Шум докато загрее
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- blaackkstar
- Потребител
-
Шум докато загрее
Здравейте, понякога когато запаля колата и докато не загрее до оптималното ниво има шум, не знам дали от двигателя, ремъци или нещо друго. Затова публикувам въпроса си тук. Най-вече шуми когато съм с малко километри на 2-3-4. Като вкарам 5та шума почти изчезва. И когато загрее достатъчно изчезва напълно. Но какво може да е това..? И наложително ли е да се оправи, или може да се кара и така..?
Благодаря предварително
Благодаря предварително

- ЦецоДоктора
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 328ца
- Мечтае да кара: 320ка
Re: Шум докато загрее
Просто предположение от предоставената информация. В раздел е36 не пише какъв мотор е предполагам е 320 с ванус.
Да не би да ти е старо и чорбалясало маслото и да ти хърка вануса?
@Пс Напиши какъв ти е мотора, ако очакваш адекватни мнения. Да няма нужда да се хвърля боб какво може да му има и най-вече за какъв мотор става на въпрос
Да не би да ти е старо и чорбалясало маслото и да ти хърка вануса?
@Пс Напиши какъв ти е мотора, ако очакваш адекватни мнения. Да няма нужда да се хвърля боб какво може да му има и най-вече за какъв мотор става на въпрос

- dragmaster
- Потребител
-
Погледни си нивото на хидравличното масло 

- blaackkstar
- Потребител
-
Да така е ;д
мотора ми е 1.6, 1996г. е колата.
ако е хидравличното масло не трябва ли да се проявява когато въртя волана само..?
ако е хидравличното масло не трябва ли да се проявява когато въртя волана само..?
- dragmaster
- Потребител
-
blaackkstar написа:Да така е ;д
Не . Ако нямаш масло в казанчето дори и в неподвижно състояние си вие . Твоят проблем може да не е там , но за всеки случай си го провери .
5 мнения
• Страница 1 от 1