Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от thewhitestig » 11 Мар 2014, 16:15

И аз едно време бях пуснал такава тема. Ето ако ви се чете сеир. http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=4&t=171220

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E34 tds, W140 400SE
Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки

Мнение от DLVasilev » 11 Мар 2014, 18:16

Denischo написа:
bumer530 написа:
Витанов написа:Е какво сега му скочихте на човека, щото изказва мнение и то вярно? Много монахини се събраха тук и най-вече в извън темата! :lol: :mhihi: ами да ви кажа честно тоа баварец за какво ми е ако не го набузя поне веднъж като излезем заедно на разходка. Аман от глупости, най-невинните баваркаджии сте тука и всеки кара с тънички гуми и мотор 1.6. :mhihi: Тъй, че колега Комбина свиквай с мисълта, че баварците се и ще се разтриват качествено и занапред! :mhihi:

Нека да ни мразят бре, то това си е страничен ефект от кефа който ни доставят автомобилите с бадж БМВ. Това му чара на БМВ-то да предизвиква смут, обилно изпотяване и завист в останалите участници в движението, защото техните брички немогат така. Карате си баварците по предназначение и хич да не ви пука кой ви мрази! :driving:

С две думи:стрелката на оборотомера трябва да е постоянно в лютеницат(в червеното)
Лично на мен жени и коли,който си въртят задника ми харасват ;)

Колега, ако някой каже, че това не му харесва най - вероятно има профил и в бг-мама :D

Мразя ВАГината, не заради самите коли, а заради високопланинските гентълмени, които ги карат. Изкарват ги едва ли не са по - проходими от танковете на Хитлер, по - здрави от диамант и по - евтини от водата ( е вярно цената на водата гледам скача напоследък, та голф 2 вярно може да е по - евтин.. ). Втория мъж на майката на приятелката ми ( за съжаление сме съседи ) всеки ден се опитва да се прави на остроумен с думите "Работиш за смешни пари за чий ти е тоя КОШНИК ) :paranoid: Е да ама "кошника" го имам от 1 година до сега съм имал 1 ремонт и то по моя вина ( изби един маркуч заради преебана водна помпа, помислих просто че му е дошло времето и просто го смених и замина главата ), докато той веднъж на 2 седмици сменя накладки или дискове на курника си ( пассат 2 )

:mhihi:
1 ремонт за една година... Брато, говориш глупости и реално плюеш съседа ти щото е казал истината и те е заболяло от нея ;) Ясно е, че и него го е яд и не те бъзика заради друго, ама и ти му се връзваш май.
Щото аз имам Е38 дето почти нищо не съм правил по него откакто го вкарах в ред, имам 124-ка дето 8 години не и бях сменял ремъци, филтри и т.н. и имам и същия пасат като тоя на съседа ти който пък от 5 години почти не е пипан, а беше служебен във фирма за строителни материали даже и само той си знае горкия на какво е бил подложен ;) ама кой каквото иска да си говори за колите
Сега ще ме питаш защо имам пасат ли? защо не си карам бмв-то ли?
Веднага ще ти обясня:
Карам пасата, заради е такъв един келеш дето като някои хора тука сигурно си мисли, че като си е купил Е36-ца и трябва да покаже на останалите колко тя върви или по-скоро колко вдига шум, понеже с курника (както ти се изрази) го настигнах и не ми избяга
:mhihi: и същия тоя келеш в 6 и 20 тази сутрин на бул. Данаил Николаев реши да изпревари единствените 3 коли дето бяхме там и то не както се изпреварва праволинейно, а да мине между тях и съответно да ги засече. Е да, ама тоя келеш не знае, че е набил 5-10 бона в тъпата 36-ца, а пък пасата ми струва 350 лв и пак ще мине от там и пак ще ме засече, ама този път няма да се мръдна настрани, за да може да се кефи онзи, ами ще се направя че не съм го видял и каквото стане. Ако не аз, то или някой друг ще го направи вместо мен или оня сам ще си се увърти някъде. Та е заради такива лайна всички ни мразят. И не е само тоя случай, това беше сутринта, а само преди 40-на минути щях да обърша един отворко на 202-ра(съответно пак с Е36) и оня дебел и гнусен мангал дето го отнесох с 124-ката като зил цинкова кофа щото беше решил да покаже на девойките как дрифти 20-ката и на него му писаха акта и той ми пое щетите и още стотици примери имам, просто всеки ден се ядосвам по някой такъв айдук. А на каращите по тоя начин изобщо не им прави впечатление какви ги вършат и ги боли главето и после "Защо другите марки ни мразят" Не ви мразят другите марки, всички ви мразят включително и някои бмв-исти ;)
Изображение
ATR-42/72

