NavCoder, вече и на Български.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
Re: NavCoder, вече и на Български.
Здравейте,интересуват ме възможностите на това чудо iCarsoft BMW i910.Може ли чрез него да се пускат дневни светлини и т.н.,освен че чисти грешки?От колегата от Варна съм си купил интерфейс и на моята кола нямам грижи,просто информативно.Поздрави
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
- Кара: E 46 Sedan 136 Hp
- Мечтае да кара: Най-новото BMW независимо от модела
Колеги,с този кабел може ли да тръгне програмата? 

- alachr1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 530д 2001
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
niki81vd написа:bobi_81xx написа:Колеги,с този кабел може ли да тръгне програмата?
Да колега.
Въпроса е колко е възрастна колата , какво има като оборудване и какво ще ти е активно за кодиране. Аз лично, на моята стара баба, мога само да включвам и изключвам проверка за изгорело крушки. Другите модули ги нямам, а LCM е по дъртичък и дори и да подържа някои функции, през тази програма не става програмирането.
Колата е 08/2000 утре ще е пробам да видя какво може програмката.онзи ден е качвах но не бях сложил крака и неможах да програмирам нищо щото като натисна за кодиране веднага изписва че опцията работи само с регистрирана програма.иначе прочете радиото (което не е от значение)лайт модула и др.Работи с този кабел ДА
- rado89
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 745i e65, 525dA e39
- Мечтае да кара: 850 CSi :)
Колеги, а с това:

Дали има как да се подкара?
Autocom CDP Pro.
Просто това имам под ръка.

Дали има как да се подкара?
Autocom CDP Pro.
Просто това имам под ръка.
Сърдитко Петко - празна му торбата..
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
bobi_81xx написа:niki81vd написа:bobi_81xx написа:Колеги,с този кабел може ли да тръгне програмата?
Да колега.
Въпроса е колко е възрастна колата , какво има като оборудване и какво ще ти е активно за кодиране. Аз лично, на моята стара баба, мога само да включвам и изключвам проверка за изгорело крушки. Другите модули ги нямам, а LCM е по дъртичък и дори и да подържа някои функции, през тази програма не става програмирането.
Колата е 08/2000 утре ще е пробам да видя какво може програмката.онзи ден е качвах но не бях сложил крака и неможах да програмирам нищо щото като натисна за кодиране веднага изписва че опцията работи само с регистрирана програма.иначе прочете радиото (което не е от значение)лайт модула и др.Работи с този кабел ДА
Днес подкарах програмата,работи добре,малко с живите данни не ми харесва но обаче с лайт модула просто си играе игра може много неща.единственно неможах да си направя дългите на % има отметка активна но не мога (не ми дава разрешение) да напиша на колко процента искам да го направя.иначе с опцията изпрати ме в къщи активирах и халогенки и дълги и светлини на спирачки всичко.Работи перфектно!!!Ето и снимка дето не ми разрешава активирането на %

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Колеги прецака ми се програмата!!!Излизат йероглифи вместо български букви.Помогнете,кажете каде да влеза в компа и да поправя проблема.Благодаря ви предварително!!! ето и снимка да видите какво точно стана: 

Последна промяна bobi_81xx на 10 Дек 2013, 17:49, променена общо 2 пъти
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
Проблемът е оправен,изгубили се се някак си шрифтове,копирах от настолният компютър шрифтовете от папка fonts и ги поставих на преностимият пак в съшата папка и програмата си заработи нормално с всички български букви.Незнам как са се изтрили тези шрифове
.Важното е ,че сега всичко работи

- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
niki81vd написа:bobi_81xx написа:Проблемът е оправен,изгубили се се някак си шрифтове,копирах от настолният компютър шрифтовете от папка fonts и ги поставих на преностимият пак в съшата папка и програмата си заработи нормално с всички български букви.Незнам как са се изтрили тези шрифове.Важното е ,че сега всичко работи
Потърси вирУссссс
Дали?

- mumford
-
320ci
-
- Детайли за колата: M52B20TU и 760Li
NavCoder v2.8.350 тръгва ли с кабела от ИНПА или само NavCoder v2.9.177.Beta ?
- bobi_81xx
- младши ентусиаст
-
mumford написа:NavCoder v2.8.350 тръгва ли с кабела от ИНПА или само NavCoder v2.9.177.Beta ?
При мен NavCoder v2.9.183.Beta работи с кабела на Inpa,предполагам,че и тази версия дето споменаваш ще работи.Пробвай !!!
- wenss
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E61 LCI 530D
Някой колега от Габрово да има да ми активира дневните светлини-срещу заплащане разбира се???
- shumito
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525D Turing
- Мечтае да кара: 530xd Turing
wenss написа:Някой колега от Габрово да има да ми активира дневните светлини-срещу заплащане разбира се???
И аз чакам за Габрово някой
- kluna_
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520i
здравейте,
купих си лед крушки за късите, ама ми свети чека за изгоряла крушка и исках да го изключа с навкодера.
Като се закача за ibus-а отзад вляво в багажника виждам постоянно комуникации между модулите но не мога да се свържа с никой от тях.
Дал съм на контакт но ми изписва но респонс.
Някой има идея от какво може да е кабела ми работи с ИНПА перфектно...?
купих си лед крушки за късите, ама ми свети чека за изгоряла крушка и исках да го изключа с навкодера.
Като се закача за ibus-а отзад вляво в багажника виждам постоянно комуникации между модулите но не мога да се свържа с никой от тях.
Дал съм на контакт но ми изписва но респонс.
Някой има идея от какво може да е кабела ми работи с ИНПА перфектно...?
Не мога да кажа какъв би могъл да бъде проблемът при теб, освен хардуерен и по-точно, това че можеш само да четеш, но не и да пишеш в IBUS-а (затова и ти дава timeout грешка, когато се опиташ да разчетеш лайтмодула).
Свържи се към буксата за диагностика и ползвай Navcoder Beta версията. Така няма да четеш самата комуникация, но би трябвало да можеш да прекодираш лайтмодула, аз така ползвам Navcoder с INPA кабел. А за пълната работа на навкодер си ползвам IBUS Interface, създаден специално за това.
Свържи се към буксата за диагностика и ползвай Navcoder Beta версията. Така няма да четеш самата комуникация, но би трябвало да можеш да прекодираш лайтмодула, аз така ползвам Navcoder с INPA кабел. А за пълната работа на навкодер си ползвам IBUS Interface, създаден специално за това.