуги на Гугъл плей магазин. Точат ми батерията за страх, с мрежа, без мрежа, във всякакъв режим. Отиват 60 процента от батерията за тях. Кое да спра. Питах и в андроид форума, но ясен отговор никой не ми даде. Телефонът е HTC ONE с 4.4.2 android.
Я за начало спри автоматичните актуализации на приложенията- като е пусната си проверява когато му е кеф... И става забавно когато имаш много програми- проверява за всяка и като нищо може да се окаже, че 1-2 часа на ден рови из нета без да знаеш...
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Спрях актуализирането на приложенията. Което е интересно, че в опциите за приложенията деактивирането на тия услуги на плей магазин не са ми активни.
- ukelichko
- младши ентусиаст
-
Спрях Гугъл павилион и беъкъп транспорт и като че ли нещата се оправиха.
- bam-bam
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39
- Мечтае да кара: Е92