Apple устройства, iOS и macOS тема
Модератор: Общи модератори
- TNT
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: 911
Re: iOS тема
А аз не написах как си реших проблема с програмата ограничена за България. Оказа се, че няма нужда от нова регистрация. Просто на моята си сменям региона. Става от настройките -> app store -> ID... Само трябва да знаеш някакъв валиден пощенски код, но с помощта на гугъл не би трябвало да има проблем да намериш за която и страна да ти трябва. В момента съм район UK
и ми отваря програмата. Не съм пробвал да върна на български район, но предполагам няма да има проблеми.

- ^Joreto
- серсемин
-
- Кара: BMW F30 340xi
Колеги, кажете някое добро приложение за онборд видео, което да показва км/ч.мап... ? Такива за трак дей-ове, да се снимаме и да си правим анализи после 

- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
^Joreto написа:Колеги, кажете някое добро приложение за онборд видео, което да показва км/ч.мап... ? Такива за трак дей-ове, да се снимаме и да си правим анализи после
+1
също какви приложения използвате за гледане на филми/клипчета? става въпрос за iPad.

- rosendaal
-
-
- Кара: '74 3.0CSi
- Мечтае да кара: made by pininfarina
- Детайли за колата: винаги над 200 к.с.
- alexanderkirow
- кандидат ентусиаст
-
Някой сменял ли си е дисплея става въпрос за 4/4s с тези дисплеи за по 50-60 лв. уж казват, че били хубави ясно ми е, че са китайци въпроса е дали са качествени?
- b00st
- User
-
- Кара: 330XD
- Детайли за колата: the silent power
- c7aH4eB
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: квоту има
- Мечтае да кара: По пътища и с евтина нафта
Колкото до офлайн навигациите джейлвате иОс7 и през AppAdict теглите томтом и т.н и трябва да си бачкат, аз лично не съм ползвал офлайн, само гугал мапс, но за българгия с 3г-то няма дертове даже си приказва нищо, че на английски 

- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Здравейте колеги , на стария айфон 4 имах апликацията CamSam за детектиране на радари във франция и много пъти ми е спасявала кожата , но наскоро си взех айфон 5s и поисках да си кача отново CamSam , но вече е забранена във френския апстор
Доколкото знам , няма начин да си прехвърля апликациите от единия телефон на другия , така че ударих на камък...
В един форум четох , че някои са си я качили от немския апстор , но като опитам да я кача ми казва , че с френския акаунт не мога да пазарувам от немския апстор и ме прехвърля отново към френския апстор...
Въпросът ми е как да си кача тази апликация ? Благодаря !

Доколкото знам , няма начин да си прехвърля апликациите от единия телефон на другия , така че ударих на камък...
В един форум четох , че някои са си я качили от немския апстор , но като опитам да я кача ми казва , че с френския акаунт не мога да пазарувам от немския апстор и ме прехвърля отново към френския апстор...
Въпросът ми е как да си кача тази апликация ? Благодаря !
- TNT
- младши ентусиаст
-
От настройките. App store --> view Apple ID --> change region. Слагаш си каквото ти е кеф
Трябва само да сложиш валиден пощенски код, което не е много трудно да намериш чрез гугъл. На каквото и да намериш адрес в Германия... става. Кофтито е, че някои от приложенията, които ти искат местоположение... след това ти казват да го духаш 

- nightdriver
- ентусиаст
-
TNT написа:От настройките. App store --> view Apple ID --> change region. Слагаш си каквото ти е кефТрябва само да сложиш валиден пощенски код, което не е много трудно да намериш чрез гугъл. На каквото и да намериш адрес в Германия... става. Кофтито е, че някои от приложенията, които ти искат местоположение... след това ти казват да го духаш
готов съм , мерси

ако се сещате за някоя подобна ефикасна радардетекторна програма , казвайте ...

- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
- nightdriver
- ентусиаст
-
bum_bum написа:На всяка навигация можеш да си добавиш камери или полицейски постове като POI.
качих си гугъл мапс с гласова команда , към нея дали мога да добавя радарите и как става ?
- bum_bum
- старши ентусиаст
-
- Кара: турбо бмв
Автоматично мисля, че не могат да се добавят както на останалите навигации. Може би една по една ама ще е прекалено тегаво.
- Denmark
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 Touring
- TNT
- младши ентусиаст
-