СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница

Регионална структура на БМВ Клуб България за гр. София

Модератори: mitaka7, Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: само по празници

Re: IV-та национална Е46 сбирка - 05.04. - Чифлика

Мнение от Wolfen » 30 Мар 2014, 22:48

mustang1986 написа:Току що се прибирам от разходка и какво да видя от предницата излиза леко дим и мирише на антифриз.Отварям капака и какво да видя около казанчето пръскало от някъде,но в тъмното нищо не мога да видя откъде.Стискайте палци да е от тапата за обезвъждушаване,че ми остана в ръцете на 2 части.Поръчах я току що и дано да е от нея,че не знам дали ще имам време за ремонти до събота :banghead:

при мен беше точно от тапата ... случва се, дано е от нея

///Мтусиаст
Аватар
Кара: ///М3 и още нещо

Мнение от rve » 30 Мар 2014, 22:53

Говори ми, колега... Утре ще станат 2 седмици от както вкарах моята в сервиз за рутинни неща и за сега нямам яснота дали ще стане до сбирката. Дано се навие някой да ме качи на стоп :confused:

Между другото малко инфо за времето. Ползвам едни специализирани сайтове за прогнози на времето като ходя да летя с парапланера и погледнах както вещае науката за другия уикенд - точно на 5-ти на Чифлика ще ни пере яко дъжд :banghead: А тези прогнози имат навика да са адски точни. Така че си носете дъждобрани. Този път явно теглим къса сламка с времето. Нищо де, тъкмо стимул да седим повече в басейна :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: по диагонал
Мечтае да кара: E9 CSL
Детайли за колата: 2979 cc

Мнение от Radichev » 31 Мар 2014, 8:04

rve написа:Говори ми, колега... Утре ще станат 2 седмици от както вкарах моята в сервиз за рутинни неща и за сега нямам яснота дали ще стане до сбирката. Дано се навие някой да ме качи на стоп :confused:

Между другото малко инфо за времето. Ползвам едни специализирани сайтове за прогнози на времето като ходя да летя с парапланера и погледнах както вещае науката за другия уикенд - точно на 5-ти на Чифлика ще ни пере яко дъжд :banghead: А тези прогнози имат навика да са адски точни. Така че си носете дъждобрани. Този път явно теглим къса сламка с времето. Нищо де, тъкмо стимул да седим повече в басейна :mhihi:

Хаха, ако ти се вози в изгоряла 330ка заповядай :) :driving:
Може и да не умреш богат, но дали ще умреш пич зависи само от теб !

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 31 Мар 2014, 8:07

///Мтусиаст
Аватар

Мнение от rve » 31 Мар 2014, 8:40

Не мога да разбера какъв е тоя зор, програма та програма :dunno: Все едно я правим тая сбирка за първи път. Мислим някои нови елементи за тази година, но основните неща са като предните 2 години и си ги пише в темата назад. Ма явно сме като във вица за чукчите - чукча писател, чукча не читател. Няма никакъв смисъл да пуснем една програма месец по-рано без да знаем колко хора ще бъдем, какво ще бъде времето, дали някой няма да се откаже в последния момент или нещо в хотела претърпи промяна. А специално за София - колко дни по-рано трябва да се каже, че срещата е на Джъмбо в деня на сбирката в 8:30 или 9:00 сутринта?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vavilon » 31 Мар 2014, 9:18

rve написа:Не мога да разбера какъв е тоя зор, програма та програма :dunno: Все едно я правим тая сбирка за първи път. Мислим някои нови елементи за тази година, но основните неща са като предните 2 години и си ги пише в темата назад. Ма явно сме като във вица за чукчите - чукча писател, чукча не читател. Няма никакъв смисъл да пуснем една програма месец по-рано без да знаем колко хора ще бъдем, какво ще бъде времето, дали някой няма да се откаже в последния момент или нещо в хотела претърпи промяна. А специално за София - колко дни по-рано трябва да се каже, че срещата е на Джъмбо в деня на сбирката в 8:30 или 9:00 сутринта?

