СОФИЯ - сбирки е46, сбирка 14.04.2024г - Железница
Модератори: mitaka7, Общи модератори
- ronin_tr
- Wolverine
-
- Кара: BMW Е46 330ci
- Мечтае да кара: M
Re: IV-та национална Е46 сбирка - 05.04. - Чифлика
За БМВ Тийм Троян е чест и привилегия да посрещне до колкото може Всички членове на БМВ Клуб България. За това въпреки жеста който изказахте да си поделим разходите за барбекюто, настояваме да останат всички ангажименти включително финансовата част за барбекюто през денят за Тийм Троян. По въпроса на съмненията на 100imenov за времето, ние работим и за резервен вариянт на закрито. Така че времето да не ни притесни. На въпроса на vavilon, дали ще има Троянска сливова. Разбира се, как може да има купон в Троян, без Троянска сливова.
AUTOCLUB-TROYAN
- vavilon
- старши ентусиаст
-
- Кара: E46 318i 98
- Мечтае да кара: Електромобил...
ronin_tr написа:За БМВ Тийм Троян е чест и привилегия да посрещне до колкото може Всички членове на БМВ Клуб България. За това въпреки жеста който изказахте да си поделим разходите за барбекюто, настояваме да останат всички ангажименти включително финансовата част за барбекюто през денят за Тийм Троян. По въпроса на съмненията на 100imenov за времето, ние работим и за резервен вариянт на закрито. Така че времето да не ни притесни. На въпроса на vavilon, дали ще има Троянска сливова. Разбира се, как може да има купон в Троян, без Троянска сливова.

Изобщо не се съмнявам в организацията Ви.

- aihobmw
- Потребител
-
- Кара: 320 COUPE
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: black with M suspension!
мисля да дойдем...с Е36 купе ще сме
Бум - Бум - Бумер !
- aihobmw
- Потребител
-
- Кара: 320 COUPE
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: black with M suspension!
Apassionata написа:Благодарности на Тийм Троян за предложението и гостоприемството, но аз мисля, че не е редно да се поема изцяло барбекюто от тях... Все пак ще сме доста хора и средствата няма да са малко...
Моето предложение е нека те да вземат нещо, каквото преценят, пък ние-останалите също ще си носим по нещо по-скромно от друг път - салатка, някоя мръвка и пр...Тоест да се поделят нещата
Колкото до "оркестъра" в ресторанта, ще трябва да се оставим на тях и тази година. Освен ако няма някой фен, който да е Ди-Джей и да иска да ни веселиДопълнително да има отделен дисководещ и пр. не е обсъждано
Относно DJ-инга аз съм такъв

п.с. към "чалгата" съм скептично настроен...все пак караме BMW-та а да се слуша "чалага" е...несъвместимо (лично мое мнение)

Бум - Бум - Бумер !
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Аз няма да присъствам на гала вечерята,но колкото и аз да не съм и фен,без нея няма да мине..
Към колегите от Троян - браво !!!!
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Към колегите от Троян - браво !!!!
Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
aihobmw написа:
п.с. към "чалгата" съм скептично настроен...все пак караме BMW-та а да се слуша "чалага" е...несъвместимо (лично мое мнение)
Да бе да, я се заслушай по светофарите. Всяка втора Е36-ца е с кондьо и т.н. (вече не ги помня).

- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
Голям поклон към троянци! Миналата година спретнаха страхотно посрещане и ни накараха да се почувстваме невероятно! Тази година няма да е по-различно! Благодаря ви, приятели!
За времето ... свикнали сме и на сняг, и на дъжд, няма какво да ни уплаши.
@100именов - ще има ли Го-Про и тази година? Миналият път се получи готино.
@aihobmw - на маса трудно би се слушало нещо различно от традиционни балкански ритми
Най на сърце са ми македонските песни за маса 

@100именов - ще има ли Го-Про и тази година? Миналият път се получи готино.
@aihobmw - на маса трудно би се слушало нещо различно от традиционни балкански ритми

