Малко въпросчета за третата серия.
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Малко въпросчета за третата серия.
Първо да поздравя всички във форума и мен си за първия пост.Мисля скоро да си купя такъв автомобил(Е36). Обаче както знаете когото и да питаш първото, което казва е "Ауу много скъпи части и много харчи."
Та въпросът ми е нещо от сорта на 1,6 около 100 коня колко харчи всъщност? И реално поддръжката чак толко пък ли е скъпа?
Според вас колко горе-долу трябва да правиш на месец, за да може да си позволиш подобен автомобил?
Аз съм си решил вече, че ще е бавария ама все пак искам малко инфо да посъбера и мисля, че тук е правилното място
Та въпросът ми е нещо от сорта на 1,6 около 100 коня колко харчи всъщност? И реално поддръжката чак толко пък ли е скъпа?
Според вас колко горе-долу трябва да правиш на месец, за да може да си позволиш подобен автомобил?
Аз съм си решил вече, че ще е бавария ама все пак искам малко инфо да посъбера и мисля, че тук е правилното място

- flober
- младши ентусиаст
-
- Кара: G30
ако наистина мислиш за икономия си за фиеста
това не означава че бмв е някъв бензинопил разбира се , а за подръжка е като една скапана вектра да не казвам и по евтино тъка 4е въобще не слушаи какво ти говорят хора дето не са се качвали на бмв.
Скачаи смело и няма да съжаляваш а когато решиш да я сменяш някога с по нова кола гарантирам ти че следващата пак ще е БМВ

Скачаи смело и няма да съжаляваш а когато решиш да я сменяш някога с по нова кола гарантирам ти че следващата пак ще е БМВ

flober написа:ако наистина мислиш за икономия си за фиестатова не означава че бмв е някъв бензинопил разбира се , а за подръжка е като една скапана вектра да не казвам и по евтино тъка 4е въобще не слушаи какво ти говорят хора дето не са се качвали на бмв.
Сигурен съм че едва ли ще сменя марката някога

Edit: ще може ли и малко цифрички да понапишете

много е отнмосително колко ти трябва на месец ами например коя година какво сатояние е колата.като подражка си е малко по скапияко но не чак до там но всичко се компенсира от колата от кефа които ти доставя това е божестжена марка незнам само като пища в момента и ми идва от ватре да отида и даио запаля гумите макар чеса чисто нови
.

хаха
Искам да ви кажа , че фиестата на жена ми харчи колкото мойта бангия... Едното е 1.4 мойто е 2000 куб.
А сега де.
п.п. За ремонт на нейната вчера оставих 750.00 лв, за мойта само масло сменям и некви консумативи.
Кое излиза по-евтино, А/??????
А сега де.
п.п. За ремонт на нейната вчера оставих 750.00 лв, за мойта само масло сменям и некви консумативи.
Кое излиза по-евтино, А/??????
ШЕ РАЗБЕРЕШ!!!

- Lunaticc 1
- младши ентусиаст
-
- Кара: 745i;740d;330xd;330i-Convertible
- Мечтае да кара: кока & цици
- Детайли за колата: с чип !!!
добре бе хора няма ли кой да му отговори точно на това момче в цифри а не с недомлъвки.Тои пита горе долу колко пари тря праи на месец за да си позволи Е36-ца
.Аз споделям моя си опит директно без да преувеличавам и за миг,когато си взех 316i правех по около 450-550лв. мес. и се чудех дали не съм си надценил възможностите(деба нали сме бедни и се в лъскавите каручки са ни очите),оказа се че даже съм мислил и за бъдещите такива,за 2г. и 3м. съм дал за части и ремонти между 600-700лв. това е всичко от там на татък ти си преценяваш(в тези пари не влизат консумативите-3 ролки+ремък+масло+филтри+накладки....)
с покупката на Е36 и да се похвалиш 

Чеп Туринг !
Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

Мантинела Тунинг !!!
Леген Пауър Рейсинг !!!!!
Перални,Тостери,Миксери, и Гипсокартонь на ЧАСТИ !!!

- Niki Lauda
- Е36 фен
-
- Кара: каквото има
Аз мойта от както я имам скоро ще станат три години и съм сменял само консумативи.А не изкарвам кой знае какво.Така че взимай смело и да се похвалиш после.
Niki Lauda
- t0sh
- старши ентусиаст
-
- Кара: m52 e36
- Мечтае да кара: е38 ;)
- Детайли за колата: е36
ако е читаво бмв-то, понеже са здрави ако си правиш (и трябва) слалома между дупките, и не пестиш за масло и основните неща - нямаш проблеми. Поразрови из темите тука с проблеми и ремонти има цифри, са никой няма да седне да ти изрежда
но частите не са кой знае колко скъпи (освен ако не поръчваш всичко ново от Дару нали, но трябва да си вманиачен или богат)
иначе някакви умни и заможни хора на запад са казали, че ако се чудиш каква кола да си вземеш по джоба, смяташ колко пари правиш за 2 макс 3 месеца и се побираш в толкова
има нещо вярно определено в това
нооо в .бг както се сещаш е доста трудно за спазване
п.с. иначе недоволен няма да останев 100% - само внимавай какво купуваш че в .бг ги има едни...

