Усилване и упгрейди по шасито на Е36
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Re: Усилване и упгрейди по шасито на Е36
Ето до къде съм след като всичко е на земята чистене преубразувател боя и нови тампони!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

И аз съм ги подхванал.
На носачите им останаха само новите маркучи и почвам останалите компоненти 
Тук леко спрейче над грунда ( да има )

Тук леко спрейче над грунда ( да има )

- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325i
И аз си играх да ги пудра, чиста и боядисвам тия чугуни и сега след 5 месеца ползване все едно не съм ги пипал 

Колеги имате ли снимки на допълнителните планки как застават по купето.
Мисля аз да си ги правя и ме интересува оригиналните точно къде и как застават.
Мисля аз да си ги правя и ме интересува оригиналните точно къде и как застават.
- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-

Реално върху колкото по голяма площ ги разположиш е по-добре.
SlowMotion написа:И аз си играх да ги пудра, чиста и боядисвам тия чугуни и сега след 5 месеца ползване все едно не съм ги пипал
Много от рано искаш да ме откажеш :d.
Тия дни ще видим дали и аз ги имам тези планки или и тях ще трябва да мисля.
- edimen
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 3 литра.. компот
No0k написа:SlowMotion написа:И аз си играх да ги пудра, чиста и боядисвам тия чугуни и сега след 5 месеца ползване все едно не съм ги пипал
Много от рано искаш да ме откажеш :d.
Тия дни ще видим дали и аз ги имам тези планки или и тях ще трябва да мисля.
Особено ако е обикновено спрейчето и без груд.. Аз на задната стаб. щанга(сложих по-дебела) ръждопреобразувател търкане, грунд + боя вече близо 8 месеца е в супер състояние. Обаче само с обикновен спрей без грнд, няма да има добър ефект. Има по специални спрейове за "отдолу на колата", които не искат грунд и не действат разяждащо на метала. Взех си (забравих марката) един който образува защитен слой за пода на колата, където от ниското окачване съм направил деруги, и ще пръсна един слой.
- SlowMotion
- кандидат ентусиаст
-
Аз имах в предвид мърсотията, не че е изпадала боята или нещо от тоя сорт ... Просто сега ако го правя, само ще почистя ръждичките, едно грундче и изобщо няма да си играя толкова.Тия нерви да ги вкараш в едно хубаво полиране на колата поне да ти е на лице резултата.Да беше некои Форд, така и така лежиш под него, барем да ти е чистичко, а то ... 

- Haddess
- младши ентусиаст
-
- Кара: 413
- Мечтае да кара: 628CSI
Аз мойте ги правих с четка и гаранция е по-трайно поръчах 4-те планки от ауто1 170лв. 2 седмици за доставка от bmw Германия ще ви държа в течение.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
TheDriver написа:А колко са дебели усилващите планки 2мм? 3мм?
2мм ,но там ефекта е по сроко от формата не толкова от дебелината. Моста вече не се държи във въздуха какво е било до сега ами ляга с тампоните на купето и площа на която се опира към купето е доста по голяма от там и не може моста чпрез болтовете да натоварва ламарината.
Тия дни ще кача снимки на моята, че днеска вече и качвах моста. Това планките заедно с всички тампони на моста е такъв к'р за правене, че не е истина

Последна промяна maxpower на 13 Апр 2014, 18:05, променена общо 2 пъти
A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.
- Boyadjiev
- старши ентусиаст
-
- Кара: е36 Турбо?! любима, е39 28-ца бате
- Мечтае да кара: е36 с осмак
- Детайли за колата: Най-много върви 28мицата от всичко.
Wanna be 1.5 bar.
maxpower написа:TheDriver написа:А колко са дебели усилващите планки 2мм? 3мм?
2мм , тия дни ще кача снимки на моята, че днеска вече и качвах моста. Това планките заедно с всички тампони на моста е такъв к'р за правене, че не е истинаутре я довършвам, реглаж и ако знае каква газ ще и давам не ми се мисли
Кажете някакъв свестен реглаж на ходова част в Люлин, че там се помещава талигата в момента, да не я влача с нередовна ходова част до по далече.
Казах ти че е страшен чеп....

Много ли се вдигна задницата видимо?

Уважавай другия, независимо каква кола кара.
- maxpower
- ентусиаст
-
- Кара: X3 28i / А4 3.0i quattro
- Мечтае да кара: настрани
Boyadjiev написа:maxpower написа:TheDriver написа:А колко са дебели усилващите планки 2мм? 3мм?
2мм , тия дни ще кача снимки на моята, че днеска вече и качвах моста. Това планките заедно с всички тампони на моста е такъв к'р за правене, че не е истинаутре я довършвам, реглаж и ако знае каква газ ще и давам не ми се мисли
Кажете някакъв свестен реглаж на ходова част в Люлин, че там се помещава талигата в момента, да не я влача с нередовна ходова част до по далече.
Казах ти че е страшен чеп....![]()
Много ли се вдигна задницата видимо?
още не съм я пуснал, само го сложихме ама не ме кефи с оргиналните шпилки па са ми дали и само 4 щайби, а аз искам да сложа шайба и отгоре и отдолу на тампоните. В момента на предните тампони тампона опира в гайката на шпилката, а не ляга плътно към купето и мисля да пусна моста да махна тич шпилки и да стане с 4 болта и тапмона директно да стъпи на купето, че иначе се губи целия смисъл отр планките. Аз обаче съм подготвен. до сега карах с тампони над пружините на 10мм, сега ще си и' сложа оригиналните 5мм, шь и иба мамито ако мисли ми се надига отзад

Само да кажа, че ако не сте достатъчно смели най добре си свалете и резервоара, че тия оригиналните планки задна дясна минава на 5мм от тръбата за пълнене, а двете предни са на 3-4см от резервоара. След заден ляв тампон ме достраша и го махнах и него, а това какъв чеп е и то на стойки да се прави

A sleeper (car) - is a car that has high performance and an unassuming exterior.