Първата ми страхотна история...

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Първата ми страхотна история...

Мнение от LeX » 10 Окт 2006, 8:57

И така нека и аз се включа в този раздел. Днес в ранния след обяд бях приключил с училището и реших да ходя да си платя тикета за превишена скорост. С лека усмивка на лицето приближавах паркирания на претъпкания паркинг номер 6-ти. От далеко видях подаващата му се муцуна, и усмивката ми стана по-голяма. Стигнах до него качих се вътре и го запалих. Поседях така малко на паркинга да го изчакам да загрее, през това време забелязах че трябва да го заредя скоро защото борд компютъра показваше оставащи 40км. Реших че ще карам леко до дестинацията ми защото, нямам останали много пари за бензин за този месец. И така тръгнах си по пътя, съвсем леко и спокойно. Тъкмо се измъквам от паркинга и зад мен в огледалото гледам един Понтиак Гранд АМ се напича. Викам си тоя некой хамерикански пубер купил си тая кошница и се радва. На сфетофара спря малко пред мен в съседната лента, поглеждам небрежно две момчета на предните седалки (мой набор) отзад две момичета се радват. Светва зелено Понтиака тръгва с пилене на гуми, аз си мисля "ех защо точно сега". Подминах пряката в която трябваше да завия, исках да спрем на някой светофар и двамата първи коли 8) Най-накрая се случи и това. Той беше в средната лента аз в дясно от него. Светна зелено номер 6-ти се изстреля от около 3000 оборота ама тоя не тръгна с мен :( викам си на акъла "да ти сеневиди заради тва ли си подминах пряката". Гледам в огледалото Понтиака пак се напича след мен, изравнихме се и тоя от вътре ми се хили. Движението беше доста натоварено защото беше 5 часа след обяд, точно когато хората се прибират от работа. Пуснах момчето пред мен за да го видя на къде ще отиде и аз да тръгна по него. След около 2 минути каране той направи десен завой по една доста голяма улица и аз го последвах. Платната бяха три, той караше в средното аз се изравних с него от дясната му страна. От трета скорост преминах на втора, оборотите ми бяха около 4000, и само чаках да даде газ за да тръгна и аз. Така в движение се пробвахме няколко пъти но не беше интересно защото настигахме бързо трафика пред нас. След известно време каране го пуснах пред мен и се залепих пак зад него. Дойде и следващия сфетофар на който той се нареди да прави ляв, обратен завой. Беше първа кола, аз зад него, мислейки си "е ся ше видиш как се прай обратен завой" :mhihi: Сфетофара светна зелено той тръгна, аз го изчаках малко и тогава движейки се леко на първа скорост настъпих педала, и този ми ти ревящ М30 накара шпера да засили колата на една страна. Най-сетне бяхме първи коли на светещ червено сфетофар. Той пак беше в средната лента този път аз бях от лявата му страна. Погледнах го на бързо, той както и всички пасажери вътре бяха вперили поглед в мен. Усмихнах се мислейки си "брат е сега ще се изложиш пред момичетата" :mhihi: Видях че за другите светна червено и знаех че скоро сфетофара ще ни пусне нас. Държах колата ми на около 3000-3500 оборота чакайки сигнала на сфетофара. В този момент бяхме аз, ревящия М30 и правата отсечка пред мен. Зеленото светна. Пуснах рязко съединителя и задницата ми тръгна леко на една страна...5500 оборота, втора...пак 5500 оборота, трета...не гледах скоростомера (почти никога не го гледам) :mhihi: гледах само как Понтиака се отдалечава в страничното ми огледало. Изпълних се с удоволствие. Пред нас имаше още един сфетофар на който нямаше коли и знаеш че пак ние ще сме първи...(стана ми малко жал за пича с Понтиака) :mhihi: и така спрях аз, след малко спря и той до мен. Гледа ме и си сваля стъклото, вика ми "That was nice" аз му се усмихвам. Питам го какъв му е Понтиака, той ми вика 3.4 V6. Не съм запознат с Понтиаците и нямам и идея колко конски сили е. Поговорихме си и той ми вика "Lets make one more" аз само се усмихвам мислейки си "тоа пак иска да се изложи" :mhihi: и така хайде пак същото опражнение...първа скорост, 3000-3500 оборота и чакам да светне зелено. Сигнала е подаден, пускам съединителя и усещам как 220-ките Мишелин ТРХ пак започват да губят сцепление с асфалта а задницата ми тръгва на една страна, 5500 оборота...втора...и пак същата история гледам го как се отдалечава. Сигурно му стана тъпо или незнам и аз но на следващия сфетофар който светеше зелено той зави на ляво аз си продължих направо, само чух как ми свирна преди да завие, аз махнах с ръка. Включих си 4-та предавка и намалих до ограничението от 25мили. Поглеждам борд компютъра...20км оставащи до зареждане :( мисля си "що се появяват такива индивиди баш когато не искам" стигам до дестинацията до която бях тръгнал, те затворили вече :( мисля си "голяма работа дано има поне още някой такъв на връщане към университета" :mhihi:
Последна промяна LeX на 11 Окт 2006, 0:10, променена общо 1 път
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Новият ПИКАСО
Новият ПИКАСО
Аватар
Кара: The Dark Side of the Force
Мечтае да кара: S
Детайли за колата: E30 325i - RIP
E30 320is - RIP,sold
E24 635csi - sold
E36 316i coupe - sold
E46 320d sedan- sold
E36 325i coupe - sold
E36 318tds SW - sold
E36 316i sedan - sold
E39 525d sedan - sold
E46 320d SW - sold
E61 530xd LCI - sold
E30 318is coupe - sold
E46 320dA SW - sold
MB CLK270-sold
Е46 320Ci
E87
E30 320 cabrio

