[DIY] Лайсни в алкантара
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- АзОбичамBMW
- Потребител
-
- Мечтае да кара: BMW M3
Re: [DIY] Лайсни в алкантара
Браво, колега! Резултатът ми харесва.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- Djelebov
- младши ентусиаст
-
- Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
- Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible
Не знам дали има снимки в нета - аз лично го пробвах, само за да видя как би изглеждало - залепих цяло парче, без да слагам лепило за М-чето и около копчетата и просто изрязах дупки за копчетата, колкото да мога да добия представа дали ще ми хареса. Хареса ми как изглежда детайла, но не ми се върза на волана, щото обръча и бег-а са ми в алкантара и става прекалено едно и също...та го разлепих и се отказах. Хубаво е първо да си направиш такава безопасна проба ако не си виждал как ще изглежда, че ако тръгнеш да шкуриш, а после не ти хареса е кофти.

- dpopov
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E92 335xi
- Мечтае да кара: BMW E92 M3 / BMW M2 Competition
Колега, евала ! Много добре се е получило! А колоните на купето дали ще стане с алкантара ? Ще я водя мойта на тапицер да ми ги прави в близките месеци ..
Understeer is when you hit the wall with the front of the car,
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car.
Horsepower is how fast you hit the wall,
Torque is how far you take the wall with you.
- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
Плата стигна ли ти за лаисните на вратите?
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
Симпатично изглежда, не мога да кажа че много ми харесва, но идеята не е лоша, интересно ми е само панела около копчетата за стъклата и на лоста, дали няма да се протрие с времето. Дано да държи дълго.
- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci
На първият въпрос: На вратите не съм ги правил, защото смятам че бързо ще се протрият там, но ако бях решил да ги правя, това парче което имах нямаше да ми стигне според мен...
На Вторият: Най-много се е износила на Скоростния лост, но не достатъчно за да се подменя за сега, знаех че ще се износва, но предимството е че сам си ги правих и когато се износят достатъчно че да е грозно, ще си ги направя пак със останалият плат който си пазя...
п.п. На един приятел му тапицирах топката на Голфа с алкантара и се заноси доста грозно за около 2 месеца... (голфа му е ръчка, моята е автомат)
По късно ще ви покажа топката как стана, и към края на месеца ще правя на един авер тавана на CLK-то, и него ще наснимам

На Вторият: Най-много се е износила на Скоростния лост, но не достатъчно за да се подменя за сега, знаех че ще се износва, но предимството е че сам си ги правих и когато се износят достатъчно че да е грозно, ще си ги направя пак със останалият плат който си пазя...
п.п. На един приятел му тапицирах топката на Голфа с алкантара и се заноси доста грозно за около 2 месеца... (голфа му е ръчка, моята е автомат)
По късно ще ви покажа топката как стана, и към края на месеца ще правя на един авер тавана на CLK-то, и него ще наснимам

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
евала за ентусиазма 

- -Maxxx-
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Ci

И крайният резултат беше това :

п.п. Малкият шев умишлено е външен, така ни хареса повече! И в своя защита ще кажа че е шита на ръка цялата, стана от 2-рия опит, и след 2-рия ден когато се омачка хувабаво, шевовете перфектно си бяха влезли в каналите и не се виждаха така като на снимката.
В последствие разбрахме че съм копирал неумишлено 997 GT3 shift knob

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2