Киномания
Модератор: Общи модератори
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Re: Киномания
Гледах го бай ви НОЙ още в петък на премиерата. Тъпкано беше с хора, 4D-то еше пълно на пръсване. Не си заслужава. Аз не съм доволен! Измишльотини, преиначаване... От целия филм играта на Ема Уотсън е може би най-доброто.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
- speeder88
- младши ентусиаст
-
- Кара: кошара!
- Мечтае да кара: BMW M3 E46
Ами... Каменните пазители не си ги спомням, войни и битки също, коване на мечове... Да, основното е така, но тези украшения на режисьорите са ми малко в повече.

SKISA написа: ти си ебати ///M-склададжията
приятелю, това е легенда....никой не знае точно как е било навремето ...да не говорим, че и никой не знае дали изобщо е било...
оправдано е според мен да се поукраси историята за да бъде по-зрелищно за зрителя..
тя самата история през вековете е оцветена достатъчно
на мен филма ми хареса
оправдано е според мен да се поукраси историята за да бъде по-зрелищно за зрителя..
тя самата история през вековете е оцветена достатъчно

на мен филма ми хареса

- super_mario
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ски и свири на цигулка
И аз да кажа за НОЙ в началото на филма за малко да задряма на 2-3 пъти ,мнооого под очакванията ми 
А NFS филма е интересен заслужава си!

А NFS филма е интересен заслужава си!
БМВ е религия чада мой ,споменаването на Марката до марки като опел и други кокошарници е обидно ! Карайте си там недозавиващите, балонообразни, бавнооборотни автомобилчета, чието задвижване е на неправилните колела ,оставете ни нас балъците каращи 8-10 годишни БМВ-та на цената на 3 опела!
- DAF
- Потребител
-
- Кара: E39
- Мечтае да кара: м-ка
Някой гледа ли Дивергенти и заслужава ли си да се гледа на кино ? 

ХУЛИГАН НА МАГИСТРАЛАТА
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
В първите сезони на White Collar рекламират яко Форд. Сега в 5-ти... 650и кабрио
6-та серия ГТ
Нея я и понастъпаха по улиците 

ко става бе, не гледате ли филми вече
Препоръчвам The Wire (Подслушване) - много разтоварващо сериалче с нормална динамика
Искам да попитам за един филм обаче не знам кой беше главния в него..ставаше въпрос за един човек, който пътува с колата си и за една вечер изминава 700км за 2 или 3 часа и го отвежда в един мистериозен град с някаква история и дадени жители от него имат видения, които по-късно се оказват връзка с отвъдното. Беше свързан с някакъв мост и една жена благодарение на тея видения спасява стотици жители..
Мисля, че актиора беше от филма "Водно конче"..може и да се бъркам
Благодаря предварително

Препоръчвам The Wire (Подслушване) - много разтоварващо сериалче с нормална динамика

Искам да попитам за един филм обаче не знам кой беше главния в него..ставаше въпрос за един човек, който пътува с колата си и за една вечер изминава 700км за 2 или 3 часа и го отвежда в един мистериозен град с някаква история и дадени жители от него имат видения, които по-късно се оказват връзка с отвъдното. Беше свързан с някакъв мост и една жена благодарение на тея видения спасява стотици жители..
Благодаря предварително

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Не намирам време за филми, само сериали
Почнах да гледам Arrow, ама все едно съм си пуснал Батман
Същата история общо взето. Освен че Робин е черен, да няма расизъм
Свалил съм си и Хавай 5-0. Май май него ще почвам 

- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Аз на шега на майтап вече почвам 7ми сезон на Свръхестествено (Supernatural) 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Препоръчвам филма Enemy с Джейк Гиленхал, не е за широката аудитория в която май и аз участвам.
Който обича филми тип ребуси и умопресовки, да заповяда. Трябваше да се ровя в интернет за рецензии , че да го разгадая. Филма е mindblown 

- integrale4life
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Лада 2101
- Мечтае да кара: Същата, ама със спирачки
- Детайли за колата: BEAMS-а с лошите!
А бе момци, утре май излиза Годзилата. Да видим Хайзенбърг какви ще ги сътвори
Аз пък след като изгледах новите серии на Доктор Ху (тези след рибуута от 2005-та) започнах Torchwood. Изглежда интересно, но напоследък нямам време. Спрял съм на 5-та серия от 2 месеца

Аз пък след като изгледах новите серии на Доктор Ху (тези след рибуута от 2005-та) започнах Torchwood. Изглежда интересно, но напоследък нямам време. Спрял съм на 5-та серия от 2 месеца

Tutun turbon vihellyksen kuulen. Äänellään se mielen kohentaa. Ujellus kuin rajun myrskytuulen. Sitä desibelipellet koittaa ohentaa! 

- snaiperist0
-
-
- Кара: бавно
- Мечтае да кара: e30 m3
integrale4life написа:А бе момци, утре май излиза Годзилата. Да видим Хайзенбърг какви ще ги сътвори![]()
даже трейлърите не ми харесват на тоя филм със сигурност няма да го гледам

БМВ не е нито най-бързата кола, нито най-луксозната, сигурно не и най-красивата, тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!
- nik420
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E21 320;E46 320d
- Мечтае да кара: E36 M3 GT
doomy525 написа:ко става бе, не гледате ли филми вече![]()
Благодаря предварително
Колега този филм се казва:Послания от Мрака на английски заглавието е:Mothman Prophecies с Ричард Гиър

Благодаря много!!
Тегля го и..

Тегля го и..

enjoy life and drink cold beer