:: Случаи на некоректни потребители във форума ::
Модератор: Търговски модератори
- Николай Занчев
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 touring
- Мечтае да кара: М5
Re: :: Случаи на некоректни потребители във форума ::
НЕКОРЕКТЕН!!!
Йордан Петров, гр.Бургас тел.0897305895
Пича ме подведе за един волан,който каза че го е мерил със шублер понеже го помолих да премери отвора дето влизат шлиците,уви като дойде волана в Еконт не можах да го премеря понеже нямах шублер и го взех на доверие.Свалям стария волан и тръгвам да слагам неговия,но гърда волана се оказва че е 16мм а не 20мм както ми беше казал,че го е мерил.Така звъня му и го питам каза,че може да се е объркал,викам си добре стават грешки,разбрахме се да му върна волана и че ще си го вземе,още същия ден когато го взех го изпратих обратно за Бургас.Това става на 05.03.2014 следователно волана пристига на 06.03.2014 в Бургас.
Вторник 11.03.2014 му пиша:
''Здравей колега волана ще го взимаш ли''
получавам отговор ''Ще го взема,само да се прибера,аз тогава нали ти писах че заминавам,предполагам че утре ще успея ''.
Викам си добре ще изчакам утре да го вземе.Да ама Не,изчаках един ден и на 13.03.2014 му пиша:
''Колега какво стана с волана?'' отговор нямаше
На 14.03.2014 ми звънят от Еконт жената каза,че може да остане до понеделник след това се начислява магазинаж по 4.00лв на ден.
Същия ден му пиша:
''Днес ми звъняха от Еконт колега? отговор
''Не съм се прибрал още,какво искат,кажи им че ще се вземе пратката аз си поемам нещата''
Обясних му че се започват да се начисляват по 4.00лв на ден за престой.
Отговор:
''Ок,ще съм го взел до тогава,сори че трябва да ме чакаш''
Казах му че ще разчитам да го вземе в понеделник,каза ми да ще го взема.
На 17.03.2014 към 16:00 му пиша:
''Колега какво стана взе ли волана?'' отговор нямаше,следователно казах в Еконт,ако не се вземе пратката да ми я връщат обратно.Днес получих смс че имам пратка в Еконт.Казах му че ще напиша че е некоректен и че му благодаря за 'коректността'' това е от мен.
ИЗВОДИТЕ СИ ГИ НАПРАВЕТЕ САМИ!!
ПРЕДПОЛАГАМ ЧЕ ИМА И РЕГИСТРАЦИЯ ТУК ПОНЕЖЕ,СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ МАРКАТА!
Пича ме подведе за един волан,който каза че го е мерил със шублер понеже го помолих да премери отвора дето влизат шлиците,уви като дойде волана в Еконт не можах да го премеря понеже нямах шублер и го взех на доверие.Свалям стария волан и тръгвам да слагам неговия,но гърда волана се оказва че е 16мм а не 20мм както ми беше казал,че го е мерил.Така звъня му и го питам каза,че може да се е объркал,викам си добре стават грешки,разбрахме се да му върна волана и че ще си го вземе,още същия ден когато го взех го изпратих обратно за Бургас.Това става на 05.03.2014 следователно волана пристига на 06.03.2014 в Бургас.
Вторник 11.03.2014 му пиша:
''Здравей колега волана ще го взимаш ли''
получавам отговор ''Ще го взема,само да се прибера,аз тогава нали ти писах че заминавам,предполагам че утре ще успея ''.
Викам си добре ще изчакам утре да го вземе.Да ама Не,изчаках един ден и на 13.03.2014 му пиша:
''Колега какво стана с волана?'' отговор нямаше
На 14.03.2014 ми звънят от Еконт жената каза,че може да остане до понеделник след това се начислява магазинаж по 4.00лв на ден.
Същия ден му пиша:
''Днес ми звъняха от Еконт колега? отговор
''Не съм се прибрал още,какво искат,кажи им че ще се вземе пратката аз си поемам нещата''
Обясних му че се започват да се начисляват по 4.00лв на ден за престой.
Отговор:
''Ок,ще съм го взел до тогава,сори че трябва да ме чакаш''
Казах му че ще разчитам да го вземе в понеделник,каза ми да ще го взема.
