Защо другите марки ни мразят?
Модератор: Общи модератори
- Nickelback
- старши ентусиаст
-
- Кара: BigBlockV8
- Мечтае да кара: бангия с предно
- Детайли за колата: Hemi 370 cu. in.
Re: Защо другите марки ни мразят?
Изпитвам до голяма степен сантимент точно към тия 12-таци (М-412ИЭ) и аз
Ей това е много на място казано!

кичоне написа:Общо взето има хора,които се радват,такива които им е безразлично и такива които завиждат
Ей това е много на място казано!

"За тЕя пари има Е-шеесе" - форумна пословица.
Лето две и седемнаесто.
- bumer530
- младши ентусиаст
-
- Кара: е39 530DA
- Мечтае да кара: автобуса на Victoria's Secret(пълен)
- Детайли за колата: Е39 530DA wagon
Много е важен манталитета.Имам приятели и познати,които са им постоянно в устата относно марката-бъзик да става.БМВ това,БМВ онова.....Не ми звучи сериозно да ме критикува човек ,на който колата му гъз да ми е ,няма да го избърша(мръсна ,кална,с провиснали тавани и менюто от преди един месец на задната седалка) И като го попиташ защо мисли така ,да ти отговори- еми така съм чувал или изкази от типа:ти постоянно я ремонтираш.АМА ПОДДРЪЖКА НЕ ОЗНАЧАВА РЕМОНТ.Не звучи сериозно някой да ни плюе по марката,при положение че М power,AMG и S-ките ги гледат само се светофарите.Като покараш и от трите марки и имаш лична база за сравнение тогава можеш да си позволиш да изразяваш крайно мнение.Според мен си ги наакваме по всички параграфи и затова злобеят

Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
Караш,каквото караш.......Рано или късно,пак BMW ще си купиш!!!
https://www.youtube.com/watch?v=9j4XQ-Ayogg
- bumer530
- младши ентусиаст
-
niki81vd написа: Това е кола с характер, както жената, колкото и да и тичаш по задника, все нещо не е доволна.
Браво,браво!!!Приказката ми хареса

П.П. това не е автомобил за мърлячи......
Моят свят не е твоя,искам сам да вървя,но преди да пропадна поне за миг да полетя!!!
- Vanqu1sh
- ентусиаст
-
- Кара: e92 M3 LCI / g30 530d xdrive
- Мечтае да кара: всички модели на BMW M GmbH
Наскоро си говорих с един колега от университета за събора. И понеже го знам, че е автомобилен ентусиаст му викам що не дойдеш тая година. А той ми вика "Как да дойда като карам субару и с бмв-тата не се обичаме" ...
Не мога да разбера какви са тези неща. Чуда се само на бмв-тите ли не ни пука толкова кой какво кара. Само на мене ли не ми се е случвало да не харесвам някой щото кара еди какво си. Казах му че събора е най-голямото автомобилно мероприятие и всеки е добре дошъл. Аз самия на първия си събор бях без бмв, но никой не ме е гледал накриво. Честно казано ми е приятно, че е толко коментирана марка. Явно има нещо щом всички други се сравняват с нея и правят БМВ и М3 killer-и
(няколко пъти съм го виждал това определение на други марки коли
)

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
Vanqu1sh написа:Наскоро си говорих с един колега от университета за събора. И понеже го знам, че е автомобилен ентусиаст му викам що не дойдеш тая година. А той ми вика "Как да дойда като карам субару и с бмв-тата не се обичаме" ...Не мога да разбера какви са тези неща. Чуда се само на бмв-тите ли не ни пука толкова кой какво кара. Само на мене ли не ми се е случвало да не харесвам някой щото кара еди какво си. Казах му че събора е най-голямото автомобилно мероприятие и всеки е добре дошъл. Аз самия на първия си събор бях без бмв, но никой не ме е гледал накриво. Честно казано ми е приятно, че е толко коментирана марка. Явно има нещо щом всички други се сравняват с нея и правят БМВ и М3 killer-и
![]()
![]()
(няколко пъти съм го виждал това определение на други марки коли
)
Кажи му, че със субидубидуб ше се впише идиално в аграрната обстановка на Калояново

