Изключване на кантара в седалката
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
Изключване на кантара в седалката
Имам проблем който сигурно имат 50% от собствениците на Е46 имат.
Светна ми бега приятел има диагностика БМВ скенер и прочетохме, че кантара в пасажерската седалка е дал грешката. Искам да го изключа за това четох един час из форума но не разбрах точно как.
Ако има някой да ми обясни ще съм много благодарен. Извинявам се ако темата има вече отговор но наистина не можах да намеря.
Благодаря и поздрави
Светна ми бега приятел има диагностика БМВ скенер и прочетохме, че кантара в пасажерската седалка е дал грешката. Искам да го изключа за това четох един час из форума но не разбрах точно как.
Ако има някой да ми обясни ще съм много благодарен. Извинявам се ако темата има вече отговор но наистина не можах да намеря.
Благодаря и поздрави
- Atsalov
- Ацалов
-
- Кара: Колело
- Мечтае да кара: Лодка в морето
Re: Изключване на кантара в седалката
maxi-mix написа:Имам проблем който сигурно имат 50% от собствениците на Е46 имат.
Благодаря и поздрави
Ами прав си,доста е изписано по въпроса . Но най-лесно и бързо можеш да го деактивираш със скенер 1.4
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
С БМВ Скенер е най-лесно. Изключва се буксата на кантара, след което се прекодира централата.
Прекодирането става и с НЦС експерт. Другия метод който е отживелица вече е с съпротивления на буксата на кантара.
Прекодирането става и с НЦС експерт. Другия метод който е отживелица вече е с съпротивления на буксата на кантара.

ERKENNUNG_SITZBELEGUNG_1
nicht_aktiv
ERKENNUNG_SITZBELEGUNG_2
nicht_aktiv
Това е с NCS Expert
nicht_aktiv
ERKENNUNG_SITZBELEGUNG_2
nicht_aktiv
Това е с NCS Expert
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
COUNTACH написа:ERKENNUNG_SITZBELEGUNG_1
nicht_aktiv
ERKENNUNG_SITZBELEGUNG_2
nicht_aktiv
Това е с NCS Expert
Наистина с тия резисторчета и съпротивления е остаряла работа,най-добре си е софтуерно при мен е така и даже съм със салон от англичанка ръчен и нямам проблем с беговете

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Тези команди мога ли да ги използвам за е60 .;.. Да не се сгафи нещо колеги ?
Това не са команди, а опции с техните параметри, ако ползваш така на сляпо, ще сгафиш, да. По-добре си свали NCS dummy и намери файла, който отговаря на файла от аербег системата на твоето Е60. В този файл ще видиш какво трябва да промениш при Е60-ката ти.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
А най-добре е ако не разбираш,да отидеш при някой да ти го направи за да не ти излезе солено после нещо ако сгафиш.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
Трябва да го отворя с ncs dummy да го променя и после обратно с нцс експерта ?
- ka4i
- ентусиаст
-
- Кара: Е46 touring
10 мнения
• Страница 1 от 1