Одран автомобил

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: CLS 320
Мечтае да кара: X6 M6, CLS AMG, 6 Series Gran Coupe

Re: Одран автомобил

Мнение от TytusPulo » 20 Мар 2014, 11:18

pepi_tu написа:Аз ще ти кажа... аз имах на старата кола одрано до ламарина... Моята жена е с много дълги нокти и много се рисува по ноктите.. ииии я гледам една вечер, лаковете и с едни тънки четчици ама с по 2 3 косъма и си рисува някъкви калинки и викам оооо така ли.... намерихме същия цвят лак за нокти хванах жената с тея тънките четчици така ми я направи 2 ра година още няма и следа от тази дръскотина.. !!! Извода е търси същия цвят обаче скъп лак за нокти някакъв за 4 5 лева дето е и има такива мн тънки четчици.. хващаш някоя булка дето мн си е правила ноктите и ти го оправя :bchug:

Това с лака беше първия съвет който получих. Предвид че ми предложиха лак за 60 ст...цялата идея ми прозвуча несериозно :)

Шегата настрана, един скъп лак колко ще бъде устойчив на атмосферни условия и автомивки?

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E36 Coupe
Мечтае да кара: E60 M5

Мнение от pepi_tu » 20 Мар 2014, 23:52

TytusPulo написа:
pepi_tu написа:Аз ще ти кажа... аз имах на старата кола одрано до ламарина... Моята жена е с много дълги нокти и много се рисува по ноктите.. ииии я гледам една вечер, лаковете и с едни тънки четчици ама с по 2 3 косъма и си рисува някъкви калинки и викам оооо така ли.... намерихме същия цвят лак за нокти хванах жената с тея тънките четчици така ми я направи 2 ра година още няма и следа от тази дръскотина.. !!! Извода е търси същия цвят обаче скъп лак за нокти някакъв за 4 5 лева дето е и има такива мн тънки четчици.. хващаш някоя булка дето мн си е правила ноктите и ти го оправя :bchug:

Това с лака беше първия съвет който получих. Предвид че ми предложиха лак за 60 ст...цялата идея ми прозвуча несериозно :)

Шегата настрана, един скъп лак колко ще бъде устойчив на атмосферни условия и автомивки?

Ами не знам колега, тука вече трябва да се консултираш с жени професионалистки.... Знам, че имат лакове за нокти дето жената мие чиниите и пада, аз моя преди време го бях взел за 6 и нещо ли 7 лева и то беше някво супер малко шишенце.... Не мога да го намеря да видя на коя фирма беше. Ако искаш другия вариант е да си поръчаш 100 грама боя от твойта, някой да ти го смеси с хубав лак и пак с тънката четчица някоя кадърна жена да ти го мацне :dunno: Но аз лично с лак а за нокти се спасих :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 21 Мар 2014, 0:55

Абе вие нормални ли сте ? :kuku:
Тва с лака за нокти става за некви забележки дето са макс 5 на 5 мм и са на некви места където трябва да се вгледаш за да ги видиш.
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Предишна

Назад към E36