- ronin_tr
- Wolverine
-
- Кара: BMW Е46 330ci
- Мечтае да кара: M
vavilon написа:ronin_tr написа:За БМВ Тийм Троян е чест и привилегия да посрещне до колкото може Всички членове на БМВ Клуб България. За това въпреки жеста който изказахте да си поделим разходите за барбекюто, настояваме да останат всички ангажименти включително финансовата част за барбекюто през денят за Тийм Троян. По въпроса на съмненията на 100imenov за времето, ние работим и за резервен вариянт на закрито. Така че времето да не ни притесни. На въпроса на vavilon, дали ще има Троянска сливова. Разбира се, как може да има купон в Троян, без Троянска сливова.
![]()
![]()
Изобщо не се съмнявам в организацията Ви.Но не сме свикнали да идваме с празни ръце...
Няма да сте с празни ръце. Всеки ще си носи каквото ще пие.
AUTOCLUB-TROYAN
- 100imenov
- ентусиаст
-
- Кара: с Adaptive Drive
- Мечтае да кара: F06 с B58
Wolfen написа:@100именов - ще има ли Го-Про и тази година? Миналият път се получи готино.
Kо?Естесвено,задаваш отговори.За сега са няколко и даже Габриелчо каза,че ще подходи професионално към нещата

- idrive
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 535i
- Мечтае да кара: Безаварийно
Има ли вероятност от сняг, че мисля до тогава да си сложа летните гуми ?
- Wolfen
- старши ентусиаст
-
- Кара: само по празници
idrive написа:Има ли вероятност от сняг, че мисля до тогава да си сложа летните гуми ?
мисля, че всички ще сме сменили гумите до тогава ... съмнявам се да вали сняг, ама Димитрофф ще е с нас, та не се знае знаели се

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Дъжд, сняг, градушка, камъни ... всичко може да се очаква да вали - ще идвам.
Поклон пред желанието на Троянската група да поемат мръвката, но и аз не смятам, че ще е редно - поради тази причина - няма как да не призова колегите да спазят традицията за барбекю в сектата - всеки си носи за себе си + още малко.
Относно музиката...пичове...каквото и да си говорим - в един даден момент ще бъдат балкански ритми лично мога да гарантирам
Поклон пред желанието на Троянската група да поемат мръвката, но и аз не смятам, че ще е редно - поради тази причина - няма как да не призова колегите да спазят традицията за барбекю в сектата - всеки си носи за себе си + още малко.
Относно музиката...пичове...каквото и да си говорим - в един даден момент ще бъдат балкански ритми лично мога да гарантирам

- Runnaway
-
Е46нтусиаст
-
- Кара: M3 E46
- Мечтае да кара: M3 E46
- Детайли за колата: BMW E46 M3 '03 - Carbon Black & Manual Gearbox
Относно снимането:
Смятам, че ще е хубаво хората с GoPro-тата да се организират и един (или максимум двама) да поеме/ат монтажа, защото ми се иска както календарът става все по-добър с всяка изминала година, така и видеото искам да става все по-добро и по-добро.
Относно мръвката:
Страхотна идея на колегите от Троян да поемат храната, но не знам дали е редно.
Относно бирата:
Язе ще домъкна няколко каси, че съм с повод (ще съм повод, да съм жив и здрав).
Смятам, че ще е хубаво хората с GoPro-тата да се организират и един (или максимум двама) да поеме/ат монтажа, защото ми се иска както календарът става все по-добър с всяка изминала година, така и видеото искам да става все по-добро и по-добро.
Относно мръвката:
Относно бирата:
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Runnaway написа:Относно снимането:
Относно мръвката:
Относно бирата:
Както споменах в ФБ групата,макар и не всички да сме там...с Грънчаров имаме идея.Тъй като Драго ще е основна фигура в снимането,идеята ти Жорка да е организирано е повече от резонна

С най-голямо удоволствие ,бих се наел дори и да не карам в групата и заедно с Драго и Владо да седнем ,знаейки маршрута и да се направи "план" за снимането освен камерите в движение ..тъй като до сега има доста хора ,които ще носят професионална техника а си имаме и професионалисти в тази сфера,можем да направим нещо наистина качествено и добро с толкова снимки..
До тук моите сметки са около 4 Го-Прота (ако не и повече) + над 10 ДСЛР-а така ,че се очертава доста мтриял - Дргаго да му мисли после с монтажа

Нека първо Комитите

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- Leon
- старши ентусиаст
-
- Кара: 328i
Dimitroff написа:Дъжд, сняг, градушка, камъни ... всичко може да се очаква да вали - ще идвам.

Never mistake motion for action...