Защо другите марки ни мразят?
Модератор: Общи модератори
- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
Re: Защо другите марки ни мразят?
sixstraight написа:Assembly Mirafiori plant, Turin, Italy
Я друго се чудим, оти Мирафиорите правят BMW-та, а не фиат-ки?!

----
иначе, аз пък никакъв хейт не съм видял в другите марки, хондаджийте в целия град си сложиха бутала от е46 двоен ванус...

You said: "Time will change!" What if it changes you?
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
vicho написа:sixstraight написа:Assembly Mirafiori plant, Turin, Italy
Я друго се чудим, оти Мирафиорите правят BMW-та, а не фиат-ки?!![]()
Мирафиори е модел Фиат.

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
BMW in a nutshell
Стига сме се заблуждавали вече ... тва е чара !

Стига сме се заблуждавали вече ... тва е чара !

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- sixstraight
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 M5 20 JAHRE
- Мечтае да кара: E34 520 на метан
Vanqu1sh написа:vicho написа:sixstraight написа:Assembly Mirafiori plant, Turin, Italy
Я друго се чудим, оти Мирафиорите правят BMW-та, а не фиат-ки?!![]()
Мирафиори е модел Фиат.
имат клон в София в които се занимават с бмв

Всички пътища водят към НАДИН 

- Top Gun Maverick
- Старши спамър
-
- Кара: Кон
- Мечтае да кара: хората към оринджпилване
- Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки
Що пишете глупости? Това, че хората са се кръстили на модел Фиат, не значи, че правят Фиати или ги интересуват изобщо Фиатите. Просто си звучи добре, а ако някой не се позаинтересува откъде идва това Мирафиори, то едва ли ще е знаел, че е модел Фиат.
- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
А колегата, който каза "За първи път виждам някой да се хвали, че не е сменил нищо по колата си" искам да го помоля пак да ми прочете поста и после да си дефинира "РЕМОНТ" и "Смяна на консумативи".

- Elesar74
- старши ентусиаст
-
- Кара: Долното
- Детайли за колата: Toyota Yaris D4D 2015.
Едни идолопоклонници, мразят други идолопоклонници.
Човек си личи какъв е, не по това колко от високо гледа, а по това колко ниско може да се наведе.
- GecataBMW-E46
- младши ентусиаст
-
Тая тема от одавна май е за ключ,смисъла и какъв беше,а на каде отиде хората да си мерят фиятите

- skipper
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: сред идиоти.
- Мечтае да кара: e31 850csi
Може би заради изпълнения като това : viewtopic.php?f=19&t=365216 

Oo (|||)(|||) oO
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
First law of electronics: "Every device is powered by the white smoke that resides within it, when the white smoke comes out, the device doesn't work anymore.
- drago_pavlov
- младши ентусиаст
-
- Кара: както може
- Мечтае да кара: както не може...
- Детайли за колата: от миналия век
Защото 90% от каращите БМВ са комплексирани късопишковци, дето си мислят, че качвайки се на 15-20 годишна гробница, стават безсмърни и безкрайно вървежни...
В събота по обяд чакам на светофара на Хенрих Ибсен и Гоце Делчев, като аз съм на Хенрих Ибсен в посока от България към Парадайс. В това време от Гоце Делчев излиза някакъв бастун с изсулена Е46-ца "с вратите напред бате"... Нали кара "хулигана на пътя бате"...
И то не някакъв 20 годишен келеш, а човек на видима възраст 30-35 години. А на кръстовището пълно с коли, паркирали навсякъде, пешеходци, колоездачи, ролери, деца, майки с колички, все пак е събота, 20 градуса, в Южния парк беше лудница...
Е заради такива "фЙенчета" е такова мнението на останалите...
В събота по обяд чакам на светофара на Хенрих Ибсен и Гоце Делчев, като аз съм на Хенрих Ибсен в посока от България към Парадайс. В това време от Гоце Делчев излиза някакъв бастун с изсулена Е46-ца "с вратите напред бате"... Нали кара "хулигана на пътя бате"...
И то не някакъв 20 годишен келеш, а човек на видима възраст 30-35 години. А на кръстовището пълно с коли, паркирали навсякъде, пешеходци, колоездачи, ролери, деца, майки с колички, все пак е събота, 20 градуса, в Южния парк беше лудница...
I kill a communist for fun, but for a green card... I'm gonna carve him up real nice.
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
drago_pavlov написа:Защото 90% от каращите БМВ са комплексирани късопишковци, дето си мислят, че качвайки се на 15-20 годишна гробница, стават безсмърни и безкрайно вървежни...
Абсолютно те подкрепям. Просто има хора, които не мислят, че как му удари камшик, така са го дали във вечерните новини недай си Боже...
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Онзи ден един "колега" с Е46 на Сливница/нали сега движението се извършва в едното платно/ и за да не чака бам на дълги в насрещното движение
.
Пълно е обаче с кукувци собственици на доста марки. Имам чувството ,че се обръща внимание само на тази марка. Ами я вижте алфистите , с аудитата , за субитата да не говоря...шофирам много и гледам ситуацията на пътя и идиотщините на бг.задпилотните устройства,но не съм кон с капаци и да не виждам и другите .
Сега да се казва ,че 90 или 95% от беемвистите са луди безотговорни и селтаци малко ми идва пресилено.
Работя цял ден със собственици на нашата марка и имам поглед малко или много на нещата . Не бих казал , че това отговаря на действителността и малко ми е болно да се самообиждаме - карам марката и се занимавам с марката точно заради хората собственици на тези коли , хора на които може да се обадиш през ноща и да ти помогнат в различни ситуаций с най-различен характер, както и аз да помогна... да влезеш в техническите подфоруми и за минути да получиш нужната информация . Хора които карат в рамките на разумното и не са се качили от най-старото та до най-новото бмв за да гледат лошо и да правят изцепки на пътя . Нали зад нея стоят пак тези същите хора - или тук сме тези 5-10 % ... едва ли . Има и луди глави - не мога да си кривя душата - но да не обръщаме внимание само на тях.
Аз примерно карам доста нормално и някой път даже ми се смеят за това ,че спазвам смешните и неадекватни в много случай ограничения . Но в приятели от детинство даже / а имам доста които карат обаче други марки/ зачекне ли се темата марка автомобил и излиза от устата има една злоба ...не е истина.
Един не може да си позволи да кара ново бмв , купува друга марка чисто нов автомобил, които примерно 8 годишната ми Е60-ка по доста показатели го прави смешна и започват едни спорове за екстри , и тем подобни и т.н... мога още доста да пиша по темата , но няма смисъл. Във всяко стадо има черни овци .
Карайте внимателно - който иска да дрифти и да се прави на пилот има си места за тези неща. Да -с намаляването на цените на някой модели започвам да ги наричам "новите пернишки голфове"/да ме извинят колегите от Перник- имам приятели там./ Но тези същите индивиди след това не минават на по-нов или скъп вариант на марката а минават на следващата псевдо изгодна резачка от която и да е марка.
Това си е и до манталитет . Вчера бях на прожекция на NEED FOR SPEED ...Филма свърши и казах на майтап на жена ми - гледай сега "вдъхновени" от филма как ще излязат повечето от паркинга и по шосето . Излязох прав с едно поне 50% от излизащите независимо от марката - то не бе гонене, не бе пилене на гуми ...и повечето бях други марки.

