Не подценявай съперника!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Потребител
Аватар

Мнение от Auto_Fen* » 09 Окт 2006, 11:19

Абе вие сте малко тъпи,щото не сте били там и незнаете какво точно е станало.Също така няма нищо невъзможно и се чудя кво не ви се вярва и също така това дупе с ВМW значи неможе да кара ,щом неможе да прецени своите въможности,на колата и обстановката.Е такива келеши заслужават бой.
Последна промяна Auto_Fen* на 09 Окт 2006, 11:21, променена общо 1 път

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 09 Окт 2006, 11:21

Auto_Fen* написа:Абе вие сте малко тъпи,щото не сте били там и незнаете какво точно е станало.Също така няма нищо невъзможно и се чудя кво не ви се вярва и сащо така това дупе с ВМW значи неможе да кара ,щом ниможе да прецени своите въможности,на колата и обстановката.Е такива келеши заслужават бой.

ти да не беше там и да си втория от тея 3-мата в колата, или по-скоро в главата на торментора :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ама и ти не ни топлиш, дайте шофера да видим кво ще каже!!! :mhihi:

искренно сте забавни (или си забавен, ако това ти е 2-ра регистрация) :twisted:
You said: "Time will change!" What if it changes you?

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 09 Окт 2006, 11:49

Да бе 4-та регистрация ми е!

Аватар
Кара: акцизни М-паркети от острова
Мечтае да кара: много неща

Мнение от ///MapTo » 09 Окт 2006, 12:10

сподели от канал 2001 ли идваш с тези прекасни приказки за 1001 желания :mhihi: :mhihi: по-дубре верно спри да пишеш,че си пълен ужасТ и стана за смях на целия форум...
Последна промяна ///MapTo на 10 Окт 2006, 17:23, променена общо 1 път
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от Acoto® » 09 Окт 2006, 12:27

Абе то може и повече да са били, нали са под 16. Форума стана лафче като малките дечица на паркинга. ''И-и-и, бате, видя ли го тоя с мерджана мина поне с 300.''

Айде стига, било квото било, че стана тъпо. Само пълним форума с празни приказки без никъФ смилсъл.

Продължение в СТРАХОТНИ..... вицове за Шумахер и компания. :arrow:
AcoTo®

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E30 31? , E34 525 TDS , E34 525 IX

Мнение от ///MILEN » 09 Окт 2006, 20:15

Добре се посмях!!! АБЕ вие тримата много карате ВЕ!!!!!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 09 Окт 2006, 20:34

tormentor написа:Да бе 4-та регистрация ми е!

и все пак,драги състезателю...ще ни просветлиш ли нас,простите и неуките,каква беше спортната кола със бързата 6-та скорост,с която го направихте за смях това бмв,че така и не разбрах
Изображение
Изображение
PeReZ: Предполагам и километража (скоростомера) не показва моментната скорост, а ъгловата скорост в завой ???

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 330Xi
Мечтае да кара: 760

Мнение от Christoff » 09 Окт 2006, 21:01

///MapTo написа:
tormentor написа:Да бе 4-та регистрация ми е!

и все пак,драги състезателю...ще ни просветлиш ли нас,простите и неуките,каква беше спортната кола със бързата 6-та скорост,с която го направихте за смях това бмв,че така и не разбрах

е как, аре ся - Голф, максимум II, БЯЛ (Жоро знае :) ), с тасове тринайски и вежди някви! 100%! :mhihi:
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 09 Окт 2006, 22:57

Абе само голфове ли знаете вие?Май яко са ви пердашили...Само да кажа колата не е Голф,но понеже много се присмивате има Голф 1,който за 6 секунди прави 100км!И той е бил пуснат в серийно производство,по времето когато е бил модерен...А и забравих под 10 сме.

А и още нещо,което ми направи голямо впечатление,вие тука като някое БМВ е направило нещо яко и направо на пиедестал го качвате,но когато едно БМВ е било наказано на пътя от друга кола-скачате тип много сме силни сме да си правите на интересни и голями разбирачи и да се опитвате да докажете,че видиш ли никой не може да мине по магистралата с 200 и БМВ-о да не го бие...Или когато БМВ-о се е издънило-абе няма нищо такова,пък другия щял да има информация,ако е станало!вие мислите ли малко с тея глави,щях ли аз да отделям толко време да пиша тука,ако съм си измислил историята?

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от bavareza » 10 Окт 2006, 7:35

:idea: Аз мисля че заиграването с темата "наказване", демек надбягване :lol:, е най-малкото детинско. Аз никога, ама никога, не съм подценявал колега на пътя, па бил той и с москвич. Още по-малко да го засичам и да го вкарвам в канавката например, щото карам БМВ :evil:. Хора всякакви, марки всякакви и всеки кара според акъла си.
Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!

Потребител
Аватар

Tormentor-чо,

Мнение от Thor » 10 Окт 2006, 9:26

допускаме, че това се е случило наистина!
Какво те кара да мислиш, че ти и "автомобилния бог" зад волана на "нисколетящия, 290 катъров пършинг", който сте карали не заслужавате по-малко хубав, профилактичен пердах, от другите герои в екшъна??? Какво те кара да си мислиш, че сте направили някакво геройство, че да назидаваш и раздаваш поучения??? Какво те кара да мислиш, че кола (независимо от марката и модела) движеща се с 200км/ч е безопасна???

Не го приемай лично, но писанията ти дотук ми звучат като на 14-годишния ми племенник, който по една или друга причина е фен на NFS!;-)))

Потребител
Аватар

Мнение от tormentor » 10 Окт 2006, 10:15

Ами,нашата кола се движи доста бързо,а онова газе се подведе по нас!Е това му беше,грешката,че подцени колата и реши,че като са му дали БМВ и вози мацка може да ни бие.И написах това,защото хората с БМВ не признават,че си по-бърз от тях,защото когато минеш така Голф той ще се усети,че талигата му няма шанс.Аз не казвам,че сме герои,просто ние си карахме бързо,той се подвете по нас!И не мога да разбера,заяждате се всички тука без да сте осмислили това,което съм написал!

А и НФС не играя, ЛФС виж да,НФС 5 само си струва да се види!

Аватар

Мнение от ///MapTo » 10 Окт 2006, 10:41

абе пич,взе да ми писва от теб..силни думи няма да казвам,но найстина много взе да вбесяваш аудиторията...хората ти задават конкретни въпроси и пускат постове по 20 реда ти отговаряш на последното изречение...или си мълчи или говори...дразниш,не разбираш ли..никой тук не се мисли за бог,ти си този,който твърди че колата на тате е 290км/ч фабрично...хайде разкрии каква е колата,кой е филма,коя е играта...
Изображение
Изображение

младши ентусиаст
Аватар
Кара: M52B28

Мнение от sappa » 10 Окт 2006, 10:59

алооооо модераторите :help: няма ли кой да им врътне крана на тези пишлемета :!: :?: аз не мога да разбера скучно ли ви е или кво.....как може да ви занимава този измислен разказ пък и на всичко отгоре да спорите оживено сякаш има за какво...ХАЙДЕ ЗАТВАРЯЙТЕ ВЕЧЕ :!: :!: :!:

Потребител
Аватар

Е,

Мнение от Thor » 10 Окт 2006, 11:18

хубаво де! Той е "гъзе", че вози мацка и иска да се фука колко му е бърза колата, а вие не сте "гъзета", защото карате с 200+ км/ч по "фантастичната" БГ магистрала Хемус и се правите на пилоти от Ф1?И какво сте доказвали в крайна сметка с безразсъдното си каране? И пред кого?

По твоята логика (нали сте се движили с "доста бърза" кола), ако карам да кажем Порше 911 турбо и се кача на магистралата и трябва да го карам на МАХ, тъй като и то е доста бърза кола и неможе да се кара спокойно ли?!
Винаги има някой, който кара по-бърза кола! И какво от това?

ПредишнаСледваща

Назад към Страхотни истории