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E34TDS , CL 500, Е65

Мнение от klintan66 » 11 Мар 2014, 20:47

:clap: :clap: :clap: :clap: :clap: :clap:

Ти ги плюеш те си мислят - дъжд вали!
Хора, които много говорят, и не ви става ясно от първото изречение какво искат да кажат, обикновено искат пари, искат да ви излъжат или поне да ви заблудят !

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E36 Coupe & E46 Coupe

Мнение от djkita » 11 Мар 2014, 20:49

"начи като 'почнете да се филмирате и направо...... Какво ви пука някой си какво си мисли.... :paranoid:
Изображение

Старши спамър
Аватар
Кара: Кон
Мечтае да кара: хората към оринджпилване
Детайли за колата: разделена на 21 млн. бройки

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Мар 2014, 21:27

Ами как да не си го мислят след като има достатъчно народ, които карат БМВ и оставят отрицателни впечатления? Като почнеш от приказките как вдига 300 на всяка права и не гори никакво масло(даже излиза повече като мине 10 000)минеш през всичката черна сган, която си накупи всякакви Е36, Е39 и Е46(Е30 и Е34 вече са им трудни за поддържане на ромите)а някой по-замогнали се баничари вече гледат от Е60-ки като Бойко Борисов на квадрат? Нищо лошо за Е36, Е39 и Е46, просто така стоят нещата. С Е60-ките(аз също имам Е60) нещата отиват натам, сега ги карат вече всякакви Гъзари и демонстрират отвратително държание на пътя и извън него. Не говорим да направи нещо вдигащо адреналина, а просто просташка проява като паркиране по възможно най-дебилния начин с цел да не може да мине нито една бебешка количка покрай него, а хората да го гледат как е спрял като тежкар и той да става по-висок всеки път като ги слуша и гледа как се възмущават.

Скоро викам там едни хора да ги карам до едно село, а мъжа мангал(наричам го така защото поведението му е такова, а не защото е от Ромски произход)ми вика "ааа, не, ние сме с БМВ". Аз знаех, че имаше там една дръглива Е36 320, която търсеше къде да умре(вероятно вече е намерила)и я караше все едно е нещо средно между М3 Е92 ГТС(така все бръмчеше и се силеше по късите селски отсечки, вдигайки всички прах наоколо)и последен модел 7-ма серия(бавно с 5 и гледайки лошо отвътре). Та тоя сменил Е36-цата с някакво още по-дръгливо Е39 и го беше спрял на забранено естествено, а то горкото си личеше, че е голям Франкенщайн, чак багажника му беше с различен цвят. Но мангала братче ухилен до уши, а циганката до него все едно е спечелила кръгче с Ламбо Авентадор. :kuku:

Най-добрият ми приятел е катаджия и си е фен на БМВ, но сега се въздържа да не си купува кола от марката заради лошия рейтинг(не ми се обяснява какво точно му пречи, но си има причина)и миналия ден ходи да гледа един 8-9 годишен Опел Астра. Та негов колега го пита що точно Опел и нашия го бъзика, че им бил фен, та затова. И оная кука почва да му се смее с думите "значи си фен на Опел, качи се в едно БМВ да видиш какво е и тогава ела да си приказваме". Въпросният сульо има Е39 528и...но на метан. :mhihi: И вземал Стара Загора Несебър за час и половина. Моят човек живееше известно време в щатите, имаше там Голф 4 2.8(това още преди 7-8 години когато са били коли), караше фейслифтов Мерцедес Ц-класа, двуврата когато беше на 3-4 години, покрай мен се е возил в куп БМВ-та като истинско Е39 528и, изкормено Е90 330д, 535д Е60 и е карал М5 Е60, тази вечер един познат си изкара 2010-та година Е90 330д с пълен М-пакет, бяло, уникално наистина и ходихме да тестваме, но онзи разбирач го праща да се качвал в летящо Е39 на метан, та да видел какво е БМВ и тогава да си купувал Опел и да им бъдел фен. :banghead: Моят човек просто казал на колегата си полицай "щом казваш, трябва да пробвам някой ден". Е, кой да ни обича тогава и за какво?
In God we trust, all others we track.
http://bitcoindeaths.com
I feel the need, the need for speed.

