проблем с автоматична скоростна кутия
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с автоматична скоростна кутия
Здравейте на всички,
От началото на годината си купих БМВ 530D 231к.с 2006г комби автоматик(типтроник) и имам някакъв проглем.При ускорение на ниските предавки на(1200-1500оброта)има протреперване на предницата,а като сменя на ръчен режим го няма това нещо.Не съм сменил още маслото на скоростите.Моля дайте съвет какво може да.Благодаря Ви предварително
От началото на годината си купих БМВ 530D 231к.с 2006г комби автоматик(типтроник) и имам някакъв проглем.При ускорение на ниските предавки на(1200-1500оброта)има протреперване на предницата,а като сменя на ръчен режим го няма това нещо.Не съм сменил още маслото на скоростите.Моля дайте съвет какво може да.Благодаря Ви предварително
- toncho83
- младши ентусиаст
-
- Кара: и БМВ кара
- Мечтае да кара: по А-8
Re: проблем с автоматична скоростна кутия
vaashkata написа:Здравейте на всички,
За 30 секунди да задържиш педала на газта до дупка,без да я палиш и после запали и покарай да видиш дали има промяна(колега от форума беше споделил подобна опитност).Другото е update на софтуер на автомата(пак колеги са споделяли за оправяне на подобен проблем).Най-лошото е торк,има тема:
viewtopic.php?f=116&t=336654
- nik0las
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F10 535i Msport - Jb4 tunne
Торк-а е тръгнал за съжаление!
може да пробваш с смяна на масло и ъпгрейд и това може да закрепи положението за извесно време, но по-добре събирай пари за всичко наведнъж че да сменяш само консумативи няма смисъл...
може да пробваш с смяна на масло и ъпгрейд и това може да закрепи положението за извесно време, но по-добре събирай пари за всичко наведнъж че да сменяш само консумативи няма смисъл...
vaashkata написа:Здравейте на всички,
Аз бих отишъл в специализиран сервиз за диагностика на кутията или в друг сервиз където имат представа от АСК.
Относно ъпдейт след 2006 не съм чувал да има за тази кутия обаче може и да греша.
4 мнения
• Страница 1 от 1