Спортно окачване, проблем.

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар
Кара: с DPF
Мечтае да кара: на ток
Детайли за колата: стоковица

Re: Спортно окачване, проблем.

Мнение от dynalias » 09 Мар 2014, 12:41

Vanqu1sh , за окачване сабирам в момента пари и мисля да го покарам още малко моето така както си бие и първо ще купя М бронята понеже имам парите, а имам добавка на задната броня, прагове и лайстни и тази оригинална броня разваля фасадата... Мисля да взема тази за 170 лева, защото ще ми стъпи с боята на 260 лева. А във форума оригиналните вървят по 300 но няма в моя цвят, а и доставка и да я пребоядисам ще дойде на 400+ лева... За окачване-то дайте най добрия вариант според вас за everyday-ка която се кара по улиците и от време на време се мете някой завой, а не постоянно. И като кача естествено 2-ма колеги отзад да не бие така :lol: Цената естествено най-евтиния вариант, но да си заслужава. Бях чел в една тема някакъв колега спомена по 170 лева на амортисиор и към 800 лева за хубаво окачване. Ще я намеря пак да видя за какви точно ставаше на въпрос. Ако има по добър вариант за мен с радост ще ви изслушам.
history:
E36 328i coupe 1995г. 193hp 25.11.2013-19.04.2019г.sell
E90 320d sedan 2009г. 177hp 10.06.2019г.-now

ентусиаст
Аватар
Кара: яки шестаци...

Мнение от EnimEn » 09 Мар 2014, 13:48

:bang:
Изображение
Read the fuckin` MANUAL!!!
Never took this road before... destination unknown!

"Good drivers,Just drive!"

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 09 Мар 2014, 14:12

Колега, моя съвет е да си оправиш първо окачването. Не бива шега с тези неща. Иначе аз карам с Кони и съм много доволен, и като поведение, и като возия. За Билстайн също само хубави работи знам. Малко по-скъпи са, но си заслужават. Друг вариянт е да си вземеш стоково окачване с м-техник пружини. Харесва ми от към визия и поведение. Последния вариянт който мога да ти кажа са китайсите койловъри(Джом,ФК и тн.) Не съм им фен, но доста колеги карат с тях. Потърси във форума има много изписано по темата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 320i
Детайли за колата: e36 coupe

Мнение от host » 09 Мар 2014, 14:32

Колега, почваш да дебнеш у форума, фейса, продавалник и ebay за нещо марково ... koni, bilstein b8 ... чети някакви ревюта за окачвания в нета за е36... ако имаш бюджет има поне 5-6 колеги който могат да ти дадат цени за нови пружини и амортисьори с доказано качество, а не разни китайски.

А ако си решил да я правиш stance ... и не ти е номера в якото каране ... купуваш китайски койли за около 400лв и на 2-3 години ги сменяш като се прецакат. Кеф ти висока, кеф ти ниска ... верно, няма да е супер за яко каране ама за пред кафенето ще става.

Тва са лично моите впечатления от всичко изчетено по форума. Аз си перкам още със стоковото, щото нито съм карач, нито в Плд има улици за прилично окачване (според мен). Скоро вероятно ще се прежаля с някое комплектче понижаващи пружини и някое 2ро употребно кони.

Успех, и не се вързвай на приказките, че има нещо "супер евтино и качествено".

старши ентусиаст
Аватар
Кара: турбо бмв

Мнение от bum_bum » 09 Мар 2014, 14:37

dynalias написа:.. Мисля да взема тази за 170 лева, защото ще ми стъпи с боята на 260 лева.

И зимата ако я подпреш ще ти излезе + 170 и още 260 и така :mhihi: Ама ти си знаеш.

Теми за окачвания има няколко може да се ориентираш от тях кое какво е и колко горе-долу струва. Въпреки че като гледам ще си напазаруваш и него от там където бронята, после и уникалната генерация от висококачествени материали и ще имаме поредния уникат. :yes:
Изображение

Предишна

Назад към E36