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 11 Мар 2014, 21:31

хахахахаххаааххаа защо ни мразят,ако четат тази тема още повече ни намразват :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е46 325ci кабрио - М3 реплика
Мечтае да кара: Mercedes S Class Coupe/Convertible

Мнение от Djelebov » 11 Мар 2014, 22:06

Мразени са тия дето си мислят, че BMW-то е признак на социално положение... и тва не е толкова омраза - просто някой хора са възмутени от простотията и съответно ги коментират кви са паляци, а други като мене им е смешно, което пак е повод да се посмеем в компания.

А причината:
Двама паркират е36 316 '93 с 18-ки и бял ейнджъл айс баш пред кафето, тубата дъни- номера дрънка, излизат с чупка-стоика-оглеждане, похотка, оп - обръщат се да погледнат "баварията" преди да влязат- ейнджълите си бачкат-ОК и продължават, влизат в кафето - всички ги гледат (момичетата се разстапят- ми кво ше правят), сядат наще и казват на сервитьорката с тежък глас "две водички ми дай"...
...и се почва разговора - ае чуек неска така наказах един селтак с няква калибра, напрао му раздадох биноклите още кат й играх третия зъб...мноо върви тва BMW чесно ти каам...
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от kagebista » 11 Мар 2014, 22:23

:mhihi: това горното ме сцепи.
Аз единствено мога да кажа, че като давам път се учудват получаващите. А това е често и на все бързащи коли, различни от бмв. Че карам като монахиня в София карам, но знам че се старая всеки ден да се адаптирам към правилата на другите участващи в движението! И това са не само беемвисти. По-добре да закъснееш в тоя свят, отколкото да избързаш за другия...
Най-лошото е, че като ме спрат за проверка/заради колата/ и след като всичко обикновено е наред, получавам реплики от куките:
"Лъзгаш ли я а?"
"Вчера видехме вечерта едно като твоето с вратите на пред! Ти ли беше? Абе ти беше, не се праий"
и куп подобни щуротии дето ме оставят в шах с пешка и етака:
:shock:
Но са обикновено редки случаи, но пак уникални.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Мар 2014, 22:48

е36 316 '93 с 18-ки и бял ейнджъл...
...обръщат се да погледнат "баварията"...
...(момичетата се разстапят- ми кво ше правят)...
... ае чуек неска така наказах един селтак с няква калибра...
...мноо върви тва BMW чесно ти каам...

Само не разбрах тия 18-ки къде ще ги побира и защо ще са му, на това 318? Да му ходят на модела или за да не може да тръгне? :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Мар 2014, 22:54

Приятели от "Хомосексуалния фен клуб" ме канят да замерим един прелюд 2.2, уж много лек и бърз.
До мястото на събитието имаше коментари, подхвърляния, простотии по адрес на БМВ.
Замерихме ги и малко след последното 4то по ред замерване, затвърдено по-бавния (прелюда) беше спрян от полиция докато ме гонеше и му беше съставен акт за скорост, щото аз тактически се скрих зад един тир и общо взето не ме видяха :mhihi:

Просто злобата и омразата е натуралният израз на слабостта.
Някой преди време във форума беше казал, че "който няма БМВ - мрази БМВ" :winky:

ПП.Спокойно, никой не сме застрашавали, просто шапките улучиха правилното време и място без да искат. :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Старши спамър
Аватар

Мнение от Top Gun Maverick » 11 Мар 2014, 22:59

Че този пепеЮд колко вдигна, та чак куки да го спират? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Мар 2014, 23:06

BMW Power ACM написа:Че този пепеЮд колко вдигна, та чак куки да го спират? :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Абе тя ситуацията си беше малко долна, щото общо взето срещу мен има тир в средна лента на трилентов булевард, който минава на последна секунда зелено. Точно в този момент аз правя обратен, изнизвам си се леко и влизам в лява лента и карам до тира, прелюда тръгва след мен с пилене на гуми и решава че щом аз съм в лява, тира в средна, най-логично е той да влезе в дясна за да ни изпревари двамата и да мине пред мен.. и за зла участ се нахендря точно пред палката с около 80 при ограничение 50 :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Потребител
Аватар

Мнение от mirosk » 11 Мар 2014, 23:14

ogata написа:Приятели от "Хомосексуалния фен клуб" ме канят да замерим един прелюд 2.2, уж много лек и бърз.
До мястото на събитието имаше коментари, подхвърляния, простотии по адрес на БМВ.
Замерихме ги и малко след последното 4то по ред замерване, затвърдено по-бавния (прелюда) беше спрян от полиция докато ме гонеше и му беше съставен акт за скорост, щото аз тактически се скрих зад един тир и общо взето не ме видяха :mhihi:

Просто злобата и омразата е натуралният израз на слабостта.
Някой преди време във форума беше казал, че "който няма БМВ - мрази БМВ" :winky:

ПП.Спокойно, никой не сме застрашавали, просто шапките улучиха правилното време и място без да искат. :mhihi:

Много познати имам и всеки казва марката е Ауди и като им дам да пробват моето и след месец два гледам обяви качени че се продават олимпийците и почва търсене на БМВ та хаха но като цяло в бг няма полигони/писти където може да си изпробваме уменията и колите

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Мнение от Denischo » 12 Мар 2014, 3:33

DLVasilev написа:
Denischo написа:
bumer530 написа:
Витанов написа:Е какво сега му скочихте на човека, щото изказва мнение и то вярно? Много монахини се събраха тук и най-вече в извън темата! :lol: :mhihi: ами да ви кажа честно тоа баварец за какво ми е ако не го набузя поне веднъж като излезем заедно на разходка. Аман от глупости, най-невинните баваркаджии сте тука и всеки кара с тънички гуми и мотор 1.6. :mhihi: Тъй, че колега Комбина свиквай с мисълта, че баварците се и ще се разтриват качествено и занапред! :mhihi:

Нека да ни мразят бре, то това си е страничен ефект от кефа който ни доставят автомобилите с бадж БМВ. Това му чара на БМВ-то да предизвиква смут, обилно изпотяване и завист в останалите участници в движението, защото техните брички немогат така. Карате си баварците по предназначение и хич да не ви пука кой ви мрази! :driving:

С две думи:стрелката на оборотомера трябва да е постоянно в лютеницат(в червеното)
Лично на мен жени и коли,който си въртят задника ми харасват ;)

Колега, ако някой каже, че това не му харесва най - вероятно има профил и в бг-мама :D

Мразя ВАГината, не заради самите коли, а заради високопланинските гентълмени, които ги карат. Изкарват ги едва ли не са по - проходими от танковете на Хитлер, по - здрави от диамант и по - евтини от водата ( е вярно цената на водата гледам скача напоследък, та голф 2 вярно може да е по - евтин.. ). Втория мъж на майката на приятелката ми ( за съжаление сме съседи ) всеки ден се опитва да се прави на остроумен с думите "Работиш за смешни пари за чий ти е тоя КОШНИК ) :paranoid: Е да ама "кошника" го имам от 1 година до сега съм имал 1 ремонт и то по моя вина ( изби един маркуч заради преебана водна помпа, помислих просто че му е дошло времето и просто го смених и замина главата ), докато той веднъж на 2 седмици сменя накладки или дискове на курника си ( пассат 2 )

1 ремонт за една година... Брато, говориш глупости и реално плюеш съседа ти щото е казал истината и те е заболяло от нея ;)

Колега, колкото и невероятно да ти звучи това е единственния ремонт, който съм го правил ( Беше при колегите от DSC Performance ), гледам да си я пазя колата, а не като всяка втора пъпка "Карам БМВ - пътя е мой и ще си правя квото си искам", да пралил съм някоя друга гума, но при самото шофиране си я пазя :)
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 12 Мар 2014, 8:35

Аз на варела му съдирах гъза и за 3 години имам 2 биалетки и 2 тампона на носачите...това по окачването. Другото са скъсано купе на захват на заден мост, 1 полуоска, 1 диф и едно бутало :mhihi: и там ремонтите покрай него

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата