Мнения за начинаещи - Е60/Е61 !

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '18 BMW G30 540iX

Re: Мнениия за начинаещи - Е60/Е61 !

Мнение от iceblast » 02 Апр 2014, 14:35

Аз като карам на дълго и без това през цялото време съм на тръни :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от Seaboy » 02 Апр 2014, 22:53

Колеги аз си тръся основно 530d седан. 90% от обявите, който разглеждам са в Германия, но за всеки случей поглеждам и в България.
Днес попаднах на тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=64awtp по принцип си търся за около 8500 eur и общо взето 535d за тези пари почти няма. Искам да Ви помоля да погледнете тази обява и да я разнищите, както обикновенно :mhihi: . Даже не знам има ли смисъл да ходя да я погледна. Изглежда каквото търся, но е нерелано евтина. Шофьорската седалка ми изглежда по вдълбната от колкото би трябвало да е за 150к км :D волана е претапициран, кожата на корите и тя ми седи леко отпусната, което ме навежда на мисълта, че са дали някой лев да я стегнат и не мога да си представя, какво е било реално за да я продават за 16к.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 02 Апр 2014, 23:50

Seaboy написа:Колеги аз си тръся основно 530d седан. 90% от обявите, който разглеждам са в Германия, но за всеки случей поглеждам и в България.
Днес попаднах на тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=64awtp по принцип си търся за около 8500 eur и общо взето 535d за тези пари почти няма. Искам да Ви помоля да погледнете тази обява и да я разнищите, както обикновенно :mhihi: . Даже не знам има ли смисъл да ходя да я погледна. Изглежда каквото търся, но е нерелано евтина. Шофьорската седалка ми изглежда по вдълбната от колкото би трябвало да е за 150к км :D волана е претапициран, кожата на корите и тя ми седи леко отпусната, което ме навежда на мисълта, че са дали някой лев да я стегнат и не мога да си представя, какво е било реално за да я продават за 16к.

Не мога да ВИ разбера всички кво търсите под Вола, Теле!!! Като ти е евтина, ти е не реална, като е скъпа - пък много скъпа тая е60-ка.......... е аман вече. Като ти е мерак някоя кола купуваш и като почне да се разваля - оправяш..... ко толкова има да се чудите незнам.
:OT: Аз оплаквам ли се че моята е вече над 25К, не нали. Но си поддържам колата както трябва, а това струва пари!!!
Е60 не е Рено клио!!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е 61 530d

Мнение от miroleskov » 03 Апр 2014, 2:13

На мен ми харесва за тези пари....само да не е пред някой скъп ремонт

Sent from my iPhone using Tapatalk
Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: и БМВ кара
Мечтае да кара: по А-8

Мнение от toncho83 » 03 Апр 2014, 9:11

Seaboy написа:Колеги аз си тръся основно 530d седан. 90% от обявите, който разглеждам са в Германия, но за всеки случей поглеждам и в България.

Написана е като обява от джамбаз с тия големи букви в "допълнителна информация" и "труден" номер за обявата,така че може да очакваш НЕреални км на първо място.Второ този салон много се цапа и трудно се подържа (разбира се ако държиш на това).
За тези 8500 eur в Германия има 535д,може да погледнеш и леко ударени,но в движение,но поне ще знаеш че това е причината да се продава колата(в повечето случаи).

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от a1n » 03 Апр 2014, 9:18

На мен също ми харесва. За забележките които си написъл: че какво лошо има да е претапициран волана? Това си е кола на почти 10 години, тъкмо няма ти да го правиш. Кожата и също е в добро състояние за годините си съдейки по снимките. Само че нищо чудно да е пред скъп ремонт, провери я. Има филтър за твърди частици, виж дали е сменен/чистен. Двигателе също проверете на диагностика. Скоростната усети дали сменя "мазно" или рита и не се усеща добре. Дори да видиш някакъв по-скъп ремонт да речем от рода на 2-3-4 хиляди, колата пак ще ти доиде 20к и ще си я стегнал и ще си караш спокойно.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е71 30д
Мечтае да кара: Ф06
Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/

Мнение от stankata777 » 03 Апр 2014, 10:57

На мен пък не ми харесва - продава се от поредният джамбазин-лъжец!Всички екстри,а панела с доп.опции под климатроника празен :mhihi: .Салонът изглежда добре,защото същите хора претапицирали волана, са оправили кожата - един Господ знае колко кит/грунд/паста има отгоре...Естествено колата дори не е малкият фейс,тоест вероятно е произв 2004.Накратко,поредният милионник,излъскан,полиран,претапициран,с "невероятни джанти" пуснат на пазара... :no:

п.п.535д от 2004г на над 400- 500к км изобщо няма да мине само с ремонт 2-4к лв,но колата ще се продаде бързо,балъци винаги ще има бол!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 03 Апр 2014, 11:01

stankata777 написа:п.п.535д от 2004г на над 400- 500к км изобщо няма да мине само с ремонт 2-4к лв

+1 :yes:
Never mistake motion for action...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от iceblast » 03 Апр 2014, 12:12

Всичко е късмет, бе, колеги. Защо трябва да има скъп ремонт, това че на един колега му се наложи дебел ремонт не значи че всички 535Д на тези километри го минават този ремонт. Защото наще кошове са на по 160к. и наще са на по 3-400к. пък ей, още не сме опищали света за дебелите ремонти. Както тази кола може да го вкара в приключение, така и някоя на 150к. може да го вкара, само че разликата е, че за доказаните 150к км. човек трябва да плати една добра сума, която обаче не му гарантира безпроблемност.

Отива, гледа, харесва, купува. Ако е рекъл господ, ще й се радва, ако не, ще заляга под нея. Все пак не малко неща могат да се видят по тези коли ей така, набързо, за другите неща има сервизи, ще погледнат и ще си кажат мнението хората. Колегата ще провери малката турбина и готово, размина му се скъпият ремонт.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: буретата да пресъхват

Мнение от Alexi » 03 Апр 2014, 12:58

и какъв е тоя скъп ремонт на 150к не говорете наизуст .. 150к са нищо за тая кола ( реални говоря обаче )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Tesla Y

Мнение от adovet » 03 Апр 2014, 13:01

И най скъпия ремонт не е повече от 3 000лв. Друг е въпроса къде и как се прави, защото един ремонт на двигател може да излезе и 3 000лв. и 10 000лв.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше E60 530dА

Мнение от netmurder » 03 Апр 2014, 13:11

Alexi написа:и какъв е тоя скъп ремонт на 150к не говорете наизуст .. 150к са нищо за тая кола ( реални говоря обаче )

Колега айде малко по сериозно, прочети малко повече из форума и ще разбереш какъв е тоя скъп ремонт преди 150к. Имаше колеги които са скъсали верига на 100 и малко хиляди и сметни ти колко им е бил ремонта!!!
Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от iceblast » 03 Апр 2014, 13:22

Alexi написа:и какъв е тоя скъп ремонт на 150к не говорете наизуст .. 150к са нищо за тая кола ( реални говоря обаче )

Всеки път, когато твърд обект влезе в мотора е "на скъп ремонт". Това може да се случи по всяко време, шанса при по-малко карана кола е по-малък, но не е нулев. Е60 на реални 150к. доказуеми им искат по 40к, аз от 15 до 40к. ще я направя колата не слънце а не знам какво.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: AUDI S8
Мечтае да кара: Lamborghini Murcielago

Мнение от timur_lenk » 03 Апр 2014, 17:06

[quote="Seaboy"]Колеги аз си тръся основно 530d седан. 90% от обявите, който разглеждам са в Германия, но за всеки случей поглеждам и в България.
Днес попаднах на тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=64awtp по принцип си търся за около 8500 eur и общо взето 535d за тези пари почти няма. Искам да Ви помоля да погледнете тази обява и да я разнищите, както обикновенно :mhihi: . Даже не знам има ли смисъл да ходя да я погледна. Изглежда каквото търся, но е нерелано евтина. Шофьорската седалка ми изглежда по вдълбната от колкото би трябвало да е за 150к км :D волана е претапициран, кожата на корите и тя ми седи леко отпусната, което ме навежда на мисълта, че са дали някой лев да я стегнат и не мога да си представя, какво е било реално за да я продават за 16к
Иди я виж братле.На мен на визия ми харесва.Вдигнете й 200.Не трябва да рита,ръмжи,прекъсва и тн.
После и пускате РС и я преглеждат в сервиз.С времето всичко може да се повреди.Те новите дефектират какво да говориме за тези старите.Какватои кола да купиш няма как да я караш 3 г и да не се развали нищо.Много зависи този преди тебе какво е купил за колата.Моята като я докараха да я гледам нямаше гориво вътре.Ако искаш да си спокоен като купиш 530д ,5 бона настрани,ако е 535д поне 8.Това е ако този преди тебе не се е грижил а нея.
Във всяка страна затворът е мястото където обществото изпраща недъзите си,но в тази страна самото общество е недъгаво.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Всичко що е BMW , баничарки
Мечтае да кара: M1

Мнение от laviatan » 03 Апр 2014, 17:20

Много се преекспонира това със седалките . Зависи от типа на кожата , килограмите на този който е ползвал колата , на къси или на дълги разстояния е ползвана , какви грижи са полагани за тея и т.н....
Това всичкото "дистанционно" гледане по снимки и питане малко ми се струва странно.
За едната Е60-ка съм направил около 40 огледа :shock:
Обиколих няколко града . Някой обяви , за които мислех ,че ще съм най-очарова от колата нямаха нищо общо , други пък обратното ...
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !

Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа

ПредишнаСледваща

Назад към Е60/Е61