Бензинови двигатели Е60
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Бензинови двигатели Е60
topalano13 написа:Може ли да кажете нещо за този теч, за който говори колегата? Как така теч, като вали и тече в колата ли?
В темата за чести проблеми е описано подробно - теч от шибедаха обикновенно в багажника, където по закона на Мърфи е бъкано с електроника

Re: Бензинови двигатели Е60
BMW Power ACM написа:toshko18 написа:Колега аз имам бензиново 525 комби, купувано ново от магазина 2005 г. Сега е на 95000 км и не съм имал никакви проблеми с мотора и авт. скоростна кутия. Само аз съм си го карал, поддържано е както трябва и мотора продължава да си работи все така тихо. Не съм му слагал газ, гори ми около 11-12 в града и 9-10 извънградско. Моят двигател е М54 192 к.с. но въпреки това не помня момент, в който да си кажа: "ех сега да имах още 30 коня" . Това разбира се е много индивидуално, зависи кой какво търси. Аз лично съм много доволен от този двигател и усещането от него. Колата има класическите "болести" с теч от панорамния шибедах и компресора на задното окачване, но това ако не греша се отнася само за комбитата, така че нямаш грижа. Не разбирам от коли, но си мисля, че повече проблеми може да имаш с електрониката и разните там модули отколкото с двигателя.
Колега, не че нещо, ама какви проблеми с двигател на 95 000 очакваш да имаш?При това утвърден с годините атмосферен двигател с не малък обем.
За автомата същата работа. На 80 000 я си сменил едно масло, я не и толкова.
Аз си казах, че не разбирам, така че нямам причина да се засягам. Просто се опитвам да помогна споделяйки личен опит. Не съм имал проблеми двигател и автоматик и много се надявам и занапред да е така.
32 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3