търся изпуснали предни амортисьори
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
търся изпуснали предни амортисьори
Здравейте, трябват ми два предни амортесьора от е36 - стари и изпуснали, някой който още не ги е хвърлил. Трябва да ги изтърбуша и да ползвам частта от тарелката на пружината надолу за да им монтирам друга тарелка и да ги карам на е30...
Ако пусна темата в купува, едва ли някой който се е засилил да ги хвърля, ще я прочете... От София съм...
Ако пусна темата в купува, едва ли някой който се е засилил да ги хвърля, ще я прочете... От София съм...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Re: търся изпуснали предни амортисьори
Добавих "изпуснали" към заглавието за да не хване гората темата.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Мерси,
един колега се отзова вече, но чак в събота ще стане размяната, та нека седи до тогава. Ще напиша като свърша работа. Съжалявам, че не е баш по темата...
един колега се отзова вече, но чак в събота ще стане размяната, та нека седи до тогава. Ще напиша като свърша работа. Съжалявам, че не е баш по темата...
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
Колега имам предни. Единият е изпуснал, а другия на доизживяване. Смених окачването и ги оставих в кашона. Ако не намериш пиши да ти дам моите 

Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
колкото неговата дадена дума.
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
Намерих, благодаря на колегата 318iBMW. Ключ или каквото прецените.
5 мнения
• Страница 1 от 1