Проблем с ангелски очи

5-та серия ('04 - '10)

Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e60 535d, F11 535d
Мечтае да кара: e60 M5

Re: Проблем с ангелски очи

Мнение от Dyankov » 21 Ное 2012, 8:24

netmurder написа:
Dyankov написа:
batzlati написа:
Dyankov написа:крушката я смених, 22 лв струва...бях се замислил за бели лед крушки цена 150 лв има ги из нета в сайтовете, стои много готино .. ама за сега излишни пари нямам а и за напрад ... :ok:

Колега , от къде намери крушка за такива пари?

Еми има в Разград един магазин за точно такива работи, крушки,крикове,вериги, от там се снабдих и с крик за 15 лв чисто нов, щото колата нямаше :)

Колега внимавай с този крик, защото колата е доста тежка.

Колата тежи 1700кг. , крика издържа до 1500, той че е менте менте е , ама да има за зор заман... а не като спукам гума да мятам като спопаджийка :lol:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F10 530d
Мечтае да кара: карах почти всичко

Мнение от batzlati » 21 Ное 2012, 21:12

Dyankov написа:
batzlati написа:
Dyankov написа:крушката я смених, 22 лв струва...бях се замислил за бели лед крушки цена 150 лв има ги из нета в сайтовете, стои много готино .. ама за сега излишни пари нямам а и за напрад ... :ok:

Колега , от къде намери крушка за такива пари?

Еми има в Разград един магазин за точно такива работи, крушки,крикове,вериги, от там се снабдих и с крик за 15 лв чисто нов, щото колата нямаше :)

Крушка Н8 за 22лв - мн. добра цена :yes:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: M3

Мнение от PECO78 » 01 Апр 2013, 0:56

Dyankov написа:Проблема ми е следния -
18112012010.jpg

рових из търсачката не можах да намеря тема с моя проблем... нов съм във форума надявам се да не ме овикате като за първа тема :)
Възможно ли е да е от бушон?

куписи нова оргинална че каквато и да сложи има разлика в светлината иначе са 10w

Потребител
Аватар
Кара: F10 525d xDrive

Мнение от marinovl » 02 Апр 2014, 23:16

Здравейте колеги,

Да споделя и моят опит, след индикация от бордовия компютър "Frond right parking light failure", забелязах че десният преден габаринт (десните рингове на ангелските очи) не свети, се реших да си сменя крушката сам. Та след като изгубих час ровене из нета разбрах, че става въпрос за крушка тип H10/H10w, 10 вата (потвърдено на базата на оригиналната Hella) си закупих подобна Philips от едно магазинче за авточасти в Младост 4 (точно под входа на фитнес TopFit) за 8,50. След развиване на по-големият отвор на фара и свалянето на крушката за дълги светлини успях да сваля и фасунката на ангелските очи (тесничко е в отвора на фара). Следващото предизвикателство бяха двете пъпки на крушката които пречат на лесното сваляне на крушката от фасунката, преодолях проблемът с клещи благодарение на които със леко притискане на крушката успях да я извадя от фасунката без странични щети. След което по същият начин но с ръце успях да вкарам новата, без да чупя крушки или фасунката и без да пиля каналчета за пъпките. Всичко след това беше ок. Автомобилът е е60, 2005, преди фейслифт, завиващ ксенон, няма разлика в "светенето" на габаритите след операцията.

Поздрави,
Лъчо

Предишна

Назад към Е60/Е61