Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 530д

Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е46

Мнение от nikolae » 31 Мар 2014, 12:57

Не, не знаех, че е обръщана. И това с километража отново ме отказа...

Направо не мога да повярвам, 3 месец едва ли не една хубава кола няма.
Синята на Миро (Коцето преди това) друга не ми е харесала.
Или десняци или с някакви удари разбирам, че е била или цената е 15000лв за е46 2002 год.

Потребител
Аватар
Кара: 330i E46

Мнение от matt_r6 » 31 Мар 2014, 15:00

nikolae написа:
Направо не мога да повярвам, 3 месец едва ли не една хубава кола няма.
Или десняци или с някакви удари разбирам, че е била или цената е 15000лв за е46 2002 год.

Колега и аз съм така,само че от 2 месеца...загледал съм ето тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=63jldd
,но 15 к са ми много,иначе поне на снимки ми допада.Ще се радвам колегите да споделят мнение за нея :)
Интересно само кой слага газ за 3500(нз ква е тая газ за толкова пари?!) на кола която не кара(гаражна) хаха

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 31 Мар 2014, 15:14

ГИ на брц 6 цил. струва 1600-1800лв. с монтажа, чак да струва 3500 съмнява ме да е на течна фаза.
Това купе трябва да е с два чифта джанти, два чифта супер гуми, каско, го и всичко за 2014
без ама абсолютно никакви забележки - боя, врати, ходова, мотор, салон и т.н.
и да струва не повече от 13.

Започнах вече такива да гледам
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=63jrbh
от липса на хубави 46-ци

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 31 Мар 2014, 15:18

matt_r6 написа:Колега и аз съм така,само че от 2 месеца...загледал съм ето тази: http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=63jldd
,но 15 к са ми много,иначе поне на снимки ми допада.Ще се радвам колегите да споделят мнение за нея :)
Интересно само кой слага газ за 3500(нз ква е тая газ за толкова пари?!) на кола която не кара(гаражна) хаха

Колега, тази кола се продава от поне една година. Поне цената е паднала, преди година беше 20 000+.
За състояние не мога да ти кажа, но имай предвид, че колата е преправяна да е фейслифтово купе. Фарове, капака, калниците и т.н. са сменени. Не знам каква е причината. Може собственика го е направил защото му харесва повече фейслифта, но може и да е имало някакъв удар отпред и се е възползвал да промени визията към фейслифт(или му е изпаднала на по-добра цена). Ако ще я гледаш попитай го каква е причината. Другото, което виждам е 6 скорост на скоростния лост. Фабрично я няма за кола 2001-ва, питай го и за нея, да не се окаже че само на скоростния лост я има. Иначе колата е красива, правена е с вкус, но е хубаво да се разбереш историята й да не се окаже проблемна след това.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: X5 40d
Мечтае да кара: Всички коли на света!

Мнение от svetliol » 31 Мар 2014, 19:11

nikolae написа:ГИ на брц 6 цил. струва 1600-1800лв. с монтажа, чак да струва 3500 съмнява ме да е на течна фаза.
Това купе трябва да е с два чифта джанти, два чифта супер гуми, каско, го и всичко за 2014

от липса на хубави 46-ци

nikolae абсолютно съм съгласен с теб и подкрепям мнението ти, че за тези пари е по-добре да си вземеш е90.

Къде са тези цени на BRC за 1600-1800? На мен ми обявиха 2200. Питам сериозно и може да ми отговориш на Л.С, да не запаме темата.
BMW не се купува защото ти трябва, а защото искаш!

Потребител
Аватар
Кара: 330i E46

Мнение от matt_r6 » 31 Мар 2014, 21:40

devent написа:Колега, тази кола се продава от поне една година. Поне цената е паднала, преди година беше 20 000+.
За състояние не мога да ти кажа, но имай предвид, че колата е преправяна да е фейслифтово купе. Фарове, капака, калниците и т.н. са сменени. Не знам каква е причината. Може собственика го е направил защото му харесва повече фейслифта, но може и да е имало някакъв удар отпред и се е възползвал да промени визията към фейслифт(или му е изпаднала на по-добра цена). Ако ще я гледаш попитай го каква е причината. Другото, което виждам е 6 скорост на скоростния лост. Фабрично я няма за кола 2001-ва, питай го и за нея, да не се окаже че само на скоростния лост я има. Иначе колата е красива, правена е с вкус, но е хубаво да се разбереш историята й да не се окаже проблемна след това.

Много мерси за информацията,изобщо не се бях замислил,че може годината да е реална и да е преправяна на фейс...няма смисъл да я гледам при тези обстоятелства :)

Тази някой ходи ли да я погледне,беше пусната няколко страници назад?

http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=63oncj

Потребител
Аватар

Мнение от Radu » 31 Мар 2014, 22:43

Колеги, никой не изказа никакво мнение за тази кола:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=632id5

Наистина бих ви бил много благодарен, ако споделите вашето мнение. Имам интерес към колата, но искам да знам и вашето мнение, тъй като както вече споменах - нищо не разбирам от коли :)

младши ентусиаст
Аватар
Кара: '07 E91 320d
Мечтае да кара: Ferrari
Детайли за колата: M47D20 6MT

Мнение от NeRoX » 01 Апр 2014, 1:23

vvasilev1 написа:градско 8 до 9.5
извън 5.5 до 7

За 330d ли говориш? Стария или новия мотор?