Пълно е обаче с кукувци собственици на доста марки. Имам чувството ,че се обръща внимание само на тази марка. Ами я вижте алфистите , с аудитата , за субитата да не говоря...шофирам много и гледам ситуацията на пътя и идиотщините на бг.задпилотните устройства,но не съм кон с капаци и да не виждам и другите .
Сега да се казва ,че 90 или 95% от беемвистите са луди безотговорни и селтаци малко ми идва пресилено.
Работя цял ден със собственици на нашата марка и имам поглед малко или много на нещата . Не бих казал , че това отговаря на действителността и малко ми е болно да се самообиждаме - карам марката и се занимавам с марката точно заради хората собственици на тези коли , хора на които може да се обадиш през ноща и да ти помогнат в различни ситуаций с най-различен характер, както и аз да помогна... да влезеш в техническите подфоруми и за минути да получиш нужната информация . Хора които карат в рамките на разумното и не са се качили от най-старото та до най-новото бмв за да гледат лошо и да правят изцепки на пътя . Нали зад нея стоят пак тези същите хора - или тук сме тези 5-10 % ... едва ли . Има и луди глави - не мога да си кривя душата - но да не обръщаме внимание само на тях.
Аз примерно карам доста нормално и някой път даже ми се смеят за това ,че спазвам смешните и неадекватни в много случай ограничения . Но в приятели от детинство даже / а имам доста които карат обаче други марки/ зачекне ли се темата марка автомобил и излиза от устата има една злоба ...не е истина.
Един не може да си позволи да кара ново бмв , купува друга марка чисто нов автомобил, които примерно 8 годишната ми Е60-ка по доста показатели го прави смешна и започват едни спорове за екстри , и тем подобни и т.н... мога още доста да пиша по темата , но няма смисъл. Във всяко стадо има черни овци .
Карайте внимателно - който иска да дрифти и да се прави на пилот има си места за тези неща. Да -с намаляването на цените на някой модели започвам да ги наричам "новите пернишки голфове"/да ме извинят колегите от Перник- имам приятели там./ Но тези същите индивиди след това не минават на по-нов или скъп вариант на марката а минават на следващата псевдо изгодна резачка от която и да е марка.
Това си е и до манталитет . Вчера бях на прожекция на NEED FOR SPEED ...Филма свърши и казах на майтап на жена ми - гледай сега "вдъхновени" от филма как ще излязат повечето от паркинга и по шосето . Излязох прав с едно поне 50% от излизащите независимо от марката - то не бе гонене, не бе пилене на гуми ...и повечето бях други марки.
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
laviatan написа:Имам чувството ,че се обръща внимание само на тази марка.
Taка се е насадило у хората отдавна, че БМВ=шофьори кретени. Иначе и аз мога да споделя много "ситуации" и ако трябва да съм честен не е БМВ автомобила, който преобладава. Аз лично от може би 1г. насам забелязвам все аЛудита да беснеят и да правят глупости. Падна им цената на новите ли какво не знам, ама...

- Bavarec88
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E46 330i
- Мечтае да кара: 330i--> e39 M5/e46 M3 -->e60 M5/e92 M3 --> F10 M5
Като чета мненията на някои ''колеги''. Се чудя дали вярно, следващият ми автомобил, да е едно прилично фиатче (дизел) или нещо френско... Те БМВ и без това не стават. Ха-ха хора чувате ли се, дори и 15-20 годишния баварски скраб е по-приятен и в пъти по-забавен за каране от която и да е нова Френска или каквато и да е друга малолитражка с предно. Казвам го от личен опит. Доста нови служебни коли карам, които са просто скучни в сравнение дори със старата ми 20-ска... А това, че някои мислят различно от други си е факт, но дайте да не си налагаме мнението.