Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46
nikolae написа:Нещо нередно намирате ли?
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=6591kp
А и цената е хубава
Поуморена ми се вижда. Маншона на скоростния лост е сменен, липсва гумата на педала на съединителя, фолиото с което са облепени интериорните лайсни не ме кефи. Всичко това не пречи да се провери колата

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Доста изхабена изглежда по снимки, иначе е интересна.
Never mistake motion for action...
HristovHr написа:Колеги,
Какво ще кажете за този автомобил ? http://www.cars.bg/c625422
Изглежда ми претапициран, но не разбирам много.
Благодаря!
up
Някой да я е гледал тая? http://www.mobile.bg/11395502571284899

M-coupe написа:sin_fen написа:M-coupe написа:Radu написа:Колеги, аз пак ще си попитам за тази кола:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=632id5
Някой би ли се наел да даде някакво мнение за нея.. ??? Питам понеже оставам с впечатлението, че вия я продавате на партия и затова си правите тихо (в кръга на майтапа, разбира се).
330 дизел, автомат, нов внос за 6000лв ... Чак не ми се мисли какви ремонти биха излезли от такава колаПредстави си, че тая кола е купена още по-евтино
Как така ги определяте само по цена и снимка не знам. Ако струваше 8 000 лева какво щеше да ти е мнението за същата кола(гаранция щеше да има мнения "Тоя е луд или не познава парите). Като купуваш скъпо, като продаваш евтино. И на по-скъпата кола не могат да излезнат същите ремонти ли или какво?
Не съм казал, че за 8000лв ще адски скъпа... Просто малко или много съм патил от кола, която е доста по-евтина спрямо другите, че и нов внос (недей казва на никой)...Има и друг фактор - тази кола е купена със цел изкарване на пари, а не защото примерно човека иска да си купи новия модел. Сам можеш да прецениш за колко е купена. Това е лично мое мнение, ако на колегата пък толкова много му харесва колата да я купува. Мога да дам пример със един приятел, който миналата година си взе 320д 99г. за 5500лв (свалена цена от 6500лв
). Та на 2рата седмица смени - съединител, маховик, 4 спирачни дискове, биалетки и глава на двигателя. След регистрация някъде пишеше, че колата е купена за 450евро
... И аз лично като човек, който не разбира много от коли си патих по същия начин, но с друга марка (пак ''нов внос, перфектна'')
![]()
Пак казвам, това е лично мое мнение (като патил си от това) и не го задължавам да си го слага твърде на вътре
Колеги, благодаря за мненията. Точно затова се обръщам към всеки един от вас. Всеки изказал някакво мнение е добре дошло за мен. Нищо не разбирам от коли и малко или много ми отваряте очите.
Не бих се разсърдил ако още някой коментира колата

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
m1ta4ky написа:Колеги, защо си мисля, че 320д 150к.с. (т.е. фейслифт) червения сектор започва от 5000 оборота...или се бъркам...по същич начин е и при 330д - на 184к.с. започва от 4500, а на 204к.с. от 5000 оборота,Поправете ме ако бъркам
Бъркаш се

Фейслифтовите 2.0д след 04.2003 (уж когато почват с ел.управление вместо вакуум на турбото ) са с 6 степенна механична кутия - тогава почва червения сектор от 5000об преди това са до 4500об с 5 ст кутии
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
ckron написа:Колеги, какво ще кажете за тази: http://www.cars.bg/c645931
Заслужава ли си за тези пари? Казва се, че е пълен М пакет, но аз без да разбирам/затова питам/ виждам само задна м-кова броня?!
Някой нещо може ли да каже за тази? Благодаря

- MindControl
- Потребител
-
- Кара: 320i '02
- Мечтае да кара: F30 & F35 ;)
ckron написа:ckron написа:Колеги, какво ще кажете за тази: http://www.cars.bg/c645931
Заслужава ли си за тези пари? Казва се, че е пълен М пакет, но аз без да разбирам/затова питам/ виждам само задна м-кова броня?!
Някой нещо може ли да каже за тази? Благодаря
Колега само предната и задната броня са М ,о ,и емблемка с буква М

Ние не караме бързо ,просто летим ниско !!!
- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Gqbriel написа:m1ta4ky написа:Колеги, защо си мисля, че 320д 150к.с. (т.е. фейслифт) червения сектор започва от 5000 оборота...или се бъркам...по същич начин е и при 330д - на 184к.с. започва от 4500, а на 204к.с. от 5000 оборота,Поправете ме ако бъркам
Бъркаш се![]()
Фейслифтовите 2.0д след 04.2003 (уж когато почват с ел.управление вместо вакуум на турбото ) са с 6 степенна механична кутия - тогава почва червения сектор от 5000об преди това са до 4500об с 5 ст кутии
Това означава ли че ВСИЧКИ след 4.2003 трябва да бъдат със 6 скорости и до 5000 да е червения сектор или може да има и такива които не са ?

