Слънчеви очила
Модератор: Общи модератори
52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 compact,96'индивидуъл
- Мечтае да кара: 6 serries
- Детайли за колата: монреалблауууу
Re: Слънчеви очила
DiMIcha84 написа:Дайте мнение за Carerra, че си харесах едно моделче ама не съм много в час с марките.
Китайски поляризиран модел цените им са около 30-40лв

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:За догодина пробвай следното: ноември декември преди празниците се разшетай по хубавите магаЗини има 50 %офф на хубави очила, които не са полароид или подобна шльокавица, и няма да ти се налага всяка година да си купуваш очила.
Продавал съм всякакви очила от ментаци за 5лв до дизайнерски гучи,диор ид със златни орнаменти,сваровски и др за по 500лв,тествал съм на апарати ,разликата на тези евтините и тези скъпите са каманаците и сертификата който мога да ти направя във всяка печатница,освен рей бан и полароид друго нищо не признавам ,макар и двете марки да правят по класически модели,качеството на плаките им е на светлинни години от дизайнерските за по500-600лв,ся някой дет си е дал париците за скъп боклук може да се опита да ме опровергае ,но няма да успее,като управител на фирма съм ходил на всякакви семинари и тестове сме правили на всякви очила.Не съм перфектен търговец ,но зада продавам нещо трябва да си сигурен в него,да си готов ти да си го купиш,ти да го ползваш,да си сигурен ,че няма да ти навреди,а напротив ще ти помага

- DiMIcha84
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е39 525д 2001
- Мечтае да кара: F13 с М буквичка.
Аз никъде не съм казал, че Carrera-та дето съм си я харесал е 30-40лева (230лева е), просто питам как са като качество и дали си заслужава парите.
- host
- старши ентусиаст
-
- Кара: 320i
- Детайли за колата: e36 coupe
Успокой топката, че почна да пишеш небивалици относно другите сфери извън очилата 
Дайкин е европа ... не е Дайкин в Япония... Дайкин в БГ не е Дайкин в Европа... Сони ... за телевизор ... да пен продължавам, нека темата си остане за очилата.
Жоре според мен си вземи един очила и рамки за стрелба за 50-100лв и ги метай у колата ако си активен шофьор (аз имам UVEX) - с две плаки UV400 една жълта/зелена/кафява и една тъмно сива за прекомерно слънце като слезеш от колата. И си вземи още 2-3 модела полароид или от шопинг/шопищ с кефещ те дизайн. Тва е. Нито ще им трепериш, нито нищо.
Аз лично, очила без поляризация не бих си купил, не си струва - квито и да са като марка и качество.

Дайкин е европа ... не е Дайкин в Япония... Дайкин в БГ не е Дайкин в Европа... Сони ... за телевизор ... да пен продължавам, нека темата си остане за очилата.
Жоре според мен си вземи един очила и рамки за стрелба за 50-100лв и ги метай у колата ако си активен шофьор (аз имам UVEX) - с две плаки UV400 една жълта/зелена/кафява и една тъмно сива за прекомерно слънце като слезеш от колата. И си вземи още 2-3 модела полароид или от шопинг/шопищ с кефещ те дизайн. Тва е. Нито ще им трепериш, нито нищо.
Аз лично, очила без поляризация не бих си купил, не си струва - квито и да са като марка и качество.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
DiMIcha84 написа:Аз никъде не съм казал, че Carrera-та дето съм си я харесал е 30-40лева (230лева е), просто питам как са като качество и дали си заслужава парите.
Аз поне в България не съм виждал оригинална карера,това беше преди 4-5години,във всички складове от които съм зареждал всичко беше шит,чувал съм ,че в щатско ги ценят ама не са кой знае кво,примерно ози са много по здрави като материали,макар повечето да не са поляризирани имат изключително здрави плаки и рамки,карерите на които съм попадал все са били спортни модели,нищо фешън нямаше или класики

Пак ти казвам не е до парите в БГ има много мошенници,пращал съм много тайни клиенти а и личко съм ходил при конкурентни магазини за справки

Аз с тази марка не бих рискувал,всеки сам си преценява,аз ви писах от опит оттук нататък не мога да помогна

- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
С моя бюджет от 50-60лв., темата май е малко "има ли читава Е36-ца за 1000лв."
Изглежда няма 

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
Хаха много ясно,че е европа дйкина в най добрия случай,Чехия,Белгия или азия (Тайван),но това прави ли ги лоши,ми то и сонито не ми е от Япония,тва пвави ли го лошо,Ай продиктите ми не са от калифорния а от Китай лоши са?Полароид и те не са внесени от Щатите а от европа и пак не са лоши
,одавна не се интересувам къде а Кой,Кой,Кой ги произвежда
Сори за отклонението и оффа

Сори за отклонението и оффа

- vaykisss
- младши ентусиаст
-
TNT написа:С моя бюджет от 50-60лв., темата май е малко "има ли читава Е36-ца за 1000лв."![]()
![]()
Изглежда няма
Ако не държиш да си голям гъзар,и за 60-70лв може да си намериш някъв миналогошен модел,все още има намаления които скоро ще свършат щото сезона ще почне,иначе най добрия сезон за покупка на слънчеви очила е септември или октомври всичко е намалено и има избор,и цяла зима са намалени ама повечото хубави неща са изкупени

- Doberman_vas
- младши ентусиаст
-
а дали въпроса - всяка година некви очила за 50-60 или 1 път намален рейбан за 150, който може да изкара доста години.
аз лично имам едни 9 години РБ носени и нямат драскотина никаде.
Ще ви отвеем с дизелите ей! Ако не ви отвеем, ще ви опушим, така че да ни запомните.
- vaykisss
- младши ентусиаст
-
Doberman_vas написа:а дали въпроса - всяка година некви очила за 50-60 или 1 път намален рейбан за 150, който може да изкара доста години.
Подкрепям с две ръце

- rhase
- младши ентусиаст
-
Съгласен съм.
С най-голямо удоволствие бих си купил нещо по-качествено, но в ежедневието често се драскат, губят, крадат и предпочитам да купувам на 1-2 години миналогодишни модели, хем не ми омръзват. А са на главата ми в 90% от времето когато съм на открито, нема лято нема зима 

- BAHKATA
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: G30 540i
Аз като скромен фен на очила доста се впечатлих от последните, които си купих, а именно Рей Бан, от Оптикласа (аз от там си купувам очила). Доста съм доволен, стъклата не са пластмасови като на повечето от този клас, имат поляризация, рамките са стабилни, дадоха ми два кожени калъфа (черен и кафяв), но досега не съм купувал и не бих купил очила от интернет, не че в магазина не могат да ме излъжат, но през сайт си мисля вероятността е по-голяма. Иначе Карерите не са лоши, пробвал съм някои модели, стоят добре, но на мен не ми харесва дизайна им, повечето модели наподобяват скиорски очила... Иначе имам едни Арманита, те също са здрави, готин дизайн, готини рамки, стъклата са пластмасови, но пак стават... Имал съм и Гучи, също бях доволен. Въпроса е, че винаги съм ходил на място и съм мерил, оглеждал съм материалите (не че съм голям разбирач де, но все пак) и винаги съм купувал очила преди Нова Година
, тогава е най-добре.
Успех с търсенето!

Успех с търсенето!

- BMW_RIDER
- младши ентусиаст
-
- Кара: prascho, nervaka i redneckmobil
- Мечтае да кара: "samodelna" kola
Извинявам се,че малко се отклонявам от темата, но има ли откъде да се купят само маркови стъкла или плаки .
А също и там пантички за рамки или всякакви такива неща?
А също и там пантички за рамки или всякакви такива неща?
When I'm on that bike, it's just me and God...And He better be holding on
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
рамките се кривят леко за да ти ги напаснат по главата и да не ти падат като се наведеш.
най-добре е на място за да се видиш как ще ти седят, а и като цяло дали са ти удобни.
най-добре е на място за да се видиш как ще ти седят, а и като цяло дали са ти удобни.

за рамките добре, но за стъклата има ли вариянт
че аз имам едни на polaroid който си купих преди две лета от представителен магазин, обаче понеже ми трябваха за плажа по цял ден взех най-тъмната (C3 или C4 се водеха) категория и съм много доволен и през лятото и зимата сутрин. С огледални стъкла са, но ги изпуснах един два пъти в пясъка и останаха едни реснички, а и като цяло за шофиране става само ако няма дървета, които да пазят сянка..иначе по проходите не виждаш както трябва (към 15-16h следобед примерно..) и искам да си взема С1 или С2 т.е. по-светли
ако някой не знае как се маха пясък от стъклата става с духане или на някой сешоар за ръце в хотелите наоколо

че аз имам едни на polaroid който си купих преди две лета от представителен магазин, обаче понеже ми трябваха за плажа по цял ден взех най-тъмната (C3 или C4 се водеха) категория и съм много доволен и през лятото и зимата сутрин. С огледални стъкла са, но ги изпуснах един два пъти в пясъка и останаха едни реснички, а и като цяло за шофиране става само ако няма дървета, които да пазят сянка..иначе по проходите не виждаш както трябва (към 15-16h следобед примерно..) и искам да си взема С1 или С2 т.е. по-светли
ако някой не знае как се маха пясък от стъклата става с духане или на някой сешоар за ръце в хотелите наоколо

enjoy life and drink cold beer
Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

Политиката у нас е по-страшна от организираната престъпност

52 мнения
• Страница 2 от 4 • 1, 2, 3, 4