Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Re: iOS тема

Мнение от vladye » 02 Апр 2014, 11:05

Имаме си оторизирани сервизи тук, но не работят с телефони закупени от оператори.
virtue and tranquillity

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 02 Апр 2014, 11:08

vladye написа:Имаме си оторизирани сервизи тук, но не работят с телефони закупени от оператори.

Бях го написал на предишната страница, ама кой да чете, важното е да се хейтва :dunno:
http://creativecenter.bg/

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 02 Апр 2014, 11:35

Еми колега нчколко пъти му подменят телефони в един Ябълков магазин които са купени от М-Тел, но може и нещо да са го харесали че за последната година изсипа към 30 000лв при тях. :dunno:

Аватар

Мнение от F3P » 02 Апр 2014, 13:05

b00st написа:Бях го написал на предишната страница, ама кой да чете, важното е да се хейтва :dunno:
http://creativecenter.bg/

По-важно е да си информиран. Сега направи като мен- звънни им и ги питай дали ще обслужат ГАРАНЦИОННО айфон-а ти закупен от Мтел или Глобул. И после се появи да разясниш защо ти дадоха ОТРИЦАТЕЛЕН отговор, нали са "Authorised Service Provider" - тоест "Оторизиран сервиз". Аз не съм сигурен, че и извън гаранцията имат право да го ремонтират, но това не е важно.
Изображение

User
Аватар

Мнение от b00st » 02 Апр 2014, 13:50

Айде сега се върни една страничка назад и ми прочети поста. Освен че съм звънял, съм и ходил при пичовете много преди да разбереш за тях. Не приемат телефони от оператори, логично гаранцията и сервизирането се поемат от друга фирма със сключен договор от оператора. В Европа имаш 2 години по закон гаранция. Apple ти дават 1, щото са щатска компания (гаранцията, която creative обслужват). Сега схващаш ли, що оператора не му трябва да се занимава с криейтив център в БГ? В крайна сметка има ли гаранция - има, дреме ли ми дали съм си купил iPhone от тук или примерно от Англия (като предишния ми 4s) - не ми дреме. Кво тогава?

Слави
Аватар

Мнение от © » 02 Апр 2014, 14:14

ръб написа:
Kris написа:Абе хора, Ябълката до колкото знам имат международна гаранция и спокойно можеш да отидеш в някой от корнерите им и да си сигурен че ще свъряат работа. И няма да има мокреници и т.н.

Има, ама изтече вчера тъкмо, а аз го оставих в глобул в понеделник.

vladye не ми се даваха 1000лв за телефон на 2 години модел вече, и затова реших да е 2ра ръка. За тея пари щях да си взема някой новичък андроид. Незнам дали сте хващали в ръка Nexus 5 примерно, да видите как движи...нищо общо с андроид телефон от преди 2 години (примерно спрямо моя Note 2). И се прецаках. Във фитнеса собственика внася отнякъде iPhone 5-ци за по 500лв без гаранция и на седмица изпраща по 2-3, затова казах че можеше и за тея пари да го взема, а не посмях. Щото сега можеше да си имам 5ца без гаранция и с проблем. Барем пък Глобул го оправят/подменят.

Единственото предимство на iPhone са размерите, иначе е ясно че е боклук като всички останали телефони :mhihi:
Андроид телефоните са полудели - големи, големи ... най-"компактния" телефон който става е 127мм висок! :banghead:
Иначе мен не ми трябват гаранции - вземам нещо евтино и като не става ей тука в кварталния сервиз, ако го оправят - добре, ако не на боклука и следващия
Сега може да ме изгоните от темата вече, поне докато не купя най-накрая тоя телефон :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: F01 пет точка нула L

Мнение от doomy525 » 04 Апр 2014, 19:09

Колеги качвам един файл с BMW GONG-а за нотификейшъните :mrgreen: дано не се счете за офтопик :bchug:

http://dox.bg/files/dw?a=86b079f228
enjoy life and drink cold beer

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 520i E39 Touring M54

Мнение от m@rtin » 05 Апр 2014, 14:18

Здравейте , опитвам се да се регна в iCloud но ми дава грешка че на този телефон
максималния брой на безплатни акаунти са активирани.
Телефона е купуван втора ръка , модела е 4S
Може ли да се направи нещо??Фабричните настройки ще ми помогнат ли?
Мога и да се видя с предишния собственик на телефона , може ли да си махне акаунта и как ?
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW M3

Мнение от АзОбичамBMW » 06 Апр 2014, 14:31

m@rtin написа:Здравейте , опитвам се да се регна в iCloud но ми дава грешка че на този телефон
максималния брой на безплатни акаунти са активирани.
Телефона е купуван втора ръка , модела е 4S
Може ли да се направи нещо??Фабричните настройки ще ми помогнат ли?
Мога и да се видя с предишния собственик на телефона , може ли да си махне акаунта и как ?
Задължително е да се махне акаунта на предишния собственик, за да си нямаш проблеми. :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
обичам BMW - http://facebook.com/bmwblog.bg

User
Аватар

iOS тема

Мнение от b00st » 07 Апр 2014, 12:36

Как е при вас интернета в метрото през 3G, на Мтел? При мене нещо прекъсва в движение и дразни ако слушаш музика от spotify примерно. Нали уж цялото е покрито, показва обхват, ама реално интернет на места йок? А не вярвам да е от телефона, на открито си е ок, няма прекъсвания в колата.

Ей сега им звънях, прекъсвало щото влака се движел много бързо. Ебаси и 3G-то честно :mhihi:
Тия Ментел няма такава пародия на оператор.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 08 Апр 2014, 19:10

oo ти трябва да видиш на глобул къф е кеф...имаме тука разни заведения на подземни етажи, там и разговор не можеш да проведеш на глобул...

малко по моя въпрос : днес ми се обадиха от германос да си изтрия телефона от icloud акаунта и ми казаха, че до средата на другата седмица трябва да е подменен и при мен. Дано тоя път имам късмет.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 09 Апр 2014, 22:26

Пародия викаш а ? Ела в Англия да видиш 3G после ментел , глобул мобул на РЪЦЕ ЩЕ ГИ НОСИШ ! В метрото покритие викаш а ......... тия и през 2050 няма да имат в метрото покритие дори на 2G .

Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

.ninja { visibility: hidden; }
Аватар

Мнение от vladye » 09 Апр 2014, 22:39

ръб написа:малко по моя въпрос : днес ми се обадиха от германос да си изтрия телефона от icloud акаунта и ми казаха, че до средата на другата седмица трябва да е подменен и при мен. Дано тоя път имам късмет.

Мислех, че е единичен случай и че става на въпрос за некомпетентност на служител в техен магазин, но явно не е и Глобул излизат с този номер, защото имат проблеми с наличностите. Това нещо трябва да се случи при предаване на телефона в магазина, когато ти върчват приемно-предавателния протокол. А, те какво правят - предаваш телефона, звънят ти след две седмици и ти казват, че трябва да деактивираш iCloud и едва ли не срока за сервизиране започва от този момент (на КЗП е ясно какво е становището по върпоса).

До 30-тия ден, ако не са ти подменили телефона с нов - звъни на оператор директно :yes:
virtue and tranquillity

User
Аватар

Мнение от b00st » 09 Апр 2014, 23:32

AGT написа:Пародия викаш а ? Ела в Англия да видиш 3G после ментел , глобул мобул на РЪЦЕ ЩЕ ГИ НОСИШ ! В метрото покритие викаш а ......... тия и през 2050 няма да имат в метрото покритие дори на 2G .

Е то наземния им интернет там е под сяква критика спрямо нашия, така че няма да се очудя и за мобилния. Дано булсаткома тука направят добра LTE мрежа, направо минавам при тях.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Каквото ми попадне .
Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
Детайли за колата: Лачена 39_ка .

Мнение от AGT » 10 Апр 2014, 11:42

b00st написа:
AGT написа:Пародия викаш а ? Ела в Англия да видиш 3G после ментел , глобул мобул на РЪЦЕ ЩЕ ГИ НОСИШ ! В метрото покритие викаш а ......... тия и през 2050 няма да имат в метрото покритие дори на 2G .

Е то наземния им интернет там е под сяква критика спрямо нашия, така че няма да се очудя и за мобилния. Дано булсаткома тука направят добра LTE мрежа, направо минавам при тях.

То да е само интернета :banghead: И за нормални разговори е същото положение 2G/3G .....ТО ПРОСТО СИ ГО НЯМА (ако го има пък прекъсва ).......щото някой ОЛИГОФРЕН си е повярвал ,че антените му облъчват гънката наречена мозък в тъпата му кратуна . Нямам спомени някога да съм провел нормален разговор по мобилен телефон тук . :banghead: :ranting: :censored:

Отклонихме се от темата която всъщност е за IOS и няма нищо общо с изостаналите комуникации на "развитите " държави .
Последна промяна AGT на 10 Апр 2014, 12:22, променена общо 1 път
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата