Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
Re: iOS тема
bum_bum написа:Оня ден като бях да сменям гумите и едно гъзе извади някакъв Галакси или нещо подобно, не ги разбирам много ... Ама то смешно, той е по-голям от главата му.
- Здрасти, удобно ли ти е да говориш?
- Не, със SAMSUNG GALAXY NOTE 3 съм

С 20 такива цяла баня можеш да си облепиш дееба

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
bum_bum написа:Абе дали може да се направи чист рестор на телефона без да ъпдейтвам до 7.1?
Пълен рестор от itunes - не може. Винаги си сваля последния firmware.
- turieca
- кандидат ентусиаст
-
bum_bum написа:Абе дали може да се направи чист рестор на телефона без да ъпдейтвам до 7.1?
Проблема не е в това, че сваля последния фирмуеър, а че Епъл не подписва старите.
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
Баси тъпнята.
Значи преди не исках да ъпдейтвам, щото нямаше читав джейл. Сега и да искам не мога.

- turieca
- кандидат ентусиаст
-
Джейл има и за 7.1 ама е тетъред за 4-ка говоря. Аз не можах ада го направя де и се наложи чист рестор, но го има де. От всичко най ми липсва колбар и локинфото.
Някой може ли да помогне имам проблем със синхронизацията в iCloud на контактите. Като въвеждам контакти ръчно в телефона, не ми се появяват в iCloud. Ако въведа контакт в iCloud от компютъра, той веднага се показва и на телефона. Другия проблем е че не иска да ми импортне vcf файл от iCloud, казва че неможе да го прочете. Така всъщност не мога да си кача контактите от стария телефон, а пък ако ги кача ръчно, те не се появяват в iCloud.
- b00st
- User
-
koziak написа:Някой може ли да помогне имам проблем със синхронизацията в iCloud на контактите. Като въвеждам контакти ръчно в телефона, не ми се появяват в iCloud. Ако въведа контакт в iCloud от компютъра, той веднага се показва и на телефона. Другия проблем е че не иска да ми импортне vcf файл от iCloud, казва че неможе да го прочете. Така всъщност не мога да си кача контактите от стария телефон, а пък ако ги кача ръчно, те не се появяват в iCloud.
Да импортираш контактите в iPhone е най-лесно през...google. Колкото и странно да звучи. Хващаш ги и ги качваш там, после може да ги експортираш във vcf, който ще ти го чете. Иначе за телефона трябва да си провериш icloud настройките в контактс. Виж дали обновяват на push.
Това харесах на айфона, че няма проблем с контактите. В андроид контактите се пазят в гугъл акаунт, добавяш акаунт в айфон и хоп всички контакти са ти налице. С уиндос е е**ти мъката да си добавиш контактите
- b00st
- User
-
Тогава restore най-добре.
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
А как да изключа известията от разни досадни приложения, които въпреки че съм изключил от опциите... пак си пращат. Като "ringtones" примерно и "battery saver".

От notifications изключващ всичко. None за дадената апликация. Отделно, ако са се намърдали в главното меню settings най-отдолу също трябва да махнеш всякакви отметки. На мен така посред нощ ми пищеше тъпия Asphalt, колко ги псувах разработчиците, че ме събудиха не е истина

- bum_bum
- старши ентусиаст
-