Автоамарма поставяне
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Автоамарма поставяне
Колеги пиша в в е36 форума защото ще слагам конкретно на такъв автомобил и ако има някой тънкости в монтажа нека мнякой да сподели
Така харесъл съм една аларма и търся някой читав майстор да ми я постави. Понятие си нямам? свалят ли се корите на вратите и какво трябва да се разглоби по колата. Предпочитам аз да си я разглобя а човека само да ми я върже с две думи страх ме ме от касапи, които режат и си плюят на ръцете защото им лепне изолирбанда.
Благодаря на всички и се извинявам за поредната подобна тема в родните форуми.
Така харесъл съм една аларма и търся някой читав майстор да ми я постави. Понятие си нямам? свалят ли се корите на вратите и какво трябва да се разглоби по колата. Предпочитам аз да си я разглобя а човека само да ми я върже с две думи страх ме ме от касапи, които режат и си плюят на ръцете защото им лепне изолирбанда.
Благодаря на всички и се извинявам за поредната подобна тема в родните форуми.

Re: Автоамарма поставяне
За начало си свали напълно кората под волана и жабката. Там са обичайните места за алармите, както и изводите за кабелите за захранване, комфорт модул и всичко което от вратите ходи към модула под жабката.
Мястото на сирената е в двигателния отсег - и от страната на пасажера предимно. Там ако си с 20ка нагоре нямаш акумулатор и е по лесно.
При вратите няма нужда да сваляш корите. Трябва да имаш едни прекъсвачи за отворени-затворени врати/тези буталцата или там как се казват/ и те стигат до поджабката. Ако нямаш - там "майстора" да ти каже как ще ги монтира и да видиш дали ще си сваляш вътрешните капаци при праговете...
Туйто общо взето.
Мястото на сирената е в двигателния отсег - и от страната на пасажера предимно. Там ако си с 20ка нагоре нямаш акумулатор и е по лесно.
При вратите няма нужда да сваляш корите. Трябва да имаш едни прекъсвачи за отворени-затворени врати/тези буталцата или там как се казват/ и те стигат до поджабката. Ако нямаш - там "майстора" да ти каже как ще ги монтира и да видиш дали ще си сваляш вътрешните капаци при праговете...
Туйто общо взето.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- metodi80
- старши ентусиаст
-
Благодаря колега много си изчерпателен
въпрос за самата аларма:
Оригиналната аларма от бмв по ли е сериозна от тези на пазара в диапазона от към 100-на лв, защото във форума се продават оригинални свалени от коли за части.?

въпрос за самата аларма:
Оригиналната аларма от бмв по ли е сериозна от тези на пазара в диапазона от към 100-на лв, защото във форума се продават оригинални свалени от коли за части.?

- metodi80
- старши ентусиаст
-
BAYRON написа:въпрос за самата аларма:
Не бих казал , че е по -сериозна , но трябва да разполагаш със схема , за да я вържеш ... схемите ги има в бентли менюала ...
5 мнения
• Страница 1 от 1