Apple устройства, iOS и macOS тема

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW M3

Re: iOS тема

Мнение от АзОбичамBMW » 22 Мар 2014, 9:54

[COPYRIGHT SIGN] написа:Кажете каква е най-фрапиращата разлика между 5 и 5s - в смисъл какво различно се усеща ако не сравняваме сухи характеристики
Камерата е осезаемо по-добра, супер бърз е и Touch ID сензорът работи перфектно, бих казал.

Kris написа:Много е яко това със сензора, особено когато пръста ти е малко по голям от сензора. На 17 - тото плъзгане нагоре надолу, на ляво на дясно. И може и да се отключи. Но пък после май не ти иска парола в ап стор-а.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk
Няма нужда от плъзгане. Поставяш си пръста и веднага отчита (моите палци също са големички :D). Досега от няколкостотин отключвания дневно да не ми разпознал максимум 2-3.

Sent from my iPhone using Tapatalk
обичам BMW - http://facebook.com/bmwblog.bg

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 22 Мар 2014, 12:48

kronos написа:
STASEK написа:Суджука (Sygic) също работи без интернет.

И може би е най добра, ползвам я на 5s и съм изумен колко бързо прави връзка със спътниците. Цената и е малко висока, но си заслужава.

Някой те е подвел, като ти е казал, че е най-добрата (предполагам живееш в БГ) и още повече говориш за платените.
Ако не можеш да смениш картите, сиджика е най-зле от другите 2-3 масови.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 Touring

Мнение от Denmark » 23 Мар 2014, 2:57

Kris написа:Много е яко това със сензора, особено когато пръста ти е малко по голям от сензора. На 17 - тото плъзгане нагоре надолу, на ляво на дясно. И може и да се отключи. Но пък после май не ти иска парола в ап стор-а.

Sent from my GT-N5100 using Tapatalk

може би не си си "регистрирал" пръста добре :dunno: при мен няма проблеми с отключването, рядко се случва да стане от 2-3тия път.

в апп стора като тръгнеш да сваляш нещо те пита за паролата или TouchId. на мен лично това с въвеждането на паролата ми е много досадно и беше едно от нещата, които мразех, когато имах 4S, а и сега на iPad-a...

иначе аз имам въпрос - дали съществува нещо като add block-а на компютрите за iPad? щото като си пусна клипче от youtube и постоянно трябва да гледам и по някоя друга реклама... :bang:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от BadAngel » 23 Мар 2014, 11:10

качих си иос 7.1

телефона стана много по-бърз

има нови менюта при писане (клавиятурка) и при набиране

вече като некои ти звъни има освен вдигни и затвори и прати СМС

има и некви други работи, до които не стигнах честно казано

ама тия с 4с се оплакват, че им е бавен

моя е 5-ца, но не спортния
No bling at the Ring

младши ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: 911

Мнение от TNT » 23 Мар 2014, 11:15

Аз съм с 4 и е по-бърз :yes:
Изображение

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 23 Мар 2014, 18:52

7.1 е по-бърз само за 4/4S телефоните. Дерзайте, не са много компаниите, които оптимизират нов OS за телефони на 3-4 години. Google определено не е една от тях :mhihi:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 23 Мар 2014, 20:19

По-старите само не са използваеми. Едно приятелче доскоро беше с един от първите (май 2-рия, който излезе) и на 95% от програмите нямаше ъпдейт за неговата версия :lol: , а старите версии забивали. Ама то 2007-2008 модел... При iOS дори скрийншот става по-лесно и бързо :lol:
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: MB w212 AMG
Мечтае да кара: по пътища без дупки

Мнение от kronos » 23 Мар 2014, 22:30

bam-bam написа:
kronos написа:

И може би е най добра, ползвам я на 5s и съм изумен колко бързо прави връзка със спътниците. Цената и е малко висока, но си заслужава.

Някой те е подвел, като ти е казал, че е най-добрата (предполагам живееш в БГ) и още повече говориш за платените.

Кажи коя е най добра?

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Мар 2014, 22:56

b00st написа:7.1 е по-бърз само за 4/4S телефоните. Дерзайте, не са много компаниите, които оптимизират нов OS за телефони на 3-4 години. Google определено не е една от тях :mhihi:

Не си прав, кажи ми един гугъл телефон (на гугъл, а не на самсунг, лг и подобни), който не е получил последните ъпдейти на андроид. В момента двугодишен нексус е с 4,3

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 23 Мар 2014, 23:13

© написа:
b00st написа:7.1 е по-бърз само за 4/4S телефоните. Дерзайте, не са много компаниите, които оптимизират нов OS за телефони на 3-4 години. Google определено не е една от тях :mhihi:

Не си прав, кажи ми един гугъл телефон (на гугъл, а не на самсунг, лг и подобни), който не е получил последните ъпдейти на андроид. В момента двугодишен нексус е с 4,3

Айде, айде, последния андроид е 4.4.2 kit kat. Излезе с Nexus 5 преди сумати време, а за 4-ките един чеп :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 23 Мар 2014, 23:55

моя е нексус 7 от първите и е с 4,3
4-ките не знам, може наистина да са ги отрязали

всъщност сега погледнах и съм се объркал - с 4.4.2 е :mhihi:
Screenshot_2014-03-24-00-00-05[1].png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от TNT » 24 Мар 2014, 0:08

2010 година Нексъс с последния ли е? Защото ябълката е с последния :wave: Точка по въпроса.
Изображение

Потребител
Аватар
Мечтае да кара: BMW M3

Мнение от АзОбичамBMW » 24 Мар 2014, 3:35

[COPYRIGHT SIGN] написа:

Galaxy Nexus излезе през октомври, 2011 и няма да получи Kit Kat. За сравнение - iPhone 4 e от лятото на 2010. :shock:

Sent from my iPhone using Tapatalk
обичам BMW - http://facebook.com/bmwblog.bg

Слави
Аватар

Мнение от © » 24 Мар 2014, 8:23

Е прави сте, епъл са малко по-добре с поддръжката. И би трябвало при тези цени :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Е39
Мечтае да кара: Е92

Мнение от bam-bam » 24 Мар 2014, 17:30

kronos написа:
bam-bam написа:
kronos написа:

Кажи коя е най добра?

Най-добрата е тази дето може да сложиш с джейл, защото си сменяш картите.
При платените сиджика е най-зле, понеже ползва смотани карти(нямам претенции за софта)
Може би навигона за в бъдеще ще дръпне при платените, Иго (източна европа е зле), Гармин той гледам на зони го направили и не знам как се плащат.
Иначе и 3те ползват по-добрите карти спрямо сиджика.
Ако е въпрос може би от град до град всички ще се държат сходно, макар, че доста съм сравнявал спрямо 4те и сиджика винаги е бил последен.
Изображение

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата