LCI Angel Eye алтернативи
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- netmurder
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше E60 530dА
Re: LCI Angel Eye алтернативи
goppe написа:ziko_86 написа:И аз чакам да измислим нещо за нашите по дърти коли без рязане и т.н. Из разни сайтове гледам има 25 w cree диоди,които май не са пак лоша идеа.
И аз ги гледам тези 25w cree диоди, но малко скъпички идват - към 140 лв, а не знам как ще светнат, може и те да светят слабичко. Може да ги има и по-евтини, но пак опира до качество... Ако някой е слагал такива нека сподели дали светят добре през деня.iceblast написа:Аз имах предвид иначе да се смени самата крушка, която е във фасунга на ейнджъла. В момента там са 10W, ако не ме лъже паметта, като се продават абсолютно същите, но 20W, но те греят доста повече и направо изпичат рефлекторчето.
Колега, 25-ватовите cree дали ще греят, имаш ли представа?
Колега аз съм точно с такива 25w cree диоди, но почти не се виждат когато е слънчево... ако примерно е облачно и е през деня се виждат...
Едит: не стават за дневни светлини

Веднъж БМВ, Винаги БМВ!!!
- laviatan
- старши ентусиаст
-
- Кара: Всичко що е BMW , баничарки
- Мечтае да кара: M1
Значи какво ли не съм пробвал ... просто префейсовите са си така. Варианта е рязане и слагане на други рингове според мен .
AUTO MOTOR PARTS GROUP LTD
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
Фирмата е специализирана за марката BMW .
ПОРЪЧКА НА ОЕМ ЧАСТИ ОТ БМВ ГРУП. ГОЛЯМА НАЛИЧНОСТ НА СКЛАД.
КАЧЕСТВО, КОРЕКТНОСТ, БЪРЗИНА - ВСИЧКО ЗА БМВ НА ЕДНО МЯСТО !
Обекти: Магазин и склад - София ул. Антим I 61 / склад ул. Антим I 63
ОБЯВИ В БМВ ФОРУМ : ЛИНК 1 / ЛИНК 2
Проверка история автомобил: http://www.automotorpartsgroup.bg/
Тел.: 0700 70 775
Facebook: https://www.facebook.com/AutoMotorPartsGroupLTD
E-mail: sales@automotorpartsgroup.bg
Понеделник - Петък от 9,30-17,30 часа / Събота от 10,00-14,00 часа
- Cinder
- ентусиаст
-
- Кара: F90 M5C
laviatan написа:Значи какво ли не съм пробвал ... просто префейсовите са си така. Варианта е рязане и слагане на други рингове според мен .
+1 не съм видял рингове преди фейслифта, които да светят силно. Или сменяте целите рингове или си вземате фейсови фарове, но аз лично и тях бих срязал

netmurder написа:Колега аз съм точно с такива 25w cree диоди, но почти не се виждат когато е слънчево... ако примерно е облачно и е през деня се виждат...
Предполагам че не се виждат, но аз лично искам само да махна гадното жълто от ринговете и дългите. От вас знам че ефективен бял ринг става само с рязане, но на този етап предпочитам да не го правя.
Колега netmurder, ако е удобно можеш ли да направиш една снимка на ринговете при средна осветеност - да не е тъмно, но да не е и на слънчево - примерно следобед тези дни когато времето е обачно. Просто искам да видя на средна осветеност как седи.
П.С. Тези 25w cree диоди греят ли ти?
- netmurder
- старши ентусиаст
-
goppe написа:netmurder написа:Колега аз съм точно с такива 25w cree диоди, но почти не се виждат когато е слънчево... ако примерно е облачно и е през деня се виждат...
Предполагам че не се виждат, но аз лично искам само да махна гадното жълто от ринговете и дългите. От вас знам че ефективен бял ринг става само с рязане, но на този етап предпочитам да не го правя.
Колега netmurder, ако е удобно можеш ли да направиш една снимка на ринговете при средна осветеност - да не е тъмно, но да не е и на слънчево - примерно следобед тези дни когато времето е обачно. Просто искам да видя на средна осветеност как седи.
П.С. Тези 25w cree диоди греят ли ти?
Няма проблем колега, събота или неделя ще направя снимки и ще ги постна, а затова дали греят не съм разбрал

- cocosas
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW e60 / e46
за коя дъбота или неделя става въпрос ? 

- netmurder
- старши ентусиаст
-
cocosas написа:за коя дъбота или неделя става въпрос ?
Колега не съм постнал снимки, защото с въпросния колега се видяхме на сбирката м. Март

- ziko_86
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530d
- Мечтае да кара: X6
Някой може ли да ми каже вътрешния диаметър на ринговете?Реших да ги режа или ще се опитам да разлепя с горещ пистолет силикона им.
Ex Alfa Romeo 156 1.9
Ex Alfa Romeo 156 1.9 16v
Ex Alfa Romeo 159 2.4 TI
Ex Alfa Romeo 156 1.9 16v
Ex Alfa Romeo 159 2.4 TI
- bijuto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp
Някой да знае нещо повече за тези крушки ? До колкото виждам са H8 35W, които отговарят на 70W. Предполагам ще стане да се замени оригиналната H8 с тази.
http://www.ebay.co.uk/itm/PIAA-18235-H8 ... 35c55e1aa6
http://www.ebay.co.uk/itm/PIAA-18235-H8 ... 35c55e1aa6
- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
Внимавай да не изпечеш фара, че вече няколко такива видях от хора, които слагат неправилните крушки с идея да светят повече.

Последна промяна MadChicken на 14 Май 2014, 16:03, променена общо 1 път
Only dead fish follow the stream...
- Cinder
- ентусиаст
-
MadChicken написа:Внимавай да не изпечеш фара, че вече няколко такива видях от хора, които слагат неправилните крушки с идея да светят повече.
+1 аз успях да изгоря моите на 550ката дори с 35W крушки, просто бяха кодирани да светят на макс постоянно.

Добре де момчета, предварително казвам, че не разбирам, но защо по-стари модели като Е39, Е36, Е46 имат масово сложени angel eyes дневни афтърмаркети, които се виждат добре на дневна светлина? Някои сполучливи, някои не, но ги има масово по тези модели, а за Е60 (прифейс) не можем да намерим нищо читаво. Честно казано добри angel eyes на нашия модел съм виждал изключително рядко.
Какъв тип светлини използват по-старите модели? Ксенони ли слагат, режат ли фаровете? Ако слагат ксенони, при тях по-лесно ли е?
Какъв тип светлини използват по-старите модели? Ксенони ли слагат, режат ли фаровете? Ако слагат ксенони, при тях по-лесно ли е?
- Cinder
- ентусиаст
-
На по-старите модели, които визираш, фаровете се отварят и затварят относително лесно. Про Е60 трябва да се реже фара и после да се лепи, което си е занимавка.

- bijuto
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 5GT F07 530 xDrive 258hp
MadChicken написа:Внимавай да не изпечеш фара, че вече няколко такива видях от хора, които слагат неправилните крушки с идея да светят повече.
Гледам, че са 35w, а са и японски.Става въпрос само да се смени цвета , не силата светене.

- MadChicken
- Legendary
-
- Кара: G30 530iX LCI, F25 30iX
По принцип PIAA е много качествена и скъпа марка. Щом си решил взимай смело 

Only dead fish follow the stream...