Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: конете да бягат
Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...

Защо другите марки ни мразят?

Мнение от steeN » 12 Мар 2014, 9:26

Е ти нищо не си сменил направо хаха :)
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.

младши ентусиаст
Аватар

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от Fear » 12 Мар 2014, 14:05

Nickelback написа:След днешния ден бих искал да вметна нотка надежда, че не всички ни мразят :) На два пъти докато си карах из града попаднах на някакви скрити ентусиасти :) Бях спрял на един светофар, а зад мен се появи някакво младо момче, вероятно със служебна баничарка, нарочно застана до мен свали прозореца си и почна да ръкомаха и да кефи нещо. Не му обърнах много внимание понеже тръгнахме, но наистина нещо се радваше...
На втория път пък на друг светофар отдясно ми имаше един пич с някакво по-ново Пежо. Като видя колата и той свали прозореца и почна да прави жестове тип "дай малко да чуем". Вероятно я позна по нещо, защото често се случва някои хора да си нямат идея и да искат да се състезавам с някакви сток Алфи туин спарк и т.н. :conf: Но както и да е, чуха я и доста хора наоколо :ok: Човека страшно се изкефи и почна да се радва вътре като малко дете и да ръкомаха :mhihi: Светна зелено, а аз още не бях видял и съм седял няколко секунди. Той също седеше и ме чакаше да тръгна. През това време никой не свирна, а дори един голфаджия зад мен и той се беше ухилил нещо :mhihi: Тръгнах леко, а човека с Пежото и той до мен, зад мен, само и само чува... Пак я сръчках малко да му направя кефа :mrgreen: Мигнахме си за чао и така :) Направо ми напълни душата като ентусиаст на ентусиаст без оглед на марка или каквото и да било :mhihi: Радвам се, че все пак, има фенове, а не само хейтъри :yes: Аз също искрено се радвам на определени автомобили и не пропускам да направя комплимент, стига собственикът да не е киселяк :ok:

Ей това е истината според мен.
Аз понеже съм фен на всякакви автомобили, независимо от марката, преди няколко седмици "гоних" едно Audi RS6 с V10 мотора именно с намерението да накарам човека да го изръчка, ама не успях да го догоня. :mhihi:

Тези, които мразят, си мразят на общо основание, никой не мрази каращите BMW, просто ей така, само заради колата.
Ако пък има такива, то те са утайката на обществото. Факт. :D
Също така е факт обаче и лошата репутация на марката, именно поради индивиди, които много добре са описани из темата, последното добро описание е това:
Djelebov написа:Двама паркират е36 316 '93 с 18-ки и бял ейнджъл айс баш пред кафето, тубата дъни- номера дрънка, излизат с чупка-стоика-оглеждане, похотка, оп - обръщат се да погледнат "баварията" преди да влязат- ейнджълите си бачкат-ОК и продължават, влизат в кафето - всички ги гледат (момичетата се разстапят- ми кво ше правят), сядат наще и казват на сервитьорката с тежък глас "две водички ми дай"...
...и се почва разговора - ае чуек неска така наказах един селтак с няква калибра, напрао му раздадох биноклите още кат й играх третия зъб...мноо върви тва BMW чесно ти каам...

И така, драги ми каращи BMW, ако сте свестни и нормални хора, хич не трябва и да ви пука кой какво си мисли за вас. ;)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 12 Мар 2014, 14:05

хората се хвалят, че НЕ са сменили нищо по колата си... добра логика! :mhihi:

Изображение
You said: "Time will change!" What if it changes you?

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 12 Мар 2014, 14:38

Започнахте като пенсионерите - карали Ладата 30г. и нищо не сменили, само че Ладата.... през разпад.
Никога не бих си купил кола от човек, казващ че никога не е сменил нищо по колата :D После к'во - аз да сменям всичко :D
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 12 Мар 2014, 19:12

Тва като на един приятел на галанта - на към 400 000км каза че от смяна до смяна за 10 000км имал разлика към 10-20 грама :D

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 12 Мар 2014, 19:24

ръб написа:Тва като на един приятел на галанта - на към 400 000км каза че от смяна до смяна за 10 000км имал разлика към 10-20 грама :D

С мензура, капкомер или пипета ли го мери? :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: млади майки да полудяват ...
Мечтае да кара: всичко,без пари да давам

Мнение от vanko 318i » 12 Мар 2014, 19:31

niki81vd написа: Всяка марка модел си има слсбости , преимущества и фенове (освен фиат мултипла)..