На 17.03.2014 към 16:00 му пиша:
''Колега какво стана взе ли волана?'' отговор нямаше,следователно казах в Еконт,ако не се вземе пратката да ми я връщат обратно.Днес получих смс че имам пратка в Еконт.Казах му че ще напиша че е некоректен и че му благодаря за 'коректността'' това е от мен.
ИЗВОДИТЕ СИ ГИ НАПРАВЕТЕ САМИ!!
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E60
- Мечтае да кара: BMW
Още един некоректен заради които повече няма да публикувам в този форум!
Става въпрос за vavilon Енчо Енев от София тел.0887/707-695 ! След като ми писа с искания за намаляне на цената на фаровете които продавам аз се съгласих обясних му че по единият фар има счупено и за това са на таква цена и той прие и се разбрахме след което искаше опция "Отвори и виж" отново му я пуснах и изпратих за негова сметка в двете посоки ! След което въпросният ми се обажда и ме заплавашва че ако не платя в едната посока съм щял да видя какво ще ме направи във форума ! Обръщам ви внимание на въпросната личност което ползва форума за лична облага и цел! И да не се вързвате на приказките му!
Крайно съм обиден и ще си изтрия обявата както и повече няма да публикувам тук!!!
Става въпрос за vavilon Енчо Енев от София тел.0887/707-695 ! След като ми писа с искания за намаляне на цената на фаровете които продавам аз се съгласих обясних му че по единият фар има счупено и за това са на таква цена и той прие и се разбрахме след което искаше опция "Отвори и виж" отново му я пуснах и изпратих за негова сметка в двете посоки ! След което въпросният ми се обажда и ме заплавашва че ако не платя в едната посока съм щял да видя какво ще ме направи във форума ! Обръщам ви внимание на въпросната личност което ползва форума за лична облага и цел! И да не се вързвате на приказките му!
Крайно съм обиден и ще си изтрия обявата както и повече няма да публикувам тук!!!
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
Писал съм му.
memberlist.php?mode=viewprofile&u=43057
Николай Занчев написа:НЕКОРЕКТЕН!!!
..............
memberlist.php?mode=viewprofile&u=43057
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
ilia1984 написа:Още един некоректен заради които повече няма да публикувам в този форум!
Колега, разбирам за гневната ти намеса тук, аз същото щях да го направя, но ти се съгласи с цената на много усилия да си разделим доставката!

1.Обявата ти беше некоректна. Не си писал, че фаровете са не оригинални. За което и аз сам съм си виновен, че не те питах. Но мисля, че не е редно, това да не го спомнеш!
2.Беше ми обяснено за левият фар и щипките му. Наистина, нямаше проблем за мен в това отношение. Каквото лиспваше, щях да си сложа от моите фарове.
3.При оглед на фаровете:
левият- счупени щипки на водобрана (гуменото уплътнение над стъклото), счупеана пластмаса (черната, която стои до рефлектора, просто се маднахерцаше из фара), липсата на всички гумени уплътнения и нямаше нито една фасунга.
десният-(перефектният)- пукната щипка за захващането на фара, счупени щипки на водобрана (гуменото уплътнение над стъклото), липса на фасунги.
4.Не беше упомената опцията за чупливост в доставката!
Ако бяха оригинални фаровете, всичко това щях да го преглътна и да си направя фаровете, повярвай. Не съм дребнав.
Имам снимки, на всички не изброени в обявата недостатъци на фаровете. При нужда, ще ги публикувам.
До тук с обявата. Започва интересната част.
Да отбележа, че не ме предопреди, че ще включиш заплащане в двете посоки от мен в случай на отказ. След огледа, бях потресен от гледката. Обадих ти се и те помолих най-учтиво да си разделим доставкта. Това ставаше пред служебно лице на ф-ма Еконт. Ти уж се съгласи, а може и да не си ме разбрал. В това не съм сигурен. След което ти се обади служебното лице за да потвърдиш дали си съгласен. След твоето несъгласие, ти се обадих пак и ти обясних доводите, поради които ти връщам фаровете и молбата ми да си разделим доставката. Казх ти, че ще те пиша в некоректни потребители. Това, ако за теб е заплаха, ще се радвам много.
Последва второ обаждане от служител на Еконт за повърждение. Да отбележа, че служителя на Еконт, включваше на високоговорител и те слушахме всички в офиса! Не искам да описвам цветовата гама от обиди и словоизлеяния към мен и форума! Но има 3-ма свидетили, кой кого обижда. След тази излята помия, по мен и самият форум, ми идеша направо да ти зарежа нещата във ф-ма Еконт и до там!
Не го направих, защото съм некоректен. Не мислиш ли?
С уважение, Енчо Енев.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
ilia1984 написа:Още един некоректен заради които повече няма да публикувам в този форум!
Колега, няма по-нормално от това да упоменеш, че даден артикул не е оригинален, да не казвам, че това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ако се говори за некоректност, то ти си некоректния, защото не си споменал, че фаровете не са оригинални.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
LiTtLeRoCk написа:Колега, няма по-нормално от това да упоменеш, че даден артикул не е оригинален, да не казвам, че това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ако се говори за некоректност, то ти си некоректния, защото не си споменал, че фаровете не са оригинални.
Аз не съм гадател кой какво си мисли ......човек като не знае пита!? Обявата я изтрих и повече няма да публикувам обяви в този форум! Това че някой ще ме нарича мошеник и т.н няма да търпя и от сополанковци които изрично са предупредени от ЕКОНТ че доставката е за тяхна сметка стигащи върха на наглоста да ме заплашват че ако не платя доставката съм щял да видя как се разправят с мен във форума!
Тая няма да стане

vavilon написа:.
десният-(перефектният)- пукната щипка за захващането на фара, счупени щипки на водобрана (гуменото уплътнение над стъклото), липса на фасунги.
Да отбележа, че не ме предопреди, че ще включиш заплащане в двете посоки от мен в случай на отказ.ли, кой кого обижда. След тази излята помия, по мен и самият форум, ми идеша направо да ти зарежа нещата във ф-ма Еконт и до там!
Я да видим снимките липсва ли са сигурно и крушките и ангелските и ЛУПИТЕ ?
Толкова си смешен че няма на къде повече като нямаш намерение да купуваш а да гледаш не разкарвай хората напред назад!??
Сигурно не беше предупрен от служителя на ЕКОНТ че доставката е за твоя сметка???
Повече аз с такива като теб няма да се занимавам
Лека от мен на всички
- vavilon
- старши ентусиаст
-
ilia1984 написа:LiTtLeRoCk написа:Колега, няма по-нормално от това да упоменеш, че даден артикул не е оригинален, да не казвам, че това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ако се говори за некоректност, то ти си некоректния, защото не си споменал, че фаровете не са оригинални.
Аз не съм гадател кой какво си мисли ......човек като не знае пита!? Обявата я изтрих и повече няма да публикувам обяви в този форум! Това че някой ще ме нарича мошеник и т.н няма да търпя и от сополанковци които изрично са предупредени от ЕКОНТ че доставката е за тяхна сметка стигащи върха на наглоста да ме заплашват че ако не платя доставката съм щял да видя как се разправят с мен във форума!
Тая няма да стане
Да отбележа, че не ме предопреди, че ще включиш заплащане в двете посоки от мен в случай на отказ.ли, кой кого обижда. След тази излята помия, по мен и самият форум, ми идеша направо да ти зарежа нещата във ф-ма Еконт и до там!
Толкова си смешен че няма на къде повече като нямаш намерение да купуваш а да гледаш не разкарвай хората напред назад!??
Сигурно не беше предупрен от служителя на ЕКОНТ че доставката е за твоя сметка???
Лека от мен на всички
Престани да ми изопачаваш думите, не ти прави чест! Престани да ме убиждаш!
По телефона ти казах, че ще те публикувам в некоректни и ще те направя на "нищо"! Аз, не някой!
Не искам да плащам 20лв. за оглед на фарове, от които стават само лупите! Които дори не са оригинални и няма как да ги пренеса на моите си оригинални пластмаси. Или поне аз не искам да си правя този експеримент за 160 лв.! Защо не ме предопреди, че не са оригинални? Защо, като те помолих за опция отвори и виж, ти без да ме предопредиш, си ми натресъл плащане в двете посоки? Защо не си им сложил опция чупливост? Защо ме подвеждаш, че десният фар е перфектен, а той не е?

Защо ме убиждаше мен и форума, като животно пред служителите на Еконт и клиенти? 10лв. са това, на фона на тези фарове, които искаш да пробуташ!
А знеш ли, че тактично писах на администратор, да те помоли да напишеш в обявата, че не са оригинални фаровете? Не се ли усещаш, че нарочно не писах в обявата ти, за да не те излагам и успешно да си продадеш нещата!
Съжелявам, че ни ти зарязах стоката там, честно! Ти тотално се подигра с мен!
