Бензинови изпарения???

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Re: Бензинови изпарения???

Мнение от Драгослав » 11 Юни 2013, 9:18

Не е от стъпковото моторче. Аз също го чистих и не се оправи.

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Мнение от BABHOMED » 15 Юни 2013, 15:38

Почистих стъпковото моторче и премахнах подгряването на смукателите.Вече няколко дена от както направих тези процедури проблема не се е появил !

РАЗВИТИЕ.

Проблема не е изчезнал но определено се появавя по-рядко ще се насоча към помпата защото при намаляне на количеството бензин в резорвоара започва да бръмчи (ше си ходи) така,че след смяната и ще пиша пак.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46XI / W164

Мнение от Драгослав » 30 Мар 2014, 19:40

Пак имам същият проблем ,но на новата ми кола с двигател М54б25. Няма ли някой който да знае какво е? Или да ми препоръчам майстор. :help:Видях сходни теми за проблема , но без окончателно решение.

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: е36 М43

Мнение от no.breaks » 31 Мар 2014, 16:54

Този проблем го имах цяла година, след като при мен се получаваше както при теб, при мен се получаваше и вакум в резервоара, когато колата работеше и тръгвах да отвия капачката на резервоара се усещаше, а когато я загасях резервоара ми пукаше, явно от налягането. Чистих клапанчето, проверявах го свалих и въпросния филтър, но за мен той се запушва и прави цялата тази мизерия :yes: , защото смених клапана с такъв втора употреба, работещ (както и сигурно моя)... та относно черния цилиндричен филтър го продухах и временно 1 седмица da кажем, че работеше, но след това същата работа за целта според мен по-удачния вариант беше да изолирам системата, защото от налягането в резервоара 2 пъти ми се разваляше индикацията на поплавъка на помпата :kuku: а доколкото съм запознат може и самата помпа да се развали
Изображение

Предишна

Назад към E36