Кражби
Модератор: Общи модератори
- SaSo
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е61 530d '05 и Е46 330d '04
- Мечтае да кара: 5GT 535 xd
Re: Кражби
Ами беше има няма 50кг с мокри гащи... Аз съ 105кг един шамар и ще ме съдят за гавра с труп... Искаше ми се да бъде някой по-едър да си го отупам с кеф... Тоя и за това не ставаше...
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
- eLiTyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: X5 (E53) facelift
- Мечтае да кара: M6
- Детайли за колата: sport package 3.0D
пуснали ги в продавалника викаш хаха
опасни келеши 

- Kroki
- Дон Кроки
-
- Кара: и се усмихва :)
- Мечтае да кара: със сина ми :)
- Детайли за колата: С всички възможни екстри.
Тоя е бил рядко тъп 

You're safer in the race car than you are in cars going to and from the track. - Mario Andretti
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
`91 E30 318i `93 Е36 325td `06 E46 320d `12 F800ST `07 E61 LCI 525d
drago_pavlov написа:Аз светкам само ако има някаква опасност. За патруки неКакто аз си плащам актовете, така ще си ги плащат и другите
- dbanchev
-
-
- Кара: e39 M52 газов котлон
- Мечтае да кара: колело на кило ракия
Малки келеши, тръгнали да се правят на гангстери.......... В моя квартал един такъв индивид беше гепил телефони от ученици и ги заложил после в заложната, която е кажи речи зад училището
. Изтрещяват яко младото поколение, такива не си заслужава да хабиш сили и да ги биеш, направо приспиване като болни кучета и да не тежат на земята.

- Е36_Compact
- Потребител
-
- Кара: E36 Compact
- Мечтае да кара: M6 F12
- Детайли за колата: Няма друга такава!
Каквото и да се прави, ако са решили тяхно е... само може в подземен гараж с аларма и 2-ра аларма, ако се отвори вратата да ти звани телефона, примерно.. и когато не е в гаража, трябва да внимаваш къде я спираш! И най-вече да се молим
, да не ги пипат, тия скапани
крадци
...!

От малко дете си имам мечта, не Ferrari брат, M-Power е тя!!
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
Тази нощ /01.04.2014г./ ми откъртиха по брутален и много тъп начин спойлера на багажника. Спойлерът е счупен и е лепен със силикон, щипките също са счупени, има и други белези по него и дори и да се боядиса пак ще е разпознаваем. Спойлерът е оригинален и по-рядък модел MPower.
Ако ви е писнало такива човеченца да ви крадът и в същото време да ви унищожават колата по такъв грозен начин и имате иформация или ви се предлага такъв спойлер, моля да се свържете с мен! Предлагам възнаграждение!!!
Благодаря предварително!
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- SaSo
- старши ентусиаст
-
Проверявай в продавалник... На 90% съм сигурен, че ще се появи...
- Deyan Velev
- младши ентусиаст
-
при мен не се появи вече 4 месеца, имах същия ....
- SaSo
- старши ентусиаст
-
При мен пък се появи на следващия ден... Сигурно е късмет че уруда беше проЗд... Но съм чувал и за по-фрапиращи случаи...
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
На мой приятел, в квартала му бяха разбили колата, която не е нищо особено. Бяха се опитали да отварят капака и явно да крадат акумулатора. Глупаците обаче, отново 95-ти, 96-ти набор се похвалили на брата на един наш общ приятел. За огромно съжаление, единия, който дефакто е счупил джама го бяха засекли, а боя му беше даже и малко.
За съжаление, преди няколко месеца му свиха и катализаторите от доста скъпа кола и все още не можем да разберем кой го е направил, но то рано или късно всичко излиза на яве, а там ще има и екскурзия до Витоша

За съжаление, преди няколко месеца му свиха и катализаторите от доста скъпа кола и все още не можем да разберем кой го е направил, но то рано или късно всичко излиза на яве, а там ще има и екскурзия до Витоша

.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
Катализатора плащат ли го застрахователите?
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- kufi01
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 М57D25
- Мечтае да кара: E60///M5
SaSo написа:Интередна информация... Днес го арестуваха извършителя... Идиота пусна крадените неща в prodavalnik в 18часа... Чукнахме си среща да си купя собствения панел за касетофончето и тоя дойде...Някакви пишлегарчета 95ти и 96ти набор са...
По същия начин преди време намерих на един приятел бронята и то тук в форума и пак крадеца беше заловен
А ако можех да го пипна тоя дето миналата седмица ми е гепил блендите на номерата за 4лв ще остане без ръце

П.С Аз се чудя що са ги гепили а те поскъпнали от 4 на 6лв http://bmwpower-bg.net/products/30-Komp ... nen-nomer-
- SheTrqa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D 184к.с
Тази нощ тъпото крадливо племе и на мен ми открадна липа в дружба...как се очаква да го пазя него и другите неща по колата? Да набия болтове навсякъде ли?... 

- armani78
- кандидат ентусиаст
-
Колеги,снощи са ми откраднали огледалата на Х5 .Не знам какво да ги правим вече тия крадци,направо съм бесен.Цял ден съм като болен,яд ме е че не съм го видял как ми сваля огледалата,само това ми е мечтата цял ден...Не са успели да свалят стъклата а са ги счупили,може би някой се е учил на моя джип.Бесен съм само като се сетя какво ми стана сутринта като си видях колата,не ми се пише повече,ще опитам да кача няколко снимки..

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.