Перфектен десен фар

Ляв фар

- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
ilia1984 написа:LiTtLeRoCk написа:Колега, няма по-нормално от това да упоменеш, че даден артикул не е оригинален, да не казвам, че това е ЗАДЪЛЖИТЕЛНО! Ако се говори за некоректност, то ти си некоректния, защото не си споменал, че фаровете не са оригинални.
Тая няма да стане
Лека от мен на всички
Като отидеш в еконт за пратка и изпращача ти е направил тоя к*р капан да платиш 2те услуги при отказ, това ти го казват пред теб, като ти намерят пратката. Демек си пред свършен факт. Преди това никой не те уведомява по какъвто и да е начин.
- vavilon
- старши ентусиаст
-
То това е уловката, явно. Аз за миг не съм се и съмнявал, че няма да са оригиналлни нещата и казах да отварят без да се замислям.
А и тези фарове, според мен не за първи път са връщани.
- Mollov
- Мародератор
-
- Кара: some d20s
ilia1984 написа:Аз не съм гадател кой какво си мисли ......човек като не знае пита!? Обявата я изтрих и повече няма да публикувам обяви в този форум!
Така като гледам, наистина занапред няма да можеш да пускаш обяви в този форум, но не щото е по твое желание. В духа на написаното от теб - тук не се регистрират гадатели, че да са наясно, че ти продаваш еди кво си... щото тогава нямаше да има нужда да се пращат нещата по ЕКОНТ, защото купувача-гадател щеше да е наясно, че тия фарове не са оригинални и не са за него.
Както ти написа Littlerock, повече от нормално е да напишеш, че фаровете не са оригинални... т.е. в случая твоята логика е изкривена, а не на всички останали... замисли се над това.
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Тая няма да стане
Лека от мен на всички
И, понеже винаги сме се опитвали форума да е един вид "гарант" за коректност между потребителите, а ние не сме гадатели дали следващия път няма пак да направиш нещо подобно. От днес вече няма да можеш да публикуваш обяви в търговските раздели.
- ilia1984
- младши ентусиаст
-
vavilon написа:То това е уловката, явно. Аз за миг не съм се и съмнявал, че няма да са оригиналлни нещата и казах да отварят без да се замислям.
Недей да лъжеш много добре знаеше че не са оригинални най малкото ме пита с какви ангелски очи са и дали имат ксенон и т.н лъжеш и за парите което лесно се проверява по ЕКОНТ фаровете бяха отваряни и още куп неща!
LiTtLeRoCk написа:И, понеже винаги сме се опитвали форума да е един вид "гарант" за коректност между потребителите, а ние не сме гадатели дали следващия път няма пак да направиш нещо подобно. От днес вече няма да можеш да публикуваш обяви в търговските раздели.
Аз повече обяви няма да публикувам тук но тъй като си "гарант" следващият път когато този Енчо направи същият номер отваря гледа и някой друг да му плаща доставката си спомни какви си написал тук!
Много лесно пишете без да сте гледали нито обявата нито да знаете какво ме пита въпросният Енчо това той добре го знае В обявата изрично беше подчертано че левият фар е със забележка нито съм писал че десният е перфектен нещо което много добре се знаеше от купувача Енчо ! Всичко съм описал в обявата и в телефоният разговор м/у нас обяснено му беше че щипките са счупени и за това са на такава цена ! Аз съм сигурен че този номер е правен и друг път и за това питаше по телефона а не във форума за да не се види какво е питал! Ако по някакъв начин съм бил некоректен или "мошеник" както каза Енчо искам профила ми да бъде изтрит от форума няма проблем за това! Лично за мен това отношение е обидно и не бих го приел казах го и преди крайно съм обиден и разочарован.....
- vavilon
- старши ентусиаст
-
ilia1984 написа:vavilon написа:То това е уловката, явно. Аз за миг не съм се и съмнявал, че няма да са оригиналлни нещата и казах да отварят без да се замислям.
Недей да лъжеш много добре знаеше че не са оригинални най малкото ме пита с какви ангелски очи са и дали имат ксенон и т.н лъжеш и за парите което лесно се проверява по ЕКОНТ фаровете бяха отваряни и още куп неща!LiTtLeRoCk написа:И, понеже винаги сме се опитвали форума да е един вид "гарант" за коректност между потребителите, а ние не сме гадатели дали следващия път няма пак да направиш нещо подобно. От днес вече няма да можеш да публикуваш обяви в търговските раздели.