аха не така,аз имам и уважавам БМВ ама недей така за фиат-а карам такъв от почти 3 год.за служебен 1.9 jtd за дълъг път е по добър от която и да е 36-ца ... а за вървене няма да говорим ..великите 20-ки са капут нямат шанс :mhihi:

Старши скрапер
Аватар
Кара: ше е21/316, сега 318ci и е93/335dct
Мечтае да кара: е21 без ръжди със S54
Детайли за колата: Powered by M43b19

Мнение от Lenco » 12 Мар 2014, 20:34

vanko 318i написа:
niki81vd написа: Всяка марка модел си има слсбости , преимущества и фенове (освен фиат мултипла)..

аха не така,аз имам и уважавам БМВ ама недей така за фиат-а карам такъв от почти 3 год.за служебен 1.9 jtd за дълъг път е по добър от която и да е 36-ца ... а за вървене няма да говорим ..великите 20-ки са капут нямат шанс :mhihi:

Продаваш ли го?
Дали този велик мотор ще влезе в е21, че и аз ги мразя тия с е36-те, да ги понаритам малко?
Иначе аз карам е21 и за 20 години не съм сменил нишо.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от GecataBMW-E46 » 12 Мар 2014, 20:41

Че то и аз си мразя и псувам доста други пед***си с БМВ-та просто никой друг не си избива комплексите както тия с БМВ-тата за това ни мразят,а и по простотии на пътя също БМВ е начело. :ok:

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 12 Мар 2014, 20:59

Що пък БМВ да е начело? Че тия с предното не могат да опънат една патерица и да се извъртят ли? Просто на много хора е втълпено това, а и да, много хора, които не умеят пеша да ходят се качиха на БМВ и се помислиха за дрАфтери от световния шампионат. Не казвам, че никога не съм се въртял и с предно и със задно. Аз си признавам, че си правя простотии, ама ги правя като няма никой около мен. Случвало се е да ме удари съчмата и да го правя и с други около мен, но е 1-2 пъти.

Просто много кирци се качиха на БМВ-та и вече летят в космоса. Познавам и такива, които никога, ама никога не са се въртели с БМВ-то си, нито са се пускали на драгове и такива.
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Мнение от Nickelback » 12 Мар 2014, 21:37

vanko 318i написа:...за дълъг път е по добър от която и да е 36-ца...

Изображение
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 12 Мар 2014, 21:48

Nickelback написа:
vanko 318i написа:...за дълъг път е по добър от която и да е 36-ца...

Изображение

хахахахахаха разстреля го с това гифче... :mhihi: :mhihi: :mhihi:

User
Аватар
Кара: 330XD
Детайли за колата: the silent power

Мнение от b00st » 12 Мар 2014, 22:03

vanko 318i написа:недей така за фиат-а карам такъв от почти 3 год.за служебен 1.9 jtd за дълъг път е по добър от която и да е 36-ца

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 M5 20 JAHRE
Мечтае да кара: E34 520 на метан

Мнение от sixstraight » 13 Мар 2014, 11:07

vanko 318i написа:

абе знам че народа яко е изтрещел ама чак толко

Manufacturer Fiat
Production 1998–2010
Assembly Mirafiori plant, Turin, Italy

тоя фиат е комън рейл и няма от старите мотори и нещо не е коректно да го сравняваш с е36 що не го сравниш с е46 320д дори и 136кс мотора дали ще го бие на разход,вървене,комфорт за визия да не говориме
Всички пътища водят към НАДИН :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 13 Мар 2014, 13:21

Изпадате в полемиката на Безсмисления спор!
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата