Проблем с шофьорската врата
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с шофьорската врата
Здравейте, колеги! Нов съм във форума и наскоро си взех една е60-ка.
Та имам проблем с отварянето на шофьорската врата...Вчера както си я карах и хоп да слеза-не може да се отвори вратата.Беше пусната и опцията за автоматично заключване след тръгване(колата беше угасена, преди да пробвам да отворя)...Пробвах по всякакъв начин, но не успявам.Като издърпвам ръчката(отвътре и отвън), механизмът се чува. Ако можете да дадете някой друг съвет, как да я отворя, или да разглобя панела за да я отворя. Благодаря предварително!
Та имам проблем с отварянето на шофьорската врата...Вчера както си я карах и хоп да слеза-не може да се отвори вратата.Беше пусната и опцията за автоматично заключване след тръгване(колата беше угасена, преди да пробвам да отворя)...Пробвах по всякакъв начин, но не успявам.Като издърпвам ръчката(отвътре и отвън), механизмът се чува. Ако можете да дадете някой друг съвет, как да я отворя, или да разглобя панела за да я отворя. Благодаря предварително!
Ако не искаш нещо търсиш причини, ако го искаш търсиш начини...Успехът не изисква обяснения, неуспехът не позволява оправдания!!!
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Re: Проблем с шофьорската врата
Най-вероятно ти се е разкачило жилото. Пробвай да свалиш кората.
Кое първо да разкача? Аз като разрових из Google не видях да се сваля по детайлно кората на вратата.А на мен проблемът ми е,че вратата е затворена. 

Ако не искаш нещо търсиш причини, ако го искаш търсиш начини...Успехът не изисква обяснения, неуспехът не позволява оправдания!!!
- bordo_77
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 530 XD
Бутона до стъклото на вратата движи ли се нагоре и надолу като натискаш копчетата на ключа или е останал в долно положение. Пробвай да демонтираш вътрешната дръжка и ще разбереш дали е от жилото, както те съветва колегата.
bordo_77 написа:Бутона до стъклото на вратата движи ли се нагоре и надолу като натискаш копчетата на ключа или е останал в долно положение. Пробвай да демонтираш вътрешната дръжка и ще разбереш дали е от жилото, както те съветва колегата.
Бутончето се движи, не знам дали ще стане демонтирането на дръжката, ще пробвам.
Проблемът е оправен!
Махнах уплътнението до гредата, развих винта под капачката на аербега и леко разтворих кората, бръкнах с една телчица за да издърпам палчето ,за което е хванато жилото и се отвори вратата...Проблема беше в това, че жилото не беше сложено на мястото си и опъваше палчето за отваряне, и не искаше да се отключи врата. Дано съм полезен с темата и благодаря на колегите за разбирането.
Темата е за заключване!
Махнах уплътнението до гредата, развих винта под капачката на аербега и леко разтворих кората, бръкнах с една телчица за да издърпам палчето ,за което е хванато жилото и се отвори вратата...Проблема беше в това, че жилото не беше сложено на мястото си и опъваше палчето за отваряне, и не искаше да се отключи врата. Дано съм полезен с темата и благодаря на колегите за разбирането.

Темата е за заключване!
6 мнения
• Страница 1 от 1