Ееее... всичко всички знаем, това беше шега! :yes: :bchug:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 31 Мар 2014, 10:48

rve написа:Между другото малко инфо за времето. Ползвам едни специализирани сайтове за прогнози на времето като ходя да летя с парапланера и погледнах както вещае науката за другия уикенд - точно на 5-ти на Чифлика ще ни пере яко дъжд :banghead: А тези прогнози имат навика да са адски точни. Така че си носете дъждобрани. Този път явно теглим къса сламка с времето. Нищо де, тъкмо стимул да седим повече в басейна :mhihi:

Не, че не сме го играли вече този филм, но надеждата умира последна .. дано поне се разминем с по-лек дъжд :roll:

///Мтусиаст
Аватар

Мнение от rve » 31 Мар 2014, 13:29

П Р О Г Р А М А

Сега, времената по-долу са твърди и не подлежат на промяна. За някои неща може и да има отклонения според ситуацията, но часовете остават.

Събота (5.04.)

- 12:00 - разпалване на скарите на резервираната полянка срещу хотела
- 12:30 - 13:00 - начало на барбекюто
- 13:00 - 19:00 - скара-бира, лаф моабети, снимки под дъжда и куп добро настроение
- 20:00 - 24:00 (01:00) - вечеря в ресторанта - маскен бал в стил Ку-клукс-клан или на кой в к'ъвто стил му дойде (може и гей парад :gay: :mhihi: )
- 01:00 до кой колкото са му силите - pool party, купон до зори в басейна пък ако ще да се издъни да вали :drinking:

Неделя (6.04.)

За този ден по принцип нищо не планирахме предните години, защото всеки се излюпваше по различно време и се оправя кой както реши. Тази година по идея на Бойка предлагаме групово посещение на Троянския манастир в комбинация с обяд. Подчертавам, че неделната програма е по желание. Просто миналата година доста хора бяха отишли до манастира след спонтанна организация. Тази година нека всички знаят, че за неделя има такава организация и ако на някой му се ходи до манастира и да угаси пожара от предната нощ с едно шкембе - ще може това да стане организирано.

- 11:30 - отпътуване от хотела
- 12:00 - пристигане в Троянския манастир
- 12:00 -13:00 посещение на манастира
- 13:00 - обяд в механа Горски кът в с.Орешак (малко преди манастира)

По въпроса за пътуването-

Очаквано най-голямата група ще е от София, така че там ще трябва да се организират нещата за да няма закъснения. Идеята, която имах да поведа колоната по Подбалканския и да минем Балкана през Беклемето (Троян-Кърнере) не ми се струва особено удачна предвид очертаващият се дъжд. Най-горната точка на прохода е на 1540м н.в. и е съвсем вероятно там да го обърне на сняг. Осве нтова ще е гъста мъгла т.е. не особено приятна обстановка за пътуване въобще, още по-малко в колона. Да не говорим, че и кола не знам дали ще имам до тогава, ма айде все ще намерим някой да води колоната. Така, че пътуването остава по царския път - магистрала Хемус и пътя София-Варна.

Както знаете групата от София спира за кратка пауза след слизането от магистралата (с. Български извор). Пристигането в Чифлика трябва да е към 12:15-12:30. Срещата ще е на добре известното място детски магазин Джъмбо на Ботевградско шосе, тръгване в 9:30, сбор в 9:00.

Друго важно - и до НАСА се допитах, и те вещаят порой над троянско на 5-ти. Сещам се за Божо, но и друг, който разполага с шатра да я взима. Троянци ще се подготвят, но като слушам ще сме над 100 човека и може да ни отеснее.