Evkata написа:Gqbriel написа:m1ta4ky написа:Колеги, защо си мисля, че 320д 150к.с. (т.е. фейслифт) червения сектор започва от 5000 оборота...или се бъркам...по същич начин е и при 330д - на 184к.с. започва от 4500, а на 204к.с. от 5000 оборота,Поправете ме ако бъркам
Бъркаш се![]()
Това означава ли че ВСИЧКИ след 4.2003 трябва да бъдат със 6 скорости и до 5000 да е червения сектор или може да има и такива които не са ?
Питай още веднъж и може и от 1999г да им започва червеното от 2500 оборота! А ако е сменено таблото или циферблатите може и да е до 300км/ч

Vinchenzo написа:Някой да я е гледал тая? http://www.mobile.bg/11395502571284899
Кажете нещо за това,на тази цена?!

- Evkata
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 330D
- Мечтае да кара: S62B50
Vinchenzo написа:Evkata написа:Gqbriel написа:m1ta4ky написа:Колеги, защо си мисля, че 320д 150к.с. (т.е. фейслифт) червения сектор започва от 5000 оборота...или се бъркам...по същич начин е и при 330д - на 184к.с. започва от 4500, а на 204к.с. от 5000 оборота,Поправете ме ако бъркам
Бъркаш се![]()
Питай още веднъж и може и от 1999г да им започва червеното от 2500 оборота! А ако е сменено таблото или циферблатите може и да е до 300км/ч
Vinchenzo написа:Някой да я е гледал тая? http://www.mobile.bg/11395502571284899
Кажете нещо за това,на тази цена?!
Питай още веднъж и може и да ти кажат за това на тази цена !
hotride написа:Здравейте, някой нещо да каже за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?topmenu=1&act=4&adv=11373576587599589&f1=details&slink=64zho5
говорих с човека даде ми и ВИН-а /CH19099/, мисля да ходя да я гледам всеки съвет ще ми е от полза. Благодаря!
Здравей,колега ! Аз бях на оглед за тази кола ! Тотална щета ! Нищо общо със снимките,ако още не си ходил да я видиш не си хаби разкарването ,напразно е

kokok0 написа:rockyyyy написа:Благодаря за мненията ,колеги ! Имам и едно друго питане - като цяло се чудя кое би било по-добре, Е46 320d или примерно същия модел ,но 325 бензин с газова уредба, като предполагам,че от към икономичност дизела ще е малко по-добре ! Какво мислите Вие ? И също така газовото скапва ли много двигателя,както много хора твърдят ?
Печкаджиите ще ти кажат, че по-хубаво от нафтата няма, а бензинаджиите ще отхвърлят дизела - не е меродавно да питаш такива неудобни неща![]()
А иначе 325и с газ ще се върти около 12-14 газ на 100 в града и ще върви по-хубаво от 320-ката нафта. Това ми твърдение говори за 17-18лв/100км.
А печката трябва да харчи 6,8л/100км. в града за да е сравнимо с 325и като пари, което ми се струва трудно, честно казано, освен ако не пазаруваш нафта на 2лв/л.
За бензина съм сигурен, защото старата ми 328-ца харчеше толкова, с настъпване без настъпване, все тая. Е за да осуетя дребни захапвания от колеги,
ще кажа че ако я караш като чужда, може и 20 даде вероятно...
А забравих да споделя, че имам около 40 000км на газ и да чукам на дърво проблеми с двигателя не съм имал.
Благодаря за информацията,колега ! Май и аз ще се насоча към бензин с газ , засега към 325 мотора,дано е добър !

- alioshev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E60 525d
- Мечтае да кара: F82 ///M4
Колеги я дайте едно мнение за тази кола: http://prodavalnik.com/bmw-330ia---e46- ... -i44749715
Колата иска да я гледа един приятел и честно казано аз на снимки нищо не виждам. Кажете си вашето мнение и ако няма нищо фрапантно на снимки да ходим да я гледаме.
Колата иска да я гледа един приятел и честно казано аз на снимки нищо не виждам. Кажете си вашето мнение и ако няма нищо фрапантно на снимки да ходим да я гледаме.

Без цвета ми харесва колата. Ако няма мисфайъри и фрапантни удари, едни 500лв.
като му свалят - за 6 е много хубава кола според мене. Кожа, хубав мотор, автомат.
Лупи и ксенон 300лв, бяла оптика - 200лв, една газчица слага и е той :-)
като му свалят - за 6 е много хубава кола според мене. Кожа, хубав мотор, автомат.
Лупи и ксенон 300лв, бяла оптика - 200лв, една газчица слага и е той :-)