Gqbriel написа:Всичко опирадо къде се кара,как се кара,в какво състояние е ,като градското пролет-есен може да е литър надолу.Да кажем,че повечето са в границите на разход по книжка

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Къде мога да ги видя тези разходи по книжка?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 01 Апр 2014, 8:27

NeRoX написа:
vvasilev1 написа:градско 8 до 9.5
извън 5.5 до 7

За 330d ли говориш? Стария или новия мотор?

Gqbriel написа:Всичко опирадо къде се кара,как се кара,в какво състояние е ,като градското пролет-есен може да е литър надолу.Да кажем,че повечето са в границите на разход по книжка

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk

Къде мога да ги видя тези разходи по книжка?

Оправи ми сутринта колега :mhihi: ,ами принципно в книжката на колата може да се видят,по-скоро ръководството за употреба .Има линкове с тях по важните теми,отделно имаш аутодата,имаш интернет 2 мин и ще намериш каквото търсиш,ако все пак не успеш :
Изображение
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от sin_fen » 01 Апр 2014, 8:32

Къде мога да ги видя тези разходи по книжка?[/quote]

Или в mobile.de, там също има информация за евентуалния разход на дадените коли.
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от HristovHr » 01 Апр 2014, 11:08

Колеги,

Мнения за тази ?

http://www.mobile.bg/11373576587599589

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от nikolae » 01 Апр 2014, 11:19

matt_r6 написа:Тази някой ходи ли да я погледне,беше пусната няколко страници назад?

Аз съм разпитвал за нея. Има два ключа - ромб и малкия без бутоните. Давала много нисък разход на газ -10-12 софийско.
Шофьорската врата е сменяна, защото била закачена, но без удар. Според мене за тези пари трябва да бъде перфектна
а аз лично намирам разни забележки - вратата, няма лупи-ксенони и ми се струва много пари за тази кола.
Ходи я виж колега, тъкмо да разкажеш :-)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: комби
Мечтае да кара: Нещо с S мотор
Детайли за колата: N52B25

Мнение от Gqbriel » 01 Апр 2014, 11:31

nikolae написа:
matt_r6 написа:Тази някой ходи ли да я погледне,беше пусната няколко страници назад?

Аз съм разпитвал за нея. Има два ключа - ромб и малкия без бутоните. Давала много нисък разход на газ -10-12 софийско.
Шофьорската врата е сменяна, защото била закачена, но без удар. Според мене за тези пари трябва да бъде перфектна
а аз лично намирам разни забележки - вратата, няма лупи-ксенони и ми се струва много пари за тази кола.

Един от любимите за мен цветове ..за sport supsension settings ми се струва доста висока :dunno: освен ако пружините не са сменяни.Лично мое мнение - махагон с този салон :no: ,лесно поправимо е :)
Само не разбирам,толкова ли е трудно,да направиш хубави снимки на чиста кола,да оправиш стелките - просто изглежда мърляво и не хваща окото.Едни капачки на джантите ей така за разкош :D особено при рази цена на 13 годишна кола :dunno:
Таблото от към страната на вратите особено в дясно - мръсно ли е ,светлината ли е кофти ,но сякаш изглежда захабена
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма :D .
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5

старши СПАМ ентусиаст
Аватар
Кара: е30 чат-пат
Мечтае да кара: варел
Детайли за колата: ...
е46 m52b20
е46 m54b30
е83 m54b30
e30 m20b25
е30 m10b18
е46 m54b25
e92 s65b40

Мнение от K_Ilkov » 01 Апр 2014, 12:04

nikolae написа:ГИ на брц 6 цил. струва 1600-1800лв. с монтажа, чак да струва 3500 съмнява ме да е на течна фаза.

от липса на хубави 46-ци

... за без пари :mhihi:
Изображение

Цените са такива, че ако имаш хубава не си струва да я продаваш, а ако търсиш хубава не си струва да я купуваш.

...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 01 Апр 2014, 12:50

Gqbriel написа:
nikolae написа:

Един от любимите за мен цветове ..за sport supsension settings ми се струва доста висока :dunno: освен ако пружините не са сменяни.Лично мое мнение - махагон с този салон :no: ,лесно поправимо е :)
Само не разбирам,толкова ли е трудно,да направиш хубави снимки на чиста кола,да оправиш стелките - просто изглежда мърляво и не хваща окото.Едни капачки на джантите ей така за разкош :D особено при рази цена на 13 годишна кола :dunno:
Таблото от към страната на вратите особено в дясно - мръсно ли е ,светлината ли е кофти ,но сякаш изглежда захабена

Забеляза ли че отвън тамън я е измил на паркинга на магазина, а отвътре сигурно само е изтупал стелките. Не говори добре за продавача въобще, да не си помисля човек как се поддържа тази кола.

П.П.
Сега само като прочетох добре описанието на обявата и:
Аджеба защо не снима колата след като си я измил и вътре, или вече е измита :shock:
Като я продаваш с още един комплект джанти пусни някоя снимка, може и да не са на колата.
Колектори копие на супер спринт :shock: :shock: :shock: , дали и другите части са копие или сам си ги правиш.
Сменен съединител Luk, а дали и той не е копие?
Най добри времена еди-къде си, чип до 252 000 коня, Спортен филтър дето не пуска само павета и големи врабчета, значи ще почне с проблемите при следващия собственик.

Абе дано да бъркам, но кола с тези снимки, с тези извинения (сменил врата защото е само ожулена, но не крива), и с тези "рейсърски" изптълнения: бих внимавал много. А цената мисля няма нужда да се коментира тъй като всеки сам решава дали му е скъпо или евтино.

ПредишнаСледваща

Назад към E46