Мнение от madpetio » 10 Окт 2006, 9:04

:bowdown: :bowdown: :bowdown: E24

Внимавай с тва "рязко пускане на съединителя" :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"В крайна сметка влезнах в този спорт, защото обичам да карам коли, но не само да ги карам, а да ги карам възможно най-бързо! Ако трябва да искам да бъда запомнен с нещо, то нека нещото да бъде това!" Колин Макрей

Пич, къде ми е колата?
Аватар

Мнение от ! Алекс » 10 Окт 2006, 13:42

Лекс наистина страхотно изживяване :yes:

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 10 Окт 2006, 14:04

LeX - вземи си поука и другия път не допускай да нямаш наличен бензин в резервоара ;)

Иначе се е получило доста интересно :winky:
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: 2005 E61 525d
Мечтае да кара: просто да кара...
Детайли за колата: <3

Мнение от |`oTuH » 10 Окт 2006, 14:05

хехх яко =) thumbz up!
4 8 15 16 23 42

Трудно влиза в колата
Трудно влиза в колата
Аватар
Кара: '08 E91 330xi

Мнение от Kashalota » 10 Окт 2006, 14:12

Брат верно внимавай че като знам при мене си тръгва лекичко със шперчето пък при тебе.... със здраве да си я караш още дълго!!!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31

Мнение от Bavarishe » 10 Окт 2006, 22:42

лудак си бате :twisted: ;)
ТДС - Турбо Див Селянин

ентусиаст
Аватар
Кара: Е30 340!!!
Мечтае да кара: Е34 М5 - Е30 М3

Мнение от БаЯн » 10 Окт 2006, 23:11

Браво супер дори а и бмв-то ти е уникално с здраве да си я караш ;)

ентусиаст
Аватар
Кара: BMW X5 E70 08.2010
Детайли за колата: Сив металик

Мнение от 7S\/E7OSLA\/ » 11 Окт 2006, 9:43

bmw rules! :mhihi:

браво на нашто момче! :clap:

ентусиаст
Аватар

Мнение от [FF]GODFLESH » 12 Окт 2006, 7:57

от тия Понтиаци само тоя дето е В8 става за нещо...иначе тва дето 3.4 :shock: (5) дори няма дискове отзад :mhihi: :mhihi: :mhihi:
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."

Капетано
Аватар
Кара: '90 328i/6 '95 540i/6

Мнение от LeX » 12 Окт 2006, 8:20

[FF]GODFLESH написа:от тия Понтиаци само тоя дето е В8 става за нещо...иначе тва дето 3.4 :shock: (5) дори няма дискове отзад :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ма те си мислят че карат хубави коли :mhihi:

Неска се запознах с едно момче, имало 82-ра корвет з28 мислим да го накарам да ги пробваме, ама май няма да е скоро щото каза че го карал само лятото щото зимата много му бягала задницата :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Изображение

"My ambition....by the end of the day, to be the world champion" Colin McRae

Назад към Страхотни истории