Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Модератори: Dimitroff, Технически модератори
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Re: Тема 1. Съвети и въпроси относно избор на Е9х
Това е 318 - 129к.с., двулитров е и джамбазите го пишат 320. Важи кажи-речи всичко, което е за 320-те.
Never mistake motion for action...
- novobranec.pz
- Потребител
-
ми казаха ми,че е 2000 кубика. може и да е 1.8
как се държи?
как се държи?
- katronski_br
- ентусиаст
-
- Кара: с кеф...
- Мечтае да кара: МИГ29
- Детайли за колата: Е90 бензин 129 к.с. 2007.
Те добре са ти казали че е 2000 кубика , защото си е 2000 кубика не е 1.8. обаче не е модел 320 а е модел 318. конете са 129.
държи се супер. ще останеш доволен ако търсиш нормална кола. Ако търсиш кола да се хапеш по светофарите с опелчета, голфчета и така нататък- няма да останеш доволен. Но за едно нормално ползване си е добре, както казва един колега- даже има коне в излишък да идеш на работа, да закараш детето на училище и да минеш през супермаркета. Аз обожавам тишината на този двигател. Трябва да си залепиш ухото на капака за да разбереш че работи. А от вътре ако не следиш оборотомера и лампите по таблото няма как да разбереш че двигателя работи (както прави жена ми). По двигателя не съм чувал за някакви хронични болежки , само сменяш маслото навреме и караш
(един съвет от мен- да се внимава със смяната на маслото и какво масло се налива, че моята като я купих.... не знам колко време и с какво масло е карана но имаше едно леко ''цъкане'' като от повдигач, управи се след като смених маслото с хубаво което имаше почистваща съставка и като наближи време за смяна, цъкането лекичко напомня за себе си, явно са чувствителни към маслото). По купето.... като на всяка друга тройка -дреболии. Доволен съм като характер, въпреки че по някога ми се иска като настъпя педала да се изтрелва малко по-бързо, но и така е става.
държи се супер. ще останеш доволен ако търсиш нормална кола. Ако търсиш кола да се хапеш по светофарите с опелчета, голфчета и така нататък- няма да останеш доволен. Но за едно нормално ползване си е добре, както казва един колега- даже има коне в излишък да идеш на работа, да закараш детето на училище и да минеш през супермаркета. Аз обожавам тишината на този двигател. Трябва да си залепиш ухото на капака за да разбереш че работи. А от вътре ако не следиш оборотомера и лампите по таблото няма как да разбереш че двигателя работи (както прави жена ми). По двигателя не съм чувал за някакви хронични болежки , само сменяш маслото навреме и караш

В началото бе самолетен двигател..... и Господ каза: ''Нека бъде BMW''
- novobranec.pz
- Потребител
-
Мерси за изчерпателния отговор
Ами имам да мисля една седмица дали да е взема...
Колата е 2007г, бензин с 6 скорости,ръчка. Има всички екстри без кожа/не ми е водещо това/.
Карах е днес хубаво вози
Колата е на майстор и изглежда много добре!
Само ме притеснява, че е доста ниска...
На реални 180 000км била, купувана преди 1,5г от Камор Сф.
Какво специфично да й гледам другия път???
Комплект зимни и лятни хубави гуми и джанти. Едните са рънфлат /май така се казваха/.
Голяма навигация, но се искало диск да работи около 160лв струвал /мерси.../
Има заден и преден парктроник-визуализира колата с три зони-червена,жълта и зелена.
Да попитам, както казах е доста ниска дали парктроник-а хваща бордюр???
Има шибедах. Мултифункционален волан, сд чейнджър.
За друго не се сещам

Ами имам да мисля една седмица дали да е взема...

Колата е 2007г, бензин с 6 скорости,ръчка. Има всички екстри без кожа/не ми е водещо това/.
Карах е днес хубаво вози

Колата е на майстор и изглежда много добре!
Само ме притеснява, че е доста ниска...
На реални 180 000км била, купувана преди 1,5г от Камор Сф.
Какво специфично да й гледам другия път???
Комплект зимни и лятни хубави гуми и джанти. Едните са рънфлат /май така се казваха/.
Голяма навигация, но се искало диск да работи около 160лв струвал /мерси.../
Има заден и преден парктроник-визуализира колата с три зони-червена,жълта и зелена.
Да попитам, както казах е доста ниска дали парктроник-а хваща бордюр???
Има шибедах. Мултифункционален волан, сд чейнджър.
За друго не се сещам

- katronski_br
- ентусиаст
-
според мен си заслужава като екстри, но нещо..... преди година и половина купена пък на 180 000 км... не се връзва.
сигурном искаш да кажеш че е купена преди година и половина от Камор ама ВТОРА РЪКА.
иначе за диск с картите.... тук из форума можеш да намериш този от 2014 колегите имат. Аз съм с такъв, благодарение на помощ от колегите тук.
ако е прекалено ниска- виж и окачването, може да е слагано някакво спортно. Чейнджъра предполагам е автърмаркет но не съм сигурен. Направи и една хубава и обстойна диагностика. и качи снимки тук.
сигурном искаш да кажеш че е купена преди година и половина от Камор ама ВТОРА РЪКА.
иначе за диск с картите.... тук из форума можеш да намериш този от 2014 колегите имат. Аз съм с такъв, благодарение на помощ от колегите тук.
ако е прекалено ниска- виж и окачването, може да е слагано някакво спортно. Чейнджъра предполагам е автърмаркет но не съм сигурен. Направи и една хубава и обстойна диагностика. и качи снимки тук.
- novobranec.pz
- Потребител
-
Да, не съм се изразил правилно
Купена е втора ръка преди 1,5г на 150к, а сега е на 180к.
Ми майстора каза, че не е барал нищо по нея като допълнителни неща, а така си била оригинално
Нека да видя след седмица ако е взема и ще питам за този диск, макар че е ще карам само в БГ, като 80% градско
Другия път ще снимам като ида да ви е покажа, че не е пусната из нета за продан.
Сега ще прочета темите, че е бъкана с копчета и екранчета, а мойто старо ауди нямаше тия неща и всичко ми е ново

Купена е втора ръка преди 1,5г на 150к, а сега е на 180к.
Ми майстора каза, че не е барал нищо по нея като допълнителни неща, а така си била оригинално

Нека да видя след седмица ако е взема и ще питам за този диск, макар че е ще карам само в БГ, като 80% градско

Другия път ще снимам като ида да ви е покажа, че не е пусната из нета за продан.
Сега ще прочета темите, че е бъкана с копчета и екранчета, а мойто старо ауди нямаше тия неща и всичко ми е ново

novobranec.pz написа:...
Да попитам, както казах е доста ниска дали парктроник-а хваща бордюр???...
Не, не хваща бордюр. Но иначе е много точен.
- novobranec.pz
- Потребител
-
CD чейнджъра бил оригинален.
Друго да питам летни гуми два варианта 17-ки обикновенни на един сезон или нови/на 1000км/рънфлат 16-ки/с оригиналните джанти/ Кое да избера????
Друго-пожарогасителя й е под шофьорската седалка-къде може да стои, че там ми загрозява визията
Друго да питам летни гуми два варианта 17-ки обикновенни на един сезон или нови/на 1000км/рънфлат 16-ки/с оригиналните джанти/ Кое да избера????
Друго-пожарогасителя й е под шофьорската седалка-къде може да стои, че там ми загрозява визията

- Leon
- старши ентусиаст
-
Пожарогасителят може да го държиш под кората в багажника, но под седалката го стигаш лесно, а в багажника... Джантите и гумите са въпрос на вкус, ще возят еднакво щом 16-те са РФТ.
- katronski_br
- ентусиаст
-
Аз махнах старите ми 16-ки рънфлат и си сложих нормални и шума намаля драстично и возията стана по-мека.
колега, ако някоя дреболийка те интересува пиши ми на ЛС да не задръстваме темата с ''ами това що прави така ..."
колега, ако някоя дреболийка те интересува пиши ми на ЛС да не задръстваме темата с ''ами това що прави така ..."
Здравейте колеги,
от седмица-две съм в трескаво търсене на бмв 320 - автомат или ръчка(първоначално съм се ориентирал към автомат).Може ли вашето компетентно мнение за посочените екземпляри преди да тръгна на обход по автокъщите и частни обяви:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5zhhiw
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=60az82
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=60vnrz
http://www.cars.bg/c657931
Благодаря предварително!
от седмица-две съм в трескаво търсене на бмв 320 - автомат или ръчка(първоначално съм се ориентирал към автомат).Може ли вашето компетентно мнение за посочените екземпляри преди да тръгна на обход по автокъщите и частни обяви:
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=5zhhiw
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=60az82
http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=60vnrz
http://www.cars.bg/c657931
Благодаря предварително!

- Leon
- старши ентусиаст
-
Въпреки, че съм фен на светлите салони, на мен лично ми хвана окото втората обява - добре оборудвана, по снимки изглежда в прилично състояние, не пише 140к км...
- stankata777
- ентусиаст
-
- Кара: Е71 30д
- Мечтае да кара: Ф06
- Детайли за колата: AW/Bl/8sp/M steering wh/paddles/
Без компромиси е почти невъзможно да се намери читав 8-9год автомобил,трябва много гледане,много проверки и когато попаднеш на по-добър екземпляр,веднага ще го забележиш...По снимки е трудно да се установи,но на мен ми се струва,че именно втората обява е най-караният автомобил от тези, и бих го пропуснал(изглежда ми много уморен салона за 211к км,предполагам са повече).Успех!
gone,but not forgotten:
E36 grey
E90 monaco blue
E36 grey
E90 monaco blue
- Leon
- старши ентусиаст
-
Колегата търси от най-ниските оферти, мен там километри под 200 най-много ме плашат... По мои наблюдения почти всички дизели милионници по автокъщите са на по 160 хиляди, ни повече, ни по малко, явно е някаква психологическа граница на приемане... Но докато не я види на живо, само си пишем тук.
- east_warrior
- Потребител
-
колеги какво ще кажете за тази http://nfs.mobile.bg/pcgi/mobile.cgi?to ... ink=61j330 как може да се докаже пробега освен по сервизната книжка които ги правят за 20лева?