Това е в общи линии. Малко по-ксъно ще пусна и разпределнието по стаи т.е. двойките си се знаят, но да знаете как съм дал титулярите на стаи за да стане по-бързо на рецепцията - отиваш и казваш двойна стая със спалня, двойна с единични , тройна и т.н.
Последна промяна rve на 31 Мар 2014, 13:33, променена общо 1 път

Мечтае за Z3 M Coupe
Аватар
Кара: '99 530dА Touring

Мнение от err0r » 31 Мар 2014, 13:31

rve написа:Събота (5.04.)

- 12:00 - разпалване на скарите на резервираната полянка срещу хотела
- 12:30 - 13:00 - начало на барбекюто
- 13:00 - 19:00 - скара-бира, лаф моабети, снимки под дъжда и куп добро настроение
- 20:00 - 24:00 (01:00) - вечеря в ресторанта - маскен бал в стил Ку-клукс-клан или на кой в к'ъвто стил му дойде (може и гей парад :gay: :mhihi: )
- 01:00 до кой колкото са му силите - pool party, купон до зори в басейна пък ако ще да се издъни да вали :drinking:

Оу, дивак. Тая програма много натоварена ми се струва. Не знам дали за 30 минути ще прегорят въглищата. А и с тия скари и бири, не нам как ше стане. :lalala:
Изображение

///Мтусиаст
Аватар

Мнение от rve » 31 Мар 2014, 13:37

Ти мигача остави на нас :winky: Това е щот не знаеш троянския кюмюр как гори ;)

Друго да напомня, което Бойка спомена - понеже паркинга на хотела може да ни е тесен, нека първо да влязат 46-ците, другите навлеци с некви там други серии и модели да си имаме уважението ама навън :P Ако остане място ще се смилим над клетите ви души. Място и пред хотела има колкото щеш.

Да напомня, ча Тийм Троян са ни освободили от отговорността да носим твърдо гориво демек въглища и скари. За хапването и пийването си знаете.

Друго ВАЖНО нещо - настаняването в хотела става след 14:00ч, освобождаването на стаите до 12:00ч на обяд.

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vavilon » 31 Мар 2014, 14:02

Жалко за Кърнаре. :(
Пиенето е ясно, меса последно да взимаме ли?

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Wolfen » 31 Мар 2014, 14:47

за съжаление шатрата не е в мен ... така, че ще трябва да търсим други варианти

Wolverine
Аватар
Кара: BMW Е46 330ci
Мечтае да кара: M

Мнение от ronin_tr » 31 Мар 2014, 18:05

Здравейте.
По повод разпалването на скарите, искам да напомня че Тим Троян осигурява не само твърдото гориво като въглища, скари и др. а поема и напълно всичко свързано с барбекюто като всякакъв вит храна за барбекюто, месо , салати и др.
По повод лошото време имаме нужда от повече шатри така че който има такава молим ако е възможно да е вземе. Малки сгъваеми столчета който има нека ги вземе за всеки случай, понеже бройката които ще посетят барбекюто през денят надвишава 130 човека.
AUTOCLUB-TROYAN

РазБОЙниКА
Аватар
Кара: го на тройки
Мечтае да кара: Е92/3 и 6-та серия
Детайли за колата: Черна

Мнение от Apassionata » 31 Мар 2014, 19:00

Напрао бях в час по трудово упражнявайки изрязване :mhihi: Наживо не са чак толкова тъмни :smoke:

IMG_20140331_192820.jpg

Ако не вали баджовете ще са предния капак на Разбойника от подписа, че и без тва е за боя :mhihi: Ако вали някъде на маса на сушинка :D Всеки да си се намери и да се закичва максимално бързо :P :ok:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: F01 - E70 LCI - e92 LCI

Мнение от ZALMAN » 31 Мар 2014, 20:14

За шатра аз имам такава , но нямам столчета :( Мога да я взема няма да ми тежи. Ако има каси с бира може и на тях да сядаме по една стелка от бимърите и готово :)

толкова голяма но друг цвят и се затварят двете страни , не знам в дъжд и вятър как ще е. Да я взимам ли ?

Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към София и София окръг