иначе някакви умни и заможни хора на запад са казали, че ако се чудиш каква кола да си вземеш по джоба, смяташ колко пари правиш за 2 макс 3 месеца и се побираш в толкова

нооо в .бг както се сещаш е доста трудно за спазване

п.с. иначе недоволен няма да останев 100% - само внимавай какво купуваш че в .бг ги има едни...
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ми аз съм с 316-ка, поеже питаш за разход значи:
градско 9,5-10,5 (нормално каране)
извънградско 6-7 (зависи с колко е натоварена колата, но това е при 140км/ч средно)
Ако пусна климатроника качва от 0,3 до 0,5 максимум
За частите и големия разход всеки ултра известен специалист по VW, Opel или друга ултра марка ще ти каже че са скъпи и харчи като танк, тва да не те учудва.
Аз исках да си купя 318ис или 320, но изпадна читава 316-ка и я взех, да ти кажа бяха ме наплашили като тебе, ама бех упорит и взех БМВ-то, сега си го карам на бензин, но акоможех да избера пак щях да си взема 325 и да го карам на газ. Така че хвърляй се смело и ти си заразен от нелечимата болест
извънградско 6-7 (зависи с колко е натоварена колата, но това е при 140км/ч средно)
Ако пусна климатроника качва от 0,3 до 0,5 максимум

За частите и големия разход всеки ултра известен специалист по VW, Opel или друга ултра марка ще ти каже че са скъпи и харчи като танк, тва да не те учудва.
Аз исках да си купя 318ис или 320, но изпадна читава 316-ка и я взех, да ти кажа бяха ме наплашили като тебе, ама бех упорит и взех БМВ-то, сега си го карам на бензин, но акоможех да избера пак щях да си взема 325 и да го карам на газ. Така че хвърляй се смело и ти си заразен от нелечимата болест

- vitamincpp
- ентусиаст
-
- Кара: e46 330Ci convertible
Значи моята ис-ка гори 7-8 извънграда като последния път стигнах и над 8 но карах здраво( преди влизането на новите глоби
) В града (София ) дори не мога да кажа защото не съм засичал, като намалее наливам с ковто не искам да кажа че не ме интересува но колкото толкова(мисля че не минавам 11 но това е грубо, а и съм спокоен шофер). Разходи имам основно за консумативи понеже съм маниак и искам всичко да е тип топ, и за да купувам нещата които някой си е харесал по колата ми. Имам познати с фордове , голфове и вектри и наблюденията ми са че имат дори по големи разходи но всичко си зависи в какво състояние ще е БМВто което ще си вземеш . Ако не извадиш късмет ще се разориш, но то така е и с другите марки на старо. Така че смело и разумно при избора 

vitamincpp написа:Значи моята ис-ка гори 7-8 извънграда като последния път стигнах и над 8 но карах здраво( преди влизането на новите глоби) В града (София ) дори не мога да кажа защото не съм засичал, като намалее наливам с ковто не искам да кажа че не ме интересува но колкото толкова(мисля че не минавам 11 но това е грубо, а и съм спокоен шофер). Разходи имам основно за консумативи понеже съм маниак и искам всичко да е тип топ, и за да купувам нещата които някой си е харесал по колата ми. Имам познати с фордове , голфове и вектри и наблюденията ми са че имат дори по големи разходи но всичко си зависи в какво състояние ще е БМВто което ще си вземеш . Ако не извадиш късмет ще се разориш, но то така е и с другите марки на старо. Така че смело и разумно при избора
Да от това най ме е страх, че тука като фане някой БМВ-то и му разцепва задника от каране и ръчкане. Ще се внимава много какво се взима просто.Иначе разхода е съвсем в рамките на нормалното.Благодаря за инфото много на всички.
Много се надявам скоро и аз да седна зад волана на такава машина

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Dimo написа:Ми аз съм с 316-ка, поеже питаш за разход значи:
е много е тва! 8 хваща мойта!
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
Ела да покараш в Софийските задръстания и да видим дали ша ти е много, иначе и на мен в Стара Загора ми дава 8 

23 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2