Защо другите марки ни мразят?

На братчеда на леля му на зетя й брат му се жени, не мога да избера с какъв цвят обувки да ходя на сватбата?? Помагайте!

Модератор: Общи модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: BigBlockV8
Мечтае да кара: бангия с предно
Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.

Re: Защо другите марки ни мразят?

Мнение от Nickelback » 08 Мар 2014, 22:49

Изпитвам до голяма степен сантимент точно към тия 12-таци (М-412ИЭ) и аз :yes: :mhihi:

кичоне написа:Общо взето има хора,които се радват,такива които им е безразлично и такива които завиждат :mhihi:

Ей това е много на място казано! :yes:
Изображение Изображение

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: е39 530DA
Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
Детайли за колата: Е39 530DA wagon

Мнение от bumer530 » 09 Мар 2014, 2:39

Много е важен манталитета.Имам приятели и познати,които са им постоянно в устата относно марката-бъзик да става.БМВ това,БМВ онова.....Не ми звучи сериозно да ме критикува човек ,на който колата му гъз да ми е ,няма да го избърша(мръсна ,кална,с провиснали тавани и менюто от преди един месец на задната седалка) И като го попиташ защо мисли така ,да ти отговори- еми така съм чувал или изкази от типа:ти постоянно я ремонтираш.АМА ПОДДРЪЖКА НЕ ОЗНАЧАВА РЕМОНТ.Не звучи сериозно някой да ни плюе по марката,при положение че М power,AMG и S-ките ги гледат само се светофарите.Като покараш и от трите марки и имаш лична база за сравнение тогава можеш да си позволиш да изразяваш крайно мнение.Според мен си ги наакваме по всички параграфи и затова злобеят :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumer530 » 09 Мар 2014, 3:20

niki81vd написа: Това е кола с характер, както жената, колкото и да и тичаш по задника, все нещо не е доволна.

Браво,браво!!!Приказката ми хареса :yes:
П.П. това не е автомобил за мърлячи......
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!

ентусиаст
Аватар
Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH

Мнение от Vanqu1sh » 09 Мар 2014, 13:43

Наскоро си говорих с един колега от университета за събора. И понеже го знам, че е автомобилен ентусиаст му викам що не дойдеш тая година. А той ми вика "Как да дойда като карам субару и с бмв-тата не се обичаме" ... :conf: Не мога да разбера какви са тези неща. Чуда се само на бмв-тите ли не ни пука толкова кой какво кара. Само на мене ли не ми се е случвало да не харесвам някой щото кара еди какво си. Казах му че събора е най-голямото автомобилно мероприятие и всеки е добре дошъл. Аз самия на първия си събор бях без бмв, но никой не ме е гледал накриво. Честно казано ми е приятно, че е толко коментирана марка. Явно има нещо щом всички други се сравняват с нея и правят БМВ и М3 killer-и :mhihi: :mhihi: :mhihi: (няколко пъти съм го виждал това определение на други марки коли :dunno: )

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 09 Мар 2014, 13:49

Vanqu1sh написа:Наскоро си говорих с един колега от университета за събора. И понеже го знам, че е автомобилен ентусиаст му викам що не дойдеш тая година. А той ми вика "Как да дойда като карам субару и с бмв-тата не се обичаме" ... :conf: Не мога да разбера какви са тези неща. Чуда се само на бмв-тите ли не ни пука толкова кой какво кара. Само на мене ли не ми се е случвало да не харесвам някой щото кара еди какво си. Казах му че събора е най-голямото автомобилно мероприятие и всеки е добре дошъл. Аз самия на първия си събор бях без бмв, но никой не ме е гледал накриво. Честно казано ми е приятно, че е толко коментирана марка. Явно има нещо щом всички други се сравняват с нея и правят БМВ и М3 killer-и :mhihi: :mhihi: :mhihi: (няколко пъти съм го виждал това определение на други марки коли :dunno: )

Кажи му, че със субидубидуб ше се впише идиално в аграрната обстановка на Калояново :mhihi:
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

Photographer
Аватар
Кара: му се нещо старо

Мнение от randity » 09 Мар 2014, 14:11

Аз също не карам БМВ, но никога не е било плод за ебавки спрямо мен. Ходя на сбирки, спирам до другите БМВ-та и никога никой нищо не е казал спрямо марката кола, която карам. Е, има разбира се и бъзици за неделната среща в Люлин, щото преди тва са Фордаджиите, ама ги приемам с усмивка. Все пак е важно какво носиш в сърцето, а не какво караш :). Иначе и аз като видя хубаво БМВ махам на собственика и го поздравявам :)

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E63 650i

Мнение от ръб » 10 Мар 2014, 14:24

Това е до самия човек - дали ще караш БМВ, дали ще се радваш на голямо женско внимание, дали тренираш и изглеждаш добре, дали си много начетен и/или интелигентен, дали успяваш по някакъв начин изобщо - ако човека отстреща е злобар/завистлив, ще плюе. Това е.

За съжаление живота в България не е щедър спрямо всички, хората се борят да живеят НОРМАЛНО, и това малко или много..ни смачква психически, изостря нервите, разпалва отрицателни емоции..и налице е и резултата.

Потребител
Аватар
Кара: W164/453

Мнение от Комбина » 10 Мар 2014, 15:14

Никой не ви мрази, просто много хора не ви обичат заради поведението ви и нещата които говорите. Всяка марка различна от БМВ е кош, ръждилник, кошара, кенеф, коруба и т.н. Дори новата Ес'ка била отврат :lol:
И няма смисъл да го отричате, достатъчно време съм чел темите и мозъчните разстройства на болшинството потребители тук дори в тази тема.

Масово заради някой от вашите колеги хората дори вече ги отблъсква БМВ, 8 от 10 изцепки на пътя на които ставам свидетел седмично са с участието на е36 или е46.

Със здраве!

кандидат ентусиаст
Аватар
Мечтае да кара: M3 GTS

Мнение от bavaromobila » 10 Мар 2014, 16:11

Комбина написа:Никой не ви мрази, просто много хора не ви обичат заради поведението ви и нещата които говорите. Всяка марка различна от БМВ е кош, ръждилник, кошара, кенеф, коруба и т.н. Дори новата Ес'ка била отврат :lol:
И няма смисъл да го отричате, достатъчно време съм чел темите и мозъчните разстройства на болшинството потребители тук дори в тази тема.

Масово заради някой от вашите колеги хората дори вече ги отблъсква БМВ, 8 от 10 изцепки на пътя на които ставам свидетел седмично са с участието на е36 или е46.

Със здраве!

-Колко хора в България имат БМВ?
-Колко от тях са с Е46 и Е36?
-Колко от тях пишат във форума?
-Колко от тях са коментирали дадена тема?
-Колко от тях са се изказали негативно за нещо си там?
Пресметни нещата след последното ''тиренце'' и ги сравни с броя от първото тире! Обърни го за ти е по-лесно в проценти и виж заради какъв брой индивиди, слагаш под общ знаменател хората, които просто карат БМВ и не им пука.
Много лесно все ги изчислявате нещата.... 8 от 10 и 9 от 1000 и т.н. и все такива глупости без грам покритие. Как пък всеки ден ставате свидетели на толкова изцепки, аз карам на ден по адски много километри, защото това ми е работата и има дни, в които даже и изцепка по пътя не мога да видя, а все вие ги виждате..... моралистите!
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 10 Мар 2014, 16:31

какво точно се опитваш да обясняваш на фурнаджийска лопата?

Комбина написа:Приятно изненадан съм колко културна дискусия се получава. Чета обективни мнения на колеги с БМВ'та което ме радва.

:mhihi: :kuku:

има някой с психично разстройство, ама кой ли е? :winky:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Витанов » 10 Мар 2014, 17:12

Е какво сега му скочихте на човека, щото изказва мнение и то вярно? Много монахини се събраха тук и най-вече в извън темата! :lol: :mhihi: ами да ви кажа честно тоа баварец за какво ми е ако не го набузя поне веднъж като излезем заедно на разходка. Аман от глупости, най-невинните баваркаджии сте тука и всеки кара с тънички гуми и мотор 1.6. :mhihi: Тъй, че колега Комбина свиквай с мисълта, че баварците се и ще се разтриват качествено и занапред! :mhihi:

Нека да ни мразят бре, то това си е страничен ефект от кефа който ни доставят автомобилите с бадж БМВ. Това му чара на БМВ-то да предизвиква смут, обилно изпотяване и завист в останалите участници в движението, защото техните брички немогат така. Карате си баварците по предназначение и хич да не ви пука кой ви мрази! :driving:
I am beton!

Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да мине :mhihi: А то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от bumer530 » 11 Мар 2014, 1:47

Витанов написа:Е какво сега му скочихте на човека, щото изказва мнение и то вярно? Много монахини се събраха тук и най-вече в извън темата! :lol: :mhihi: ами да ви кажа честно тоа баварец за какво ми е ако не го набузя поне веднъж като излезем заедно на разходка. Аман от глупости, най-невинните баваркаджии сте тука и всеки кара с тънички гуми и мотор 1.6. :mhihi: Тъй, че колега Комбина свиквай с мисълта, че баварците се и ще се разтриват качествено и занапред! :mhihi:

Нека да ни мразят бре, то това си е страничен ефект от кефа който ни доставят автомобилите с бадж БМВ. Това му чара на БМВ-то да предизвиква смут, обилно изпотяване и завист в останалите участници в движението, защото техните брички немогат така. Карате си баварците по предназначение и хич да не ви пука кой ви мрази! :driving:

С две думи:стрелката на оборотомера трябва да е постоянно в лютеницат(в червеното)
Лично на мен жени и коли,който си въртят задника ми харасват ;)

Потребител
Аватар
Кара: 520i e39
Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
Детайли за колата: M52B20

Мнение от Denischo » 11 Мар 2014, 5:02

bumer530 написа:
Витанов написа:Е какво сега му скочихте на човека, щото изказва мнение и то вярно? Много монахини се събраха тук и най-вече в извън темата! :lol: :mhihi: ами да ви кажа честно тоа баварец за какво ми е ако не го набузя поне веднъж като излезем заедно на разходка. Аман от глупости, най-невинните баваркаджии сте тука и всеки кара с тънички гуми и мотор 1.6. :mhihi: Тъй, че колега Комбина свиквай с мисълта, че баварците се и ще се разтриват качествено и занапред! :mhihi:

С две думи:стрелката на оборотомера трябва да е постоянно в лютеницат(в червеното)
Лично на мен жени и коли,който си въртят задника ми харасват ;)

Колега, ако някой каже, че това не му харесва най - вероятно има профил и в бг-мама :D

Мразя ВАГината, не заради самите коли, а заради високопланинските гентълмени, които ги карат. Изкарват ги едва ли не са по - проходими от танковете на Хитлер, по - здрави от диамант и по - евтини от водата ( е вярно цената на водата гледам скача напоследък, та голф 2 вярно може да е по - евтин.. ). Втория мъж на майката на приятелката ми ( за съжаление сме съседи ) всеки ден се опитва да се прави на остроумен с думите "Работиш за смешни пари за чий ти е тоя КОШНИК ) :paranoid: Е да ама "кошника" го имам от 1 година до сега съм имал 1 ремонт и то по моя вина ( изби един маркуч заради преебана водна помпа, помислих просто че му е дошло времето и просто го смених и замина главата ), докато той веднъж на 2 седмици сменя накладки или дискове на курника си ( пассат 2 )
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: М4

Мнение от DanielzZz » 11 Мар 2014, 11:17

Бе ползвайте си ги по предназначение,ама аре да е на по-обезлюдени места,щото ми писна да ме спират като ме видят с Е36цата...Оня ден един приятел го спряха с неговото Е36 и полицая му казал,че ще вземе книжките на всички лапетии с BMW,виновни или невинни. :kuku:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 332mxi

Мнение от ogata » 11 Мар 2014, 14:54

DanielzZz написа:и полицая му казал,че ще вземе книжките на всички лапетии с BMW,виновни или невинни.

Изображение
ИзображениеИзображение
http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com

ПредишнаСледваща

Назад към Извън Темата