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com
- randity
- Photographer
-
- Кара: му се нещо старо
Аз също не карам БМВ, но никога не е било плод за ебавки спрямо мен. Ходя на сбирки, спирам до другите БМВ-та и никога никой нищо не е казал спрямо марката кола, която карам. Е, има разбира се и бъзици за неделната среща в Люлин, щото преди тва са Фордаджиите, ама ги приемам с усмивка. Все пак е важно какво носиш в сърцето, а не какво караш
. Иначе и аз като видя хубаво БМВ махам на собственика и го поздравявам 
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk

Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
.. и отново се замислих „Божее, какви автомобили са правени през миналия век. Сега всичко е пластмаса n-то качество."..

- ръб
- младши ентусиаст
-
- Кара: E63 650i
Това е до самия човек - дали ще караш БМВ, дали ще се радваш на голямо женско внимание, дали тренираш и изглеждаш добре, дали си много начетен и/или интелигентен, дали успяваш по някакъв начин изобщо - ако човека отстреща е злобар/завистлив, ще плюе. Това е.
За съжаление живота в България не е щедър спрямо всички, хората се борят да живеят НОРМАЛНО, и това малко или много..ни смачква психически, изостря нервите, разпалва отрицателни емоции..и налице е и резултата.
За съжаление живота в България не е щедър спрямо всички, хората се борят да живеят НОРМАЛНО, и това малко или много..ни смачква психически, изостря нервите, разпалва отрицателни емоции..и налице е и резултата.
- Комбина
- Потребител
-
- Кара: W164/453
Никой не ви мрази, просто много хора не ви обичат заради поведението ви и нещата които говорите. Всяка марка различна от БМВ е кош, ръждилник, кошара, кенеф, коруба и т.н. Дори новата Ес'ка била отврат
И няма смисъл да го отричате, достатъчно време съм чел темите и мозъчните разстройства на болшинството потребители тук дори в тази тема.
Масово заради някой от вашите колеги хората дори вече ги отблъсква БМВ, 8 от 10 изцепки на пътя на които ставам свидетел седмично са с участието на е36 или е46.
Със здраве!

И няма смисъл да го отричате, достатъчно време съм чел темите и мозъчните разстройства на болшинството потребители тук дори в тази тема.
Масово заради някой от вашите колеги хората дори вече ги отблъсква БМВ, 8 от 10 изцепки на пътя на които ставам свидетел седмично са с участието на е36 или е46.
Със здраве!
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Комбина написа:Никой не ви мрази, просто много хора не ви обичат заради поведението ви и нещата които говорите. Всяка марка различна от БМВ е кош, ръждилник, кошара, кенеф, коруба и т.н. Дори новата Ес'ка била отврат![]()
Със здраве!
-Колко хора в България имат БМВ?
-Колко от тях са с Е46 и Е36?
-Колко от тях пишат във форума?
-Колко от тях са коментирали дадена тема?
-Колко от тях са се изказали негативно за нещо си там?
Пресметни нещата след последното ''тиренце'' и ги сравни с броя от първото тире! Обърни го за ти е по-лесно в проценти и виж заради какъв брой индивиди, слагаш под общ знаменател хората, които просто карат БМВ и не им пука.
Много лесно все ги изчислявате нещата.... 8 от 10 и 9 от 1000 и т.н. и все такива глупости без грам покритие. Как пък всеки ден ставате свидетели на толкова изцепки, аз карам на ден по адски много километри, защото това ми е работата и има дни, в които даже и изцепка по пътя не мога да видя, а все вие ги виждате..... моралистите!

- vicho
- старши ентусиаст
-
- Кара: M340i
- Мечтае да кара: Калибра
- Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин
какво точно се опитваш да обясняваш на фурнаджийска лопата?
има някой с психично разстройство, ама кой ли е?
Комбина написа:Приятно изненадан съм колко културна дискусия се получава. Чета обективни мнения на колеги с БМВ'та което ме радва.

