za triene
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- beseech
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW
- Мечтае да кара: Dodge Charger 67""
za triene
za triene
Последна промяна beseech на 26 Авг 2015, 9:39, променена общо 1 път
Нов Блог за ремонт и облужване на всички видове автомобили https://mechanicus89.blogspot.com/
- predel
- ентусиаст
-
- Кара: Е38, понякога Е61, Е34 и Е65
- Мечтае да кара: КА-50
Re: Шум в тонколоните
Изолирай си ЦД-то от паразитни токове и електромагнитни вълни.
Ако няма повреда в компютъра - бийте провайдера 

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Сменяш ЦДто , пускаш му маса отделна нова . Ако е Санг нео и тн. така става. Или филтър за 5 кинта от тъндъра.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
Някъде най-вероятно не ти е замасен добре. Едно време в тунинг форума на този паразитен звук му викахме - тролейбус по линията.
Пробвай първо с друг касетофон, и след това с отделна маса от стоковата букса - да видиш има ли резултат...
Вероятността е да имаш не добре екраниран кабел.
Пробвай и както горе е писал колегата - с филтърче.
Може и крайното стъпало да ти прави проблем, ако с горните неща не стигнеш до разрешаване на проблема. На някои плеъри - това си е оригинална екстра.
Пробвай първо с друг касетофон, и след това с отделна маса от стоковата букса - да видиш има ли резултат...
Вероятността е да имаш не добре екраниран кабел.
Пробвай и както горе е писал колегата - с филтърче.
Може и крайното стъпало да ти прави проблем, ако с горните неща не стигнеш до разрешаване на проблема. На някои плеъри - това си е оригинална екстра.
Мъжът струва точно толкова,
колкото неговата дадена дума.
- beseech
- кандидат ентусиаст
-
извинявайте забравих да спомена че сам със Сток колони и Сд-то е някво нео за 40 лева с флашка, благодаря ви за помоща в петък ще пробвам вариантите на всички. Мерси пак казвам

Нов Блог за ремонт и облужване на всички видове автомобили https://mechanicus89.blogspot.com/
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Това явление се нарича "Брум" , ако искаш разтърси се за повече информация.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
- uricatoli
- Зайо-Байо
-
- Кара: Пръскан кенеф
- Мечтае да кара: Мка комби
- Детайли за колата: Некво шарено и некво хамелеоново..
това явление се нарича "нео" за 40лв.. Купи си едно cd Поне да е марка.. аз така си реших проблема..
- Spit-Fire
- Scrapyard user
-
- Кара: Peugeot 3008 + Yamaha MT-09
Абе и за 500 лева да е сидито, като кабелите са омазани пак ще е същата работа. Аз съм карал със сиди за 20 лева и не съм имал проблеми.
The person who risks nothing, does nothing, has nothing, is nothing, and becomes nothing. He may avoid suffering and sorrow, but he simply cannot learn, feel, change, grow or love. Chained by his certitude, he is a slave; he has forfeited his freedom. Only the person who risks is truly free.
СДто няма толкова голямо значение. Както горе писах - някои плеъри са така и филтър оправя положението.
На жената в колата беше с нео цял панел и свирише супер и много силно. 4х50в и просто никакво кривене на 8 тонколони почти усилени до край. Басът плътен, твърд и чисто удрящ за фабричните колонки. Ама така и аз един си викам - нео, дай да сложа старото ми мп3 сони. също 4х50 и като го пробвах ми призля
Доста по-слабо възпроизвеждане и яко кривене над 50% сила. И това със същите настройки на същите песни. А не е като да не знам как искам да свири и как да си направя възпроизвеждането.
Бръмчене съм имал в друго бмв. Кабелите заводско така ги бяха осукали спираловидно, че едвам можеше да се бръкне зад издърпано радио и да се откопчае. Един ден извадих всички пинове от буксата, опънах и изправих кабеляка и ги огледах. Нямаше проблемни кабели. Сглобих всичко и така, че да излиза повече касетофона без да се пъне и да има усилено дърпане. Проблема се оправи след пренареждането и спря паразитния звук и останах изненадан даже.
При мен обаче звука беше само в предните колони. Ако не си го направил - провери си с настройките на плеъра дали при предни задни и при леви десни ти бръмчи винаги и по този начин на всяка колонка! Това поне е елементарна проверка и може да разбереш дали някой канал е проблемен и какво се случва по линията му - касетофон - кабел - колона.
На жената в колата беше с нео цял панел и свирише супер и много силно. 4х50в и просто никакво кривене на 8 тонколони почти усилени до край. Басът плътен, твърд и чисто удрящ за фабричните колонки. Ама така и аз един си викам - нео, дай да сложа старото ми мп3 сони. също 4х50 и като го пробвах ми призля

Бръмчене съм имал в друго бмв. Кабелите заводско така ги бяха осукали спираловидно, че едвам можеше да се бръкне зад издърпано радио и да се откопчае. Един ден извадих всички пинове от буксата, опънах и изправих кабеляка и ги огледах. Нямаше проблемни кабели. Сглобих всичко и така, че да излиза повече касетофона без да се пъне и да има усилено дърпане. Проблема се оправи след пренареждането и спря паразитния звук и останах изненадан даже.
При мен обаче звука беше само в предните колони. Ако не си го направил - провери си с настройките на плеъра дали при предни задни и при леви десни ти бръмчи винаги и по този начин на всяка колонка! Това поне е елементарна проверка и може да разбереш дали някой канал е проблемен и какво се случва по линията му - касетофон - кабел - колона.
Мъжът струва точно толкова,
- beseech
- кандидат ентусиаст
-
колеги забравил съм да пиша как се оправи кушията с шума, почнах да гледам кабелите и какво да видя кабела за антената ми одрязан и този от ЦД-то към антената беше фанат за купето с една гайка, прекарах кабела както трябва и няма шум:) Поздрави
10 мнения
• Страница 1 от 1