За триене!!!
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525D
- Мечтае да кара: BMW M5 Competition
За триене!!!
Здравейте,давам на контакт има ток всичко но като завъртя да запали нищо не се случва.Нито върти стартера нито нищо,мисълта ми е запалителната бобина ми правеше проблеми възможно ли е да е заминала тотално?
Последна промяна Amateur на 21 Апр 2014, 19:00, променена общо 1 път
- bobo1903
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 528 i
- Мечтае да кара: E60 М
- Детайли за колата: Black :D
Re: Проблем при палене на Е36 316
Мойта е36 имаше същия симптом и на ден поне един път ми го правеше иначе въобще няма разлика при паленето .Уверих се ,че не е от акумулатор и стартер , инсталирах ключ директно към стартера като дам контакт и натисках копчето за стартера да върти докато запали.
Пробвай го и ,ако запали доколкото помня във форума се споменаваше за някакъв "таралеж" ,но не съм сигурен. Аз си карам по моя начин . Паля хем от контакта , ако не имам резервен вариант
Пробвай го и ,ако запали доколкото помня във форума се споменаваше за някакъв "таралеж" ,но не съм сигурен. Аз си карам по моя начин . Паля хем от контакта , ако не имам резервен вариант

- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
bobo1903 написа:Мойта е36 имаше същия симптом и на ден поне един път ми го правеше иначе въобще няма разлика при паленето .Уверих се ,че не е от акумулатор и стартер , инсталирах ключ директно към стартера като дам контакт и натисках копчето за стартера да върти докато запали.
Точно този таралеж е запалителната бобина.Акомулатора не е има си ток,стартера не би трябвало да е защото като ми правеше проблем друг път въртеше като луд но не палеше и на другия ден се качвам въртя и пали.Вчера си палеше но днес опитах и дърво.
- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
Въпросния "таралеж" не е никва бубина, а клемореда. Един от често срещаните проблеми при Е36.
Другото е ... все пак провери ли да ли има ток в акумулатора? Подаде ли ток с друга кола ? На бутане пали ли ? Ако пали, след като поработи малко и за загасиш, после пали ли ?
Другото е ... все пак провери ли да ли има ток в акумулатора? Подаде ли ток с друга кола ? На бутане пали ли ? Ако пали, след като поработи малко и за загасиш, после пали ли ?
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
XaH-kpyM написа:Въпросния "таралеж" не е никва бубина, а клемореда. Един от често срещаните проблеми при Е36.
Да на бутане запали,после си палеше,според мене е бобината защото преди имаше периоди в който не искаше да запали а въртеше като луда.Друг път прекъсваше...
- XaH-kpyM
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 1982 Corvette
- Детайли за колата: WBS...
Няколко пъти ми се е случвал подобен проблем и се оказва накрая акумулатора.
Има ток за да свети таблото и не му стига за да завърти стартера.
Свали акумулатора , пусни го една вечер да се зарежда, а пък през това време почисти клемите и провери за някоя хлабава(лоша) връзка.
Свали акумулатора , пусни го една вечер да се зарежда, а пък през това време почисти клемите и провери за някоя хлабава(лоша) връзка.
- Amateur
- кандидат ентусиаст
-
[quote="XaH-kpyM"]Няколко пъти ми се е случвал подобен проблем и се оказва накрая акумулатора.
Свали акумулатора , пусни го една вечер да се зарежда, а пък през това време почисти клемите и провери за някоя хлабава(лоша) връзка.[/quot
Съмнявам се чак толкова да няма ток...
Свали акумулатора , пусни го една вечер да се зарежда, а пък през това време почисти клемите и провери за някоя хлабава(лоша) връзка.[/quot
- jorko7120
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: кво му падне...
- Мечтае да кара: М6 G-power
На мен ми се е случвало това от охлабила се маса на мотора и от 2-те и страни... таблото свети въртиш даже не ще и да мъцне
- vladi_a_i
- костинбродчанин
-
- Кара: е60 530д
- Мечтае да кара: М3 Компакт
- Детайли за колата: Няма много...
Amateur написа:XaH-kpyM написа:Няколко пъти ми се е случвал подобен проблем и се оказва накрая акумулатора.
И аз така се съмнявах за сумати аномалии по колата,даже и не завърташе въобще.Накрая две мъртви клетки...
БМВ и пак БМВ и пак БМВ...БМВ
9 мнения
• Страница 1 от 1