има някой с психично разстройство, ама кой ли е?

You said: "Time will change!" What if it changes you?
Е какво сега му скочихте на човека, щото изказва мнение и то вярно? Много монахини се събраха тук и най-вече в извън темата!
ами да ви кажа честно тоа баварец за какво ми е ако не го набузя поне веднъж като излезем заедно на разходка. Аман от глупости, най-невинните баваркаджии сте тука и всеки кара с тънички гуми и мотор 1.6.
Тъй, че колега Комбина свиквай с мисълта, че баварците се и ще се разтриват качествено и занапред!
Нека да ни мразят бре, то това си е страничен ефект от кефа който ни доставят автомобилите с бадж БМВ. Това му чара на БМВ-то да предизвиква смут, обилно изпотяване и завист в останалите участници в движението, защото техните брички немогат така. Карате си баварците по предназначение и хич да не ви пука кой ви мрази!

Нека да ни мразят бре, то това си е страничен ефект от кефа който ни доставят автомобилите с бадж БМВ. Това му чара на БМВ-то да предизвиква смут, обилно изпотяване и завист в останалите участници в движението, защото техните брички немогат така. Карате си баварците по предназначение и хич да не ви пука кой ви мрази!

I am beton!
Вчера ме изпревари една седмица е23 и само като му видях намръщената физиономия в огледалото и послушно се дръпнах вдясно да му направя място да минеА то едно такова лъскаво четкано, лелеййй Акула!
- bumer530
- младши ентусиаст
-
Витанов написа:Е какво сега му скочихте на човека, щото изказва мнение и то вярно? Много монахини се събраха тук и най-вече в извън темата!![]()
ами да ви кажа честно тоа баварец за какво ми е ако не го набузя поне веднъж като излезем заедно на разходка. Аман от глупости, най-невинните баваркаджии сте тука и всеки кара с тънички гуми и мотор 1.6.
Тъй, че колега Комбина свиквай с мисълта, че баварците се и ще се разтриват качествено и занапред!
![]()
С две думи:стрелката на оборотомера трябва да е постоянно в лютеницат(в червеното)
Лично на мен жени и коли,който си въртят задника ми харасват

- Denischo
- Потребител
-
- Кара: 520i e39
- Мечтае да кара: Alpina B12 5.7 Coupe
- Детайли за колата: M52B20
bumer530 написа:Витанов написа:Е какво сега му скочихте на човека, щото изказва мнение и то вярно? Много монахини се събраха тук и най-вече в извън темата!![]()
![]()
С две думи:стрелката на оборотомера трябва да е постоянно в лютеницат(в червеното)
Лично на мен жени и коли,който си въртят задника ми харасват
Колега, ако някой каже, че това не му харесва най - вероятно има профил и в бг-мама

Мразя ВАГината, не заради самите коли, а заради високопланинските гентълмени, които ги карат. Изкарват ги едва ли не са по - проходими от танковете на Хитлер, по - здрави от диамант и по - евтини от водата ( е вярно цената на водата гледам скача напоследък, та голф 2 вярно може да е по - евтин.. ). Втория мъж на майката на приятелката ми ( за съжаление сме съседи ) всеки ден се опитва да се прави на остроумен с думите "Работиш за смешни пари за чий ти е тоя КОШНИК )

- DanielzZz
- старши ентусиаст
-
- Кара: М4
Бе ползвайте си ги по предназначение,ама аре да е на по-обезлюдени места,щото ми писна да ме спират като ме видят с Е36цата...Оня ден един приятел го спряха с неговото Е36 и полицая му казал,че ще вземе книжките на всички лапетии с BMW,виновни или невинни. 

- ogata
- старши ентусиаст
-
- Кара: 332mxi
DanielzZz написа:и полицая му казал,че ще вземе книжките на всички лапетии с BMW,виновни или невинни.

http://www.injectorite.com http://www.klimacicite.com