Аз повече обяви няма да публикувам тук но тъй като си "гарант" следващият път когато този Енчо направи същият номер отваря гледа и някой друг да му плаща доставката си спомни какви си написал тук!
Много лесно пишете без да сте гледали нито обявата нито да знаете какво ме пита въпросният Енчо това той добре го знае В обявата изрично беше подчертано че левият фар е със забележка нито съм писал че десният е перфектен нещо което много добре се знаеше от купувача Енчо ! Всичко съм описал в обявата и в телефоният разговор м/у нас обяснено му беше че щипките са счупени и за това са на такава цена ! Аз съм сигурен че този номер е правен и друг път и за това питаше по телефона а не във форума за да не се види какво е питал! Ако по някакъв начин съм бил некоректен или "мошеник" както каза Енчо искам профила ми да бъде изтрит от форума няма проблем за това! Лично за мен това отношение е обидно и не бих го приел казах го и преди крайно съм обиден и разочарован.....
Колега ти четеш, пет за четери м/у редовете! Кога съм казал, че си мошеник? Но щом сам се назвоваш, явно си. Споменал ли съм, дори една убидна дума, тук или по телефона? Престани да лъжеш, че в обявата ти е било упоменато, какви са фаровете. После добави коментар, че са Депо! В почит всеки коментар съм споменал, че пратката е преглеждана от мен. Стига си повтарял едно и също. Колкото, да се намираш на приказки. Явно, не искаш да приемеш факта, че тази стока не става или само може да се ползва за части, на други фарове от същата марка (това е моето мнение). Дадох ти доводи, факти и доказтелства! Радвам се, че аз попаднах на теб, а не някой друг. Урок за теб, урок за мен.
Това е последният ми коментар тук, за хубаво или лошо!
Некоректен - bmw.drifter
Случеят е следния :
Закупих си от "bmw.drifter" дсп за е39 седан . Трябваше да е комплект без бас касата , приех си пратката на вечерта е отворих и видях ,че липсва окабеляването на дсп-то ,имаше и една скъсана мембрана на колонките но това се оправа и не ме вълнуваше , позванях на "bmw.drifter" за липсата на окабеляването . Той каза че не е бил разбрал ,за това не го бил пратил и че щял да го прати на следващият ден. След 2-3 дни пак званя на "bmw.drifter" и ми вика , че ми бил загубил данните за пратката. Минаха се няколко дни междувременно си бях оставил колонката на ремонт, звънаха ми че била готова , взех си я и се сетих за кабелите , и пак звъня на пак "bmw.drifter" вече нямаше какво да ме лъже и на спокойно ми вика че бил го продал вече и съжалявал. С това преключи всичко.
Това беше преди нова година. Продължавам да търся окабеляването ако някой продава да казва.
Такива мизерници не ме вълнуват и не ми се занимаваше да пиша тук . Пиша след молба на "boris_k" да опиша случеят именно тук.
Случеят е следния :
Закупих си от "bmw.drifter" дсп за е39 седан . Трябваше да е комплект без бас касата , приех си пратката на вечерта е отворих и видях ,че липсва окабеляването на дсп-то ,имаше и една скъсана мембрана на колонките но това се оправа и не ме вълнуваше , позванях на "bmw.drifter" за липсата на окабеляването . Той каза че не е бил разбрал ,за това не го бил пратил и че щял да го прати на следващият ден. След 2-3 дни пак званя на "bmw.drifter" и ми вика , че ми бил загубил данните за пратката. Минаха се няколко дни междувременно си бях оставил колонката на ремонт, звънаха ми че била готова , взех си я и се сетих за кабелите , и пак звъня на пак "bmw.drifter" вече нямаше какво да ме лъже и на спокойно ми вика че бил го продал вече и съжалявал. С това преключи всичко.
Това беше преди нова година. Продължавам да търся окабеляването ако някой продава да казва.
Такива мизерници не ме вълнуват и не ми се занимаваше да пиша тук . Пиша след молба на "boris_k" да опиша случеят именно тук.
- boris
- старши ентусиаст
-
- Кара: X5
Щом го приемаш за молба, то нека бъде молба
Темата:
viewtopic.php?p=3824379#p3824379

boris_k написа:Опиши си случая тук:
viewtopic.php?f=134&t=31221&start=2715
Темата:
viewtopic.